Скъпи наследници - bTV

• 99 219
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Ударно ги изгледах и двете серии днес. Така съм се смяла..... абе почнаха да правят много добри филми и сериали в последните години. Само ме е яд, че в 18ч. ще го дават. По това време не мога да го гледам, а по-късно. И "Връзки" ми се гледа, но трити сезон май няма да направят.......

# 331
  • София
Обяснявах днес сутринта по телефона на майка ми за сериала, и тя ме пита за актьорския състав, защото странно, не беше чувала или не се сеща за него. И аз обяснявам: "Койна Русева, Кадурин, Орлин ГОРАНОВ има главна роля, Цветана Манева... и т.н." И тя Еее супер заради Орлин ще го гледам. И ми звъни преди малко: Гледах онлайн първи епизод тамън, ама то само Орлин Павлов играе, Горанов още го няма, във втори епизод ли идва той... Еее казвам ви направо ми стана много смешно. Объркала съм се без да искам с фамилиите на тия Орлиновци. Grinning А Горанов е Любимец на майка ми и тя така се беше зарадвала.

Сега разбрах, че за да си вземат парите трябва абсолютно всички да останат. Simple Smile Е, значи няма да замине Катерина за Америка. Аз мислех, че който се махне неговия дял само отива за дружеството. Лека полека започвам да схващам.

# 332
Всички трябва да останат.

# 333
  • Варна
Сега разбрах, че за да си вземат парите трябва абсолютно всички да останат. Simple Smile Е, значи няма да замине Катерина за Америка. Аз мислех, че който се махне неговия дял само отива за дружеството. Лека полека започвам да схващам.

Тя Катерина няма отделен дял. Наследници са Милица, Марин и Васил. Условието е обаче цялата фамилия да живее на село т.е. ако Катерина напусне, Марин губи дела си.

# 334
За който се интересува ,малко  инфо в аванс :
https://www.slusham.com/skapi-naslednitsi-ep-2-3-4-5-ot-16-17-18-19-01-2017

# 335
С това предварително изтичане на следващия епизод човек се изкушава да го гледа много часове преди излъчването и после трябва доста да чака за да може да се коментира. Но пък така отпада оправданието за неподходящия час на излъчване. Всеки може да си го изтегли поне половин ден предварително и да го гледа когато може.

# 336
Това е само статия с общи лафове ☺

# 337
  • София
Втората серия бе определено по-слаба и дано това не е тенденция, че пилотката не бе лоша.
И аз така го разбрах. Че ако някой си тръгне, всички гърмят. Всички трябва да останат за 1 г. или йок пари.  Grinning
Само това за 12-те часа нещо ми стои неуместно. И е много и е малко. Като цяло с условията на завещанието и особено 12-те часа явно има доста неясноти сред гледащите. Общо взето всеки трети юзър си има своя трактовка на нещата...  Laughing

# 338
  • Русе/София
Благодаря  bouquet bouquet

Много се смях - кой умря,кой умря,бе как веднъж не питате КОЯ       Joy Joy Joy

# 339
  • София
Сега се загледах в шапката, ми те още там дават Борис и лекарката да тръгват да се целуват, така че без съмнение ще има любов там 😊

# 340
А, 100%!
Който си тръгне, губи парите, само той. Не губят всички цялата сума. Ако оцелее до края един, той взема всичко. Затова и трябва да имат войни помежду си и без това не се понасят, за да изгонят другите от семейството и да спечелят повече за себе си.

Ето сега докторката каза, че заминава за Америка и знае, че ще изгуби всичко, но не и пука. Разбира се, няма да замине, заради любовния триъгълник, дори четириъгълник.

# 341
  • София
Неее не е така. Нали Милица още в първия епизод попита адвокатката: "Ако всички освен мен си тръгнат, цялото наследство за мен ли остава?" Но адвокатката каза "Не".

# 342
  • Разпиляна във въображението
И аз го разбрах, че последният оцелял обира всичко Simple Smile Когато намеря време ще гледам отново моментите със завещанието.

Катето е готино.

# 343
Имайте търпение. Самите герои още не всички са разбрали всичко. Това за 12ч. (на ден) отсъствие си е нормално за да не си загубят работата предполагам (8ч. работен ден плюс време за пътуване до работата и обратно).
Аз залагам на логиката, че дядото е искал всичките да останат да живеят заедно за да получат парите и постепенно да изгладят ръбовете между тях. Да се конкурират за наследството е безумие и е в противоречие на желанието му за сплотяване.
Остава неясно само кой ще ги следи и ще си води записки кой колко време е бил там и го е нямало след като в интерес на всички е всички да са там и да не се издават за да могат да вземат парите.

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 18:36 от Анонимен

# 344
Милица не попита това. Попита: "Ако другите до един месец окапят, аз мога ли да си взема парите и да си тръгна?". Адвокатката каза "Не", т.е.трябва да си живее една година на село, независимо от това, че другите са отпаднали по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт