Скъпи наследници - bTV

• 99 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Честно казано цялата история от падането на лавината до изписването му, можеха да я спестят, аз не виждам как помогна особено на сюжета.  Rolling Eyes

# 391
Искали са вероятно да направят грандиозно запомнящо се начало. А това, че Катя му спаси ампутация на ръката ще се разбере сигурно в ключов момент когато е нужен някакъв обрат в отношенията им. Ще видим.

# 392
За мен това е лек, семеен сериал. Затова и го дават от 18 часа, а не от 20. За сега ми харесва достатъчно, за да продължа да го гледам, но ако по Диема бяха продължили да дават за семейство Синджелич, не съм сигурна кое щях да предпочета.

# 393
  • Разпиляна във въображението
И аз така го виждам сериала. Лек, с хумор. Идеален за часа си.

# 394
И аз мисля, че Румен има основна заслуга Катето да не замине на специализация. Върти ми се в главата някакъв разговор между него и доцентката /да не бъркам/, а и снощи се спогледаха многозначително с бащата на Катя. Само че най-вероятно ще му излязат криви сметчиците. Много сладка двойка ще са Катето и Борис  Simple Smile
П.П. Пропуснала съм момента с гадателката. Някой може ли да припомни? Благодаря!

# 395
Аз на бабата /Цветана Манева/ казвам ,че е гадателка , нали непрекъснато им излиза с едни  неясни  , но категорични прокоби  Twisted Evil
Годеникът Румен и бащата на Катя  определено извъртяха номер  тя да не замине .С нетърпение чакам Румен да го разкарат подобаващо .
Жалко за  годеницата на Боби , ще страда ...Актрисата /Ани ли беше... /  цяла седмица е гост в сутрешното студиото на БТВ при Деси и Сашо , държи се много добре и добре говори .
Сериалчето  е приятно , не е сложно и  човек няма да се нерви  , ако пропусне някой епизод  Simple SmileПрез топлите месеци обаче  едва ли толкова ще се гледа /от 18 ч. ?!?!/.

# 396
Честно казано цялата история от падането на лавината до изписването му, можеха да я спестят, аз не виждам как помогна особено на сюжета.  Rolling Eyes

По истински случай друг път!
Оригиналът на сериала е хърватски и се казва "Kad puklo da puklo" - ето ги всички серии онлайн:
http://www.pregledaj.net/browse-kud-puklo-da-puklo-2014-sve-epiz … deos-18-date.html

Хуморът там е доста по-добър. Сюжетът е същия. Поне в първите епизоди.

Нашите са вкарали опит да се отклонят от оригинала, но началото на сериала е много нелепо и няма връзка с историята и жанра на комедийна сапунка. Освен това до трети епизод все още не са ясни повечето герои.
 Койна и Баненкин играят ужасно. Не е ясно с какво се занимават и защо трябва да правят тия зли физиономии. Диалозите са много слаби. Трябва наистина да не си чел или гледал нищо в този живот, за да ти харесат. Хумор липсва, а трябваше да има.

# 397
Този Румен ми адски неприятен като герой и не особено симпатичен като актьор, така че паля свещи скоро да го сиктирдоса Катя.
А за годеницата на Борис ми е малко мъчно, чакат я тежки времена, а тя е добро момиче.

Възможно е някога напролет да го спрат и пак да го пуснат септември, за мен това ще е най-логичното. Лятото и в осем да е, пак няма да го гледаме Grinning

# 398
...Оригиналът на сериала е хърватски и се казва "Kad puklo da puklo" - ето ги всички серии онлайн:
http://www.pregledaj.net/browse-kud-puklo-da-puklo-2014-sve-epiz … deos-18-date.html

Пуснах статията за сериала през преводача и направо съм ПОТРЕСЕНА  #Crazy Shocked !
Нашите  "великани"   не са си направили труда да променят почти нищо от историята !
Това доста ме отвращава , да си бяха казали в големите реклами , че това е реплика на  хърватския филм  Naughty .

# 399
Койна има един леко дразнещ маниер като говори да си клати главата. Нещо и на мен не ми харесва особено тук.

# 400
Жалко. Мислих си, че най-накрая някой тук ще си размърда клетките да измисли нещо.

# 401
...Оригиналът на сериала е хърватски и се казва "Kad puklo da puklo" - ето ги всички серии онлайн:

Пуснах статията за сериала през преводача и направо съм ПОТРЕСЕНА  #Crazy Shocked !
Нашите  "великани"   не са си направили труда да променят почти нищо от историята !
Това доста ме отвращава , да си бяха казали в големите реклами , че това е реплика на  хърватския филм  Naughty .

Е! браво. Кой е изплагиатствал, сега ще пусна да видя кой е продуцент и режисьор... И аз си мислех, нещо нашееееееее. Е, да, ама не.

# 402
То всички си мълчат какво са краднали. Полицаите съобщиха ли, че са по друг сериал?

# 403
  • Враца
Харесва ми сценария и очаквам доста интересни развръзки и ситуации. 😍

# 404
  • София
Сега изгледах снощната серия
Разбор и от мен Simple Smile

Спомените с Бай Дочо много ми харесаха. Особено на Кадурин с тоалетната - с глас съм се смяла хахаха. Също и на Милица. А този ръб гаджето на Катерина си му пасва ролята перфектно.
Като цяло мисля, че сценаристите са прекалили с хапането на Милица с племенника й. Айде 1 - 2 пъти ОК, но по едно време стана досадно.

Марин също ми харесва как играе. Не мисля, че съм го виждала в друг сериал. Май само в Под прикритие играеше за малко Rolling Eyes
Сцената с преговорите за къщата много ми хареса. Когато Милица им каза колко й струва шапката хахаха
А на сцената с прасето се чудя какво точно в това прасе подсети Кадурин за адвокатката Laughing Която адвокатка много странно говори със стиснати зъби.
Интересно е, че и Милица влиза в играта с Борис /който между другото е 1:1 с един мой съсед/. Та много ще му станат на Борисчо май май Simple Smile

Филма, като цяло е направен в типично БГ стил, с типичния нашенски хумор. Но не съм сигурна дали в други държави би бил толкова забавен и интересен. Не мисля, че ще го разберат. Малко, като английския хумор - само англичаните си го разбират

Накратко - сравнително слаба серия спрямо първите две, но като цяло интересна. Чакам следващата с нетърпение Simple Smile

Връщам се да ви чета, за да наваксам с клюките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт