Скъпи наследници - bTV

• 98 210
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Видях Дарин Ангелов в рекламата - той от главните герои ли ще е? Него също много го харесвам и ме е яд, че до сега в нито един сериал не го пуснаха с главна роля

# 46
Ще го качват в btvplus.bg ,както и на Voyo.bg .
Слава богу , тия от БТВ не качват всичко . Загледах /когато го хвана/ едно немско  медицинско сериалче "Клиника край езерото" и него не го качват , за разлика от всички турски бози , които вървят денонощно .
За тях пускат седмични спойлери и т.н.

# 47
Минавам оттук да се запиша и да споделя, че очаквам сериала и много св надявам да е интересен. Орлин Павлов го харесвам много, но досега не съм го гледала във филми, та се надявам да ме зарадва с играта си Simple Smile

# 48
  • София
Мисля, че добре се справя Орлин с актьорската игра, по моето скромно мнение.  Simple Smile

# 49
Мисля, че добре се справя Орлин с актьорската игра, по моето скромно мнение.  Simple Smile
Това е хубаво, остава и някакъв приличен сценарий да има Grinning
Идеята да го пляснат обаче в някакво никакво време, даже и не ми се коментира Confounded

# 50
И аз ще следя сериала.
Предполагам, че искат да запълнят времето обикновено заето от турски сериал. Ще се ползва опцията с връщането на серията. Няма как.

# 51
Какво му харесвате на Орлин Павлов като актьор? Сериозно питам.

# 52
  • София
Аз все още се колебая дали да го гледам. На път са да ме откажат твърде многото епизоди. Колко бяха, близо 300, което е безумие. Гледам твърде много тв шоута и просто нямам време. Ще му дам шанс де, със сигурност ще изгледам първите два епизода и после ще реша. Обикновено като почвам сериал винаги го завършвам, но с този ще бъда изключително стриктен. Подразни ли ме нещо, не ме ли грабне го спирам, защото ще се влачи твърде много време. Ако беше с 10/20, хайде дори 40 епизода (макар че пак е много) ОК и да не е кой знае какво да гледаш, ама да се мъчиш с нещо, което ще продължи цяла година, не мерси.

# 53
  • Разпиляна във въображението
Сигурно ще е година, но епизодите са 180 и малко отгоре /предполагам/.

# 54
Е той нали и сюжетът е такъв - май трябва да стоят на село една година. Явно ще следват линията и сериалът ще е целогодишен

# 55
  • София
Мисля, че като за непрофесионалист се справя добре, не ми фалшивее и не ме дразни. За обикновен зрител като мен това е достатъчно.  Simple Smile

# 56
Ма той освен да бъде ухилен градски тарикат друго не умее пред камера.

# 57
  • София
В " Живи легенди" ми хареса, може би просто ролята му е паснала. Едно време в " Отплата" май не ми хареса много, ако не се лъжа, че е играл там де.  Laughing Но на мен като цяло сериалът изобщо не ми хареса. Надявам се скоро да го гледам и в "Нокаут", въпреки че не чух добри коментари за филма.

# 58
Нокаут е обидно слаб филм.

# 59
Може би тия 180 епизода няма да ги излъчат накуп, а в няколко сезона с прекъсване и то ако имат рейтинг като за начало. А може и да са по 20-тина минутки всяка серия, кой знае.
Засега ще му дам шанс, защото от алтернативните предложения - Дървото на живота не ме кефи още като го даваха по Тв7 и ще го пропусна, Полицаите на края на града ми се вижда простотийка, която ще си замине с първи сезон, та останаха тия Наследници да ми потръгнат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт