Скъпи наследници - bTV

• 98 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • тук, на мястото си
Записвам се за да следя темата. Очаквам с нетърпение да започне сериала и продължавам да се чудя защо ще го излъчват толкова рано.  Поне докато трае зимата все пак може да се гледа.
 Орлин Павлов не го харесвам като певец, дано като артист го бива малко повече.

# 61
Запис и от мен.Благодаря за темата  bouquet
Ще се опитам да го следя.Кадурин ми е любимец.

# 62
  • addicted
Нямам особени очаквания, но от изражението на Георги Кадурин на заглавната снимка ме напушва смях - харесвам го и се надявам сериалът да е наистина забавен. Simple Smile

# 63
  • Разпиляна във въображението
Седем дни до началото
Дарин Ангелов

Цветана Манева

Койна Русева и Лорина Камбурова

# 64
  • София
Стига бе, Цветана Манева изобщо не можах да я позная.  Shocked

# 65
  • София
Може би тия 180 епизода няма да ги излъчат накуп, а в няколко сезона с прекъсване и то ако имат рейтинг като за начало. А може и да са по 20-тина минутки всяка серия, кой знае.

Е, така ще е най-добре наистина. Ще видим де, нека тръгне от следващия понеделник. Simple Smile

# 66
Коя е четвъртата актриса от ляво на дясно най-горе на снимката на заглавната страница. Проверих всички изброени в каста,ама май не я намерих. newsm78

# 67
И аз ще  опитам упорито да го загледам , ще пускам  1 час назад , в интернет /щом ще го качват / .
В това време  просто нямам какво да  гледам /даже за фон на някаква друга работа / .
От т.нар. "шоута"  пускам само капките  , по Фокслайф и Фокскрайм вече дават само стари  сериали .
От  скука загледах "Новите съседи" и сега не мога да го оставя - съседите са умопомрачителни  несретници и тъпаци  ooooh!
Ще почва нов сезон на "Скандал" , но то е 1 път в седмицата и от 22 ч.

# 68
  • София
Е, имаше нови сериали. Един израелски, никак не лош - ''Под фалшив флаг''
Сега въртят Последните пантери и Споразумението, а също и вторият сезон на Това сме ние. Simple Smile
Късметлията свърши вече, много свежо сериалче, както свършиха и Нюанси синьо, Изумруденият град и Пазители на времето.

# 69
  • Bulgaria
Някой знае ли дали ще се качват предварително епизодите на Войо както беше при Столичани в повече?

# 70
Някой знае ли дали ще се качват предварително епизодите на Войо както беше при Столичани в повече?

Вчера проверих и нямаше, но в действителност не ми се иска много Simple Smile

# 71
  • София
Ще има ли някакво правило да се коментира в спойлери до определен час или нещо такова? Rolling Eyes

# 72
За правило - ако започнат да го пускат предварително тогава бих предложила до момента на излъчването на съответния епизод.

В противен случай винаги съм считала, че щом не си гледал серията и не обичаш спойлери, по-добре да не се влиза в темата. В крайна сметка това е български сериал и никой не чака субтитри.

# 73
  • София
Аз да си питам, че не в една и две теми е имало спорове по въпроса. Grinning

# 74
Hands Plus1Мириел ,така е правилно !

Общи условия

Активация на акаунт