Скъпи наследници - bTV

• 99 108
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • тук, на мястото си
Тя май малко преигра.
Приятелката на Борис не е ли момичето от рекламата за председателството?

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 23:48 от Алфея

# 196
  • София
Тя май малко преигра.
Приятелката на Борис не е ли момичето от рекламата за председателството?

Да, тя е.

# 197
Няма да е лесно с толкова много герои, но ето го и моя списък за справка с ролите на по-важните артисти:

Орлин Павлов – Борис Йотов, син на Косьо и Неда
Георги Кадурин – Косьо, баща на Борис
Виктория Колева – Неда, майка на Борис
Досьо Досев – бай Дочо Дочев
Цветана Манева – баба Злата
Димитър Банекин – Марин, съпруг на Венета, брат на Милица
Ивана Папазова – Венета, съпруга на Марин
Даяна Ханджиева – Катерина, дъщеря на Венета и Марин
Любомир Ковачев – Румен, гадже на Катерина
Веселин Калановски – Цветан Конов, баща на Чочо, кметски наместник
Койна Русева – Милица, майка на Станислав, сестра на Марин, разведена бизнес дама
Петко Венелинов – Станислав, син на Милица
Филип Аврамов – Ленин, приятел на Косьо и Иван
Искра Донова – Снежана, сестра на Ана, кръчмарка
Валентин Танев – Иван, баща на Любо и Диана, най-добър приятел на Косьо
София Бобчева – Диана, гадже на Чочо, най-добрата приятелка на Ана
Антоний Аргиров – Васил, съпруг на Христина, племенник на Милица и Марин
Милена Аврамова – Христина, съпруга на Васил
Лорина Камбурова – Ана, сестра на Снежана, гадже на Борис
Рая Пеева – Поля, най-добрата приятелка на Катерина
Юлиян Петров – Стефан (Чочо), син на Цветан, приятел на Борис и Любо
Дарин Ангелов – Любо, най-добрия приятел на Борис и Чочо
Надя Иванова – адв. Перпелиева

Ако нещо съм объркал - поправяйте.

# 198
Хахаха, вярно Ф. Аврамов бил Ленин, а аз си помислих, че ми се е причуло.😂😂😂

# 199

Селото е изградено за филма. Казва се Бели Вит.
http://btvnovinite.bg/article/lifestyle/btv-reporterite-skapi-na … i-premierata.html

# 200
  • Разпиляна във въображението
Благодаря, yahoo. Вече не мога да редактирам, но за следващата тема ще опиша героите.

# 201
Хареса ми първия епизод. Бях с много по-малко очаквания.

Милена Аврамова (която играе жената на комарджията) е съпругата на Филип Аврамов, нали?

# 202
Хареса ми първи епизод. На моменти съм се смяла с глас. Дано така да продължи. Впоследствие, когато напълно се ориентирам кой кой е и за какво се бори, сигурно ще стане още по-интересно.  Simple Smile

# 203
  • Mediterraneo
На мен пък приятелката на Катерина хич не ми хареса как игра.

Изобщо не й се получи на горката! Много дървена и много преигра. Дано не я дават твърде често!

# 204
Започнах да го гледам - не е лош, но като че ли има доста преиграване на някои от актьорите.
Не си падам много по любовните триъгълници и четириъгълници, но ги има във всички сериали - налага се да се примиря.
 "Лошият" доктор според мен беше прав - следването за няколко години в чужбина е равносилно на късане - кой не би се обидил, ако му го сервират изведнъж?

# 205
Много приятен сериал, с удоволствие ще го гледам.
От младите харесвам Орлин, Антоний, Лорина.
От старите обожавам Кадурин Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Койна ми е стъклена и студена, даже груба, но играе добре.
Калановски доста театралничи, не ми допада.
Много ми харесаха гледките. Хареса ми и това, че са подбрали дядо Дочо, синът му и дъщеря му да са с еднакъв, запомнящ се цвят на очите. Sunglasses
"Синът" на Койна ми напомня на Радко от "Столичаните".

# 206
Записвам се и аз при вас да си коментираме.
Хареса ми сериала, за сега изглежда по-добре направен и интересен от "Откраднат живот", въпреки че и там съм верен фен. Тук си личи, че има вложени повече пари и актьорите играят доста по-добре. Има и много герои, цял един свят.
Койна много и отиват такива роли и наистина има студено излъчване, но в "Дървото на живота" имаше много топло присъствие, което показва колко добра актриса е.
Фенка съм на Орлин, Кадурин, Краси Ранков, Фицата...все прекрасни актьори. Антоний и Лорина също ги харесвам.
Ще следя с интерес и много ме е яд, че съсипват такава хубава продукция с този час за излъчване.

# 207
Ловната дружинка май ще е местният Фейсбук  Laughing Много ме радват  Laughing

# 208
  • Разпиляна във въображението
Набързо да спомена, че стратегията им да привлекат хора в този час при мен проработи. По принцип гледам новините в 17 + Ризова, ако има интересни събеседници, и след това превключвам на Нова, защото не гледам турския сериал и след това обратно за новините. И така вчера имаха още едни очи в този часови пояс.

# 209
  • София
"Лошият" доктор според мен беше прав - следването за няколко години в чужбина е равносилно на късане - кой не би се обидил, ако му го сервират изведнъж?

Изобщо не мисля, че е прав. Живее с нея от сума години, но не й предлага брак, не скрепяват връзката с дете, което е показателно, че не иска да се обвърже сериозно, но пък и не й дава свобода да се развива. Не харесвам такива егоисти по принцип. Този актьор и без това ми е противен, та си мисля, че са му избрали перфектната роля. А другата докторка, която нещо му налиташе коя актриса е? Много ми е позната от някой сериал, но не мога да се сетя.
Синът на Койна си е перфектно подбран според мен. Има типичното излъчване на маминото синче - плейбой, който чака цял живот мама да го издържа и единственото му постижение в живота е бройката на мадамите. Справя се много добре с тази роля според мен Simple Smile

Благодаря и за разяснението на роднинските връзки, но аз така или иначе не им запомних имената и съвсем се оплетох хахахаха. Ще чакам сериала да утаи информацията в главата ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт