Скъпи наследници - bTV

• 99 306
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Краси Ранков не разбрах какъв е - дадоха го на погребението.

И се моля Praynig като гледам каста да не се появят и оная флегма Саня и мъжа й - Ники Илиев, че не ги дишам, а има ли филма с Орлин, този Любо и евент. Кадурин все очаквам и флегмата да изскочи отнякъде
Краси Ранков е от ловната дружинка, дадоха ги групичката вчера

# 271
Сериалът ми хареса. Свеж и забавен. Обаче за 170 епизода кой знае какво ще видим. Crazy

За по-лесна ориентация кой актьор в чий образ е:

Скрит текст:

Ако авторката на темата реши може да добави снимките с резюме в първи пост. Peace

# 272
  • Mediterraneo
За пореден път се пускат героите, дано повече хора прочетат визитките им!

# 273
За толкова епизода ще преминем през какви ли не емоции с героите и заради героите Grinning 
Май всички сме на мнение, че дядото ще ги изиграе(и аз смятам, че е жив и няма пари) и реално иска да сплоти, иначе разделеното семейство.

# 274
  • София
Записвам се и аз. Simple Smile Интересно ми е!
Хаха същото си помислих за дядото! Simple Smile

# 275
Мдааааа, всички сме на това мнение явно Simple Smile

# 276
Истината за наследството е без значение. Всички (без може би Катерина) са достатъчно алчни за да оставят парите на селото и ще се съгласят да останат. Засега Катерина не виждам по каква причина да го прави, а и как реално ще стане след като е доктор и не може просто така да си даде 1г. почивка.

# 277
За Катерина причината ще е любов.

# 278
Катерина страда, че семейството е разединено и се карат, това ще й бъде мотивът да остане.

# 279
И според мен ще остане заради любов

# 280
Катерина страда, че семейството е разединено и се карат, това ще й бъде мотивът да остане.
Именно.  Peace
А както всички мислим, че няма наследство и дядото е жив, да не се окаже, че всички грешим?  Thinking Ще поживеем, ще видим.  Laughing

# 281
  • Разпиляна във въображението
Венета не трябваше да се изпуска за спането на друго място. Марин май се опита да даде знак, но късно. Милица ще се нанесе Simple Smile

Очертават се няколко фронта. Първо - всеки срещу всеки в семейството и Дружинката за развитие срещу семейството за парите. Доста голямо поле за действие като се има предвид, че в дружинката са и двама от ловното стопанство, а и изглеждат достатъчно майтапчии.

# 282
  • София
Пишеше някъде, че сериала е сниман и в България, и в чужбина.
Даже нещо за Америка ми се върти в главата, но дано за това да греша. Не искам докторката да заминава. Grinning

# 283
  • София
Много благодаря за качения линк от днес:hugs:

Не съм чела коментарите назад - директно изказвам мнение за серията, а после и ще ви чета

Това младото момиченце, което ще се жени за Боби вече официално мога да кажа, че е адски слаба актриса. Не зная дали всички ги учат така да говорят, но ми прави впечатление, че има един % актьори, които по време на говорене постоянно вдишват или въздишат, което ми звучи адски тъпо. Все едно катерят стълби до 18 етаж, докато си казват репликите. Това момиче е точно от този % и много ми се набива слабата й игра в опита си да изглежда наивна и невинна. Не ми харесва. Орлин играе поне 10 пъти по-добре от нея.

Ловната дружинка официално са ми любимците в сериала. Много готини и свежи Simple Smile

Сцената, когато Орлин кове оградата за конете и е гол до кръста мисля, че е снимана в по-хладно време и ми изглежда все едно на Орлинчо му е студеничко Joy

Адокатката - дразнещо слаба игра с противено, монотонно говорене и опит да вкарва някакво студено, професионално излъчване. Грам не й се получи според мен

Бабите на мегдана много ме разсмяха. Напомнят ми за баба ми и нейните приятелки. Като почине някой и веднага на кафето обсъждат кой е, какъв е бил, като млад и т.н.

Катерина все повече ми харесва. Хем е красива, хем има едно интересно, латино излъчване Simple Smile С Орлин ще са много хубава двойка според мен Simple Smile

Накратко - серията беше хубава и продължавам да следя сериала с удоволствие Simple Smile

# 284
Обичайно в сериалите персонажите, които са сложени за пълнеж и комичност много ме дразнят. Но ловната дружинка ми пълнят душата, много ме забавляват. Кадурин е роден за комедийни роли Heart

Общи условия

Активация на акаунт