Скъпи наследници - bTV

• 99 138
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София

# 436
  • Разпиляна във въображението
Искам къщата на Борис. Давам 1 000 лв.

# 437

Аз давам 2 Иляди 🤣 Сори

# 438
На мен ми се струва, че и комарджията(сега не се сещам името) е добър човек, просто има сериозен порок. Ако успее да се справи с него, всичко му е наред.

# 439

Аз давам 2 Иляди 🤣 Сори

Joy hahaha А кой че даде 3 иляди  за къщата  с Борис вътре  Joy

# 440
Да, освен комарджията бих добавила и майката на Катерина. Peace

# 441
Ааа и 4 Иляди ше дам,ама ако и Любчо е там(Дарин). 🤣 че тоя ми е малко сладникав.

# 442
Яз че дадем 3 иляди с Борис!

# 443
  • София
Днешната серия бе една идея по-добре.
Много я хвалите тази Катерина (докторката) ама мен нещо ме дразни, жалко, че ще разбие любовта на годеницата на Борис, много симпатично момиче, ама не и помня името.
И ох, аман от тези еманципации, сакън.  Laughing
Някой да и каже на актрисата дето играе Катерина, че за един актьор дикцията е от изключително значение. Такова заваляне на думите не бях срещал. А и без значение каква емоция пресъздава говори по един и същи начин и винаги заваля и пуска едни такива въздишки, направо ужас.  ooooh!

Гледам в другата серия селяните ще се вдигат на стачка срещу софияницте. Това трябва да се види.  Laughing #2gunfire

# 444
  • Разпиляна във въображението
Вдигам на пет. Ще гледам екологично да я отоплявам и няма да пипам дърветата.

Братовчедите май ще си поделят Борис и Ани

# 445
  • София
давам пети иляди и 5 стинки + шапката!  Twisted Evil

# 446
Не смогвам в наддаването. Милионери сте! Аз ше съм пасс.

# 447
На мен ми се струва, че и комарджията(сега не се сещам името) е добър човек, просто има сериозен порок. Ако успее да се справи с него, всичко му е наред.
Този порок в повечето случаи обезличава хората и е нелечим. Дори и да се промени за малко докато няма пари то в момента в който получи такива е обратно там където последно ги е загубил. В този случай дали е добър или лош е без значение след като прави хората около себе си нещастни. Естествено очаквам развитие в образа на всички герои, но точно на този не особено.

# 448
И на мен Катето не ми харесва. Чисто като физически данни. Нещо ми е мъжкарана, някоя по-симпатична можеше да е. С образа се справя. Но и аз не й разбирам думите понякога.

# 449
Аз давам 2 Иляди 🤣 Сори
Joy hahaha А кой че даде 3 иляди  за къщата  с Борис вътре  Joy
6 иляди само за Борис, къщата ви я харизвам.

Харесва ми Катерина, много. И Борис. И Ана.

Общи условия

Активация на акаунт