Скъпи наследници - bTV

• 99 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Няма нищо лошо да направяр адаптация, ама кажете си го, бе, както е видно, рано или късно става ясно.

На края на всеки епизод го пише, гледайте внимателно, преди да плюете продуценти, режисьори и т.н.

Еййй най-обичам кисели засегнати хора от екипа или телевизията! Ами пичове, като рекламирате нещо като мега хипер, ултра дупер модерния и скъп сериал, що не казахте, че е  адаптация? Нещо срамно ли е?

Що не казахте, че ще го мотаете няколко години и още толкова ще го предлагате  на всички възможни БГ продуценти, докато някой се навие да го направи за почти без пари???? Еми сори, ама това се разчува и се знае, не е някаква мега тайна, та да се надявате да не го разберат всички.

Не знам дали в БГ има достатъчно кадърни сценаристи, които да правят авторски сериали, но досега всички опити на телевизиите да се направи адаптация са провал: "Забранена Любов", "Къде е маги", "Женени с деца", Ние , нашите и вашите". Очаквам да е провал и "Хората на Пако" - ака "Полицаите от края на града".

Та не се оплаквайте от критиката.

Сигурен съм, че историята нататък ще се промени спрямо оригинала. Все пак не мога да си представя 170 епизода 1:1 да следва хърватския. Просто не вярвам, че ще е за добро.

# 421
Аз смятам, че има наследство. Peace

# 422
  • София
Ана да не се окаже всъщност дъщеря на сестра си, а Марин да и е баща.  Laughing Много сапунки съм гледала, знам.  Mr. Green

# 423
Точно това си помислих - поне за майката, за бащата не мога да предположа Simple Smile

# 424
  • София
Също така в началото като дават имената на актьорите дават това на Любомир Ковачев - Румен и София Бобчева ( не помня как и се казваше героинята) и дават как двама се целуват, може би ще ги съберат тях.  Simple Smile

# 425
От "пришълците" съм си харесал единствено Катерина засега, но изчакам за да се убедя, че наистина ще остане изцяло положителен герой. Борис също ми харесва.
Преди време софиянците тук точно ги нарекох "пришълците" и сега дружинката точно тази дума си харесаха и те за тях Grinning

# 426
  • България
Сериалът не е лош. Няма значение, че е адаптация.
Актьорите ми допадат, приятелят на Катерина ми е симпатичен. Напомня малко на Кайло Рено, но е много по-приличен като визия (доста много по- симпатичен). Според мен  Grinning  Peace.

# 427
  • Mediterraneo
Има значение, че е адаптация! Убиха се да се влачат по разни предавания в стройна редичка актьори, продуценти, сценаристи... Никой никъде не спомена даже, че е адаптация. Ами не им прави чест! Последно в понеделник сутринта две сценаристки се биха в гърдите какъв продукт са произвели, а продуцентът се дуеше с мащабността на заснетото. Даже и намек нямаше за това, че всъщност едва ли са свършили и наполовина работата, за която тръбяха толкова време!

# 428
  • густо майна Филибето
Не ме интересува адаптирано или не, чакам го с нетърпение и гледам с голям интерес. Сега ми е криво за Ани, заради начина по който се развиват нещата.

# 429
Тя и Той също беше адаптация. Един от успешните сериали, хората го харесваха и на никого по никакъв начин не съм чула да пречи на някого фактът, че на всеки епизод с големи букви си пишеше, че е по еди какъв си сценарий. Нямам нищо против да е адаптация, няма да ми повлияе на гледането, но това нещо се комуникира с драгия зрител, не защото ще промени мнението ни за сюжета, а защото оставя лош привкус лекото пропускане на тази информация.

# 430
  • Варна
Катерина ми е изключително неприятна. Не знам защо..
Най-лошото е, че се притеснявам да не я направят някакъв супер положителен герой, защото аз обичам да харесвам положителните герои. Mr. Green
Самата й героиня ме дразни, а и актрисата заваля думите и не й се разбира добре. Confused

# 431
Тъкмо се чудех откъде ми е позната барманката. 😀
Снощи 5 минути съм се смяла с тия 1000 лв за къщата дето ловджиите й предлагаха и си мислят,че са много пари за къща в село. И накрая като казаха " кмета й е дал най-малко 2 Иляди 😁😂". Съсипах се от смях.

# 432
  • София
Хубав е сериала, да. Разпускащ, приятен и забавен. И днешния епизод ми хареса! При Катето и Боби определено прехвърчат искри. Wink Днес много се смях с една физиономия на Станислав, нещо се озъби на Милица. Joy

И на мен ми стана малко неприятно, като разбрах, че е адаптация, но това е. Важното е, че чакам следващия епизод с нетърпение. Мисля, че няма нужда от повече критики относно това. Ясно стана. Simple Smile И да се палим и да не се палим, няма да променим фактите! Simple Smile

# 433
Няма как всички пришълци да ги изкарат отрицателни герои. Все някой трябваше да е приемливо положителен и засега се очертава да е само Катерин. Малко дразни това заваляне, но се надявам да са й обърнали внимание и да се поправи по-нататък. Героинята все пак играе ролята на независима еманципирана жена, но като срещне истинската любов очаквам да има значима промяна.

# 434
  • Mediterraneo
. Нямам нищо против да е адаптация, няма да ми повлияе на гледането, но това нещо се комуникира с драгия зрител, не защото ще промени мнението ни за сюжета, а защото оставя лош привкус лекото пропускане на тази информация.

Абсолютно е така!

Общи условия

Активация на акаунт