Скъпи наследници - bTV

• 99 122
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Е, как - и при Катерина имаше изненада. Лекарят не си губи времето.
Това беше напълно очаквано още от предишните серии когато само я лъжеше, че е зает, а после като се прежали да дойде се държеше студено и за капак я обвини без видими причини, че се занася по Борис. Личеше си отвсякъде, че изобщо не държи на Катерина и тяхното е пред разпад всеки момент. Мислех само, че ще го влачат повече серии и може би ще е така иначе ролята на Ковачев вече щеше да е приключила.

# 661
  • София
На мен пък ми хрумна друго - дали е възможно да съберат Катето и Любо за известно време, като двойка? Да са си нещо, като отдушник един на друг заради несподелената любов, която изпитват към Борис и Ана?

И другото - възможно ли е Снежка да се прави на луда, защото знае нещо за Борис и Ана, което да е пречка да се оженят, но да не иска да се разбира? Примерно да са брат и сестра наполовина?

# 662
  • София
За 2 път пиша пиша, че това предположение за мен е повече от безумно.

Според вас ще знае, че са брат и сестра и ще си мълчи като знае, че спят заедно.  Stop Ако се окаже така направо е за психиатрията...

# 663
  • тук, на мястото си
По-скоро Ана и Катерина са сестри, Снежа е майка на Ана,  била е  16-17 годишна, а бащата е Марин.
А в банята на Румен кой беше?

# 664
Шефката на клиниката може би. Confused

# 665
Шефката на клиниката може би. Confused

аз знам ама няма да кажа ,Почнах да гледам 9 епизод
ето ви линк ,ако искате да го изгледате:
https://noviseriali.com/%D1%81%D0%BA%D1%8A%D0%BF%D0%B8-%D0%BD%D0 … -9_9a2401dde.html

# 666
  • тук, на мястото си
Благодаря за линка! Ще го изгледам, че сме се хванали с ММ на бас, той  казва че е мъж, а аз жена. Joy

# 667
  • София
Е, стига де Grinning Ако може в спойлер или налични само пола да кажете. Grinning

# 668
  • тук, на мястото си
Не знам, тепърва ще го гледам, ако мога, че нещо не ми го зарежда.

# 669
Аз го гледах
Скрит текст:
нейната медицинска сестра е

Да, възможно е Катерина и Анна да са полусестри.

# 670
Благодаря за линка! Ще го изгледам, че сме се хванали с ММ на бас, той  казва че е мъж, а аз жена. Joy
Не знам защо и аз си помислих, че е мъж Joy Ще го гледам утре:)

# 671
  • Враца
Сто кубика дърва изгориха, посред лято..  ooooh! ooooh!

# 672
Забележи как са облечени героите през деня и как в нощните сцени. Не стана ясно точно коя част от годината е, но през нощта в балканските села си става доста студено от ранна есен до късна пролет. И при нас е така и редовно палим през този период камината дори не само когато е много студено.

# 673
Аз го гледах
Скрит текст:
нейната медицинска сестра е

Да, възможно е Катерина и Анна да са полусестри.

е,хайде холан,не вярвам да са полусестри.Все пак не е латино или турски сериал,нито пък София Ден и нощ Wink

# 674

Общи условия

Активация на акаунт