Операция на миома - 5

• 86 028
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, ето ме отново.Преди време писах, че след лапароскопия поддържам някаква странна температура около 37,3. Да успокоя всички с температура, говорих с доки и с личната и те ме успокоиха, че е нормално да имам „субфебрилна” температура известно време при голяма рана или след операция. Организма се борел и при заздравяването се отделя топлина-същото става и при грип.С една дума, това било признак, че имунитета ми „работи”. Джипито ми каза, че е нормално и ако съм пред м.цикъл, което също е факт.Оперирана съм малко след овулация и бях в очакване на цикъл, а снощи „ми дойде”.Закъсня ми около 4 дни според календарчето. Интересното е , че цапащото кафеникаво течение със елементи на кончета ме съпътстваше през цялото време преди цикъла и директно прелях в него.Дали ще спре след него най-накрая? Надявам се☺

Рокет,  боровинките свършиха работа, още на втората чашка парещото усещане при пишкане изчезна, аз обаче си го пих няколко дни за по-сигурно.Благодаря ти отново😘!!!

Успех на всички с предстоящи операции! Няма страшно,всичко минава и е за добро!😉

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 14:20 от stia21

# 601
Средата на юни и аз ще се оперирам при Попов, чакам преглед отново и точна дата! Миомата е доста голяма около 7, каза че съм закъсняла! Но надявам се да мине добре и живи и здрави да си имам още едно детенце!

# 602
  • София
Момичета, влизам да се похваля и с една хубава хистология. Simple Smile Написали са, че в била субсерозна във фундуса, докато на ЯМР бяха писали интрамурална на задна маточна стена, но при размер 6см и разместени органи сигурно е нормално нещата да са близки. Вече дишам спокойно!!!
Успех на всички, на които им предстои!

# 603
Здравейте! Преди време писах, че януари месец ми откриха миомен възел 2/2 см. Днес бях на преглед.Миомният възел е намалял и сега е 1.1/1.2 см. През тези 4 месеца съм пила само тинктура от турта ( едно шишенце струва 5 лв., купувам го от обикновена аптека). Искам да дам кураж на тези, които пият билката. При мен подейства. Само да уточня, че не съм в предменопауза, знам че има значение. Пих туртата само 1 път на ден по 25 капки, въпреки че пише да се пие 3 пъти по 25 капки. Продължавам и след 6 месеза доктора каза пак на преглед. Успех на всички!

# 604
А какво значение има дали е предменопауза за действието на билката? Не трябва да се пие ли? Сложи, моля те, снимка или линк на твоята тинктура, понеже има различни. Искам да си купя точно като тази, която пиеш, щом казваш, че действа. Би ли навредила по някакъв начин, ако не помогне?

# 605
Здравей! Уточних, че не съм в предменопауза, защото се смята, че в този период миомите започват сами да се свиват, поради промяна в хормоните. Личният лекар ми препоръча да пия чай от турта, но в аптеката ми препоръчаха тинктурата като по-добър вариант.
https://bilki.bg/turta-tagetes-kaloferche-tinktura-50ml.html

# 606
Аз все съм в пременопауза уж от няколко години, а не изчезват.

# 607
Аз все съм в пременопауза уж от няколко години, а не изчезват.
А спряха ли да нарастват?

Иначе аз знам, че в самата менопауза намаляват, не в пре-то.

# 608
Ще ида на лекар скоро и ще ти кажа какви са размерите. Сега проблема е, че пак ми закъснява много цикъла и даже си правих тест за бременност за пълно спокойствие. Мислех да изчакам да дойде, ама ако мнооого се забави, няма да го чакам.

# 609
А, ясно. А някакви отрицателни странични ефекти има ли, може ли да навреди, ако не помогне? Представете си, майка ми е на 70 години и й откриха малка миома. А никога не е имала.

# 610
А, ясно. А някакви отрицателни странични ефекти има ли, може ли да навреди, ако не помогне? Представете си, майка ми е на 70 години и й откриха малка миома. А никога не е имала.
Имала е, просто не са я видели.
На мен професор в Майчин дом София не видя бебе в 3 месец, миома 7 сантиметра и 2 друго по 1-3 см, преди това бях и при друг лекар в Грийнберг, и той не видя миомите, само бебето. Така че въобще 1 миома, при това малка, съвсем спокойно може да не са я забелязали при предишните прегледи.

# 611
Абе и аз така й казах, но тук става дума за жена, която от много отдавна е в менопауза. Не би ли трябвало да се е смалила или изчезнала. Тя ходи редовно на гинеколог.

# 612
Обикновено се свиват до някакъв малък размер и така си остават, нито изчезват, нито нарастват, нито правят проблеми Simple Smile

# 613
Дано да дочакаме благополучно...

# 614
  • Parsberg
Момичета, намерих си тук Турта, но са под формата на три вида, чай, тинктура и капки. Кое е по-ефикасно да си закупя?

Общи условия

Активация на акаунт