Забременели след ин витро - Тема 42

• 100 404
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
Ами той не е ли за температура (аз нямам)? По принцип много ми помага беналгин, но не зн дали може да го пия

# 481
  • София
беналгин не е желателно.
премери кръвното, може да е ниско, тогава трябват повече течности и движение.
ако ли не е това е одбре да говориш с някой лекар какво да пиеш в такива случаи.

# 482
Ами той не е ли за температура (аз нямам)? По принцип много ми помага беналгин, но не зн дали може да го пия

Опитай с Панадол, макар че той почти нищо не съдържа 😆 Аз в момент на умопомрачение бях пила 1 аналгин, но вече не издържах на 3-ти ден мигрена, АГ каза, че не е фатално. Ако и при теб е мигрена, след третия месец ще изчезне главоболието. Ако не е мигрена, опитай с повече течности.

# 483
Благодаря ви Blush аз съм с ниско кръвно и макар че досега не ми е пречело може и от това да е. Ще пробвам с айрян със сол, пък ако не помогне ще видим, може и парацетамол

# 484
  • София

Опитай с Панадол, макар че той почти нищо не съдържа 😆 Аз в момент на умопомрачение бях пила 1 аналгин, но вече не издържах на 3-ти ден мигрена, АГ каза, че не е фатално. Ако и при теб е мигрена, след третия месец ще изчезне главоболието. Ако не е мигрена, опитай с повече течности.
Панадола е скъп парацетамол Simple Smile

# 485
В тези седмици главоболието най-често е свързано с хормони, по-бързият оборот на глюкозата, и от нужда за сън.
Може да опиташ, ако пийнеш чаша сладък компот, дали няма да те облекчи.
Другият вариант е дрямка за 15 минути.
И третият вариант е да ти е висока дозата на прогестероновия препарат, ако приемаш такъв, може да го разбереш по това, че главоболието е около приемането на прогестероновото лекарство.

# 486
Аз на два пъти пих Парацетамол, мина ми за мое очудване главата.
Днес последно бях в клиниката. Малко ми е тъжно, но всичко да е наред ще се запиша на ЖК в моя град. Другата седмица съм на ФМ и БХС и живи и здрави ще кажем на детето, че ще става кака. Тя още не знае, или се е усетила вече, но не казва Grinning

# 487
  • София
Катлеа, Мистик, Нандинка, Герда как сте момичета?

# 488
  • пазарджик
Правили ли сте феталната в 16-18 г.с.в какво се състои-само преглед или се взима и кръв.Като цена също ме интересува-става въпрос за Надежда,че съм след няколко дни.

# 489
Ех, Елдорадо, гуш!  Как сте?
Аз съм бутнала опасно хемоглобина на 90.
 Въпреки че пия магнезий и той под норма,
белтъка и той под норма - ендокринологът каза по една чаша на ден извара и белтъка на две сварени яйца, защото ще направя оттоци, поне при натоварването с глюкоза няма проблем, но се видя скритата инсулинова резистентност.
10 кг. съм качила до тук, ендокринологът повече не дава, само кг от водите и от бебето можело. Силно ограничяване на сладко, тесто, свинско, животински мазнини, че и холустеролът ми бил малко висок.
ЦРПто продължава да се качва и сега е 17. Гадост. Но СУЕ и левкоцити в горни граници.

Последна редакция: пт, 19 яну 2018, 15:14 от Анонимен

# 490
  • София
Герда, по време на бременност има физиологична ИР. За това и не се изследва инсулин

# 491
О, верно, че така каза докторът -" Има Инсулинова резистентност, но е физиологична,"а аз не го разбрах и помислих, че си имам.
 Много готин ендокринолог, обясни ми как да се храня.Направи ми 5 листа изследвания по касата и калцият ми е добре. Ще ми направят и всички изследвания за анемията и на консултация в хематологията ще ме пратят пак безплатно.Отделно всичките лекарства и клексани ми ги дават в отделението също безплатно.
Който има възможност да си направи натоварването с глюкоза в Пловдив в ендокринологията, ще му препоръчвам с кой доктор да го прави.

# 492
Катлеа, Мистик, Нандинка, Герда как сте момичета?

Хеей, ето теее Hug Аз съм добре засега, бебетата - също. Днес бях за последно при Михова. Порастнали сме до 2250 грамчета всяко. Да чукна на дърво така да е до 25 - тогава ми е секциото Simple Smile Стискайте палци и аз на вас Kissing Heart

А ти как си? Hug

# 493
  • София
О, верно, че така каза докторът -" Има Инсулинова резистентност, но е физиологична,"а аз не го разбрах и помислих, че си имам.
 Много готин ендокринолог, обясни ми как да се храня.Направи ми 5 листа изследвания по касата и калцият ми е добре. Ще ми направят и всички изследвания за анемията и на консултация в хематологията ще ме пратят пак безплатно.Отделно всичките лекарства и клексани ми ги дават в отделението също безплатно.
Който има възможност да си направи натоварването с глюкоза в Пловдив в ендокринологията, ще му препоръчвам с кой доктор да го прави.

Плацентата произвежда ензим, който разгражда инсулина и за това панкреаса произвежда повече Simple Smile

Иначе и аз съм добре. Днес бях на ЖК, на следващата (на 1.02.) ще ми дадат документите и се гласим около 5 да ме приемат в болницата за изследвания, консултации и определяне на дата за секцио

# 494
  • Пловдив
Катлеа, почти не остана, а като ае сетя през какво трябваше дапреминеш лятото сякаш беше вчера. Много се радвам, че всички е наред.

Общи условия

Активация на акаунт