Забременели след ин витро - Тема 42

• 100 394
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Добре, че вече вървим към приключване... голяма драма е до последно... Гушки за теб, Варки Hug

# 496
Катлея, хайде стискам палци и скоро да гушнеш здрави и големи бебоци. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ани, аз бях с ужасно ниско кръвно през първите 3 месеца на бременността - стойности от порядъка на 80 на 40. Изпивах литри буквално с айрян със сол. Дори щипка сол слагах и във водата, която пиех, защото не можех да стана от леглото. Главоболието ми беше именно от кръвното. Пиех много, ама много течности. и около 3 панадола на седмица, когато ситуацията с главата беше извън контрол.

Нандин, вече не остана и при теб, като гледам. СКоро ще гушнеш младежа. Heart

Мистик, момичета Heart

# 497
Елдо, мерси че питаш. При мен е все едно и също, няма спасение от тая гъба Sad Христов в чудо се е видял с мен. На последния преглед не успяхме да измерим шийката, толкова много ме болеше от възпалението. Сега ще ми изпише рецепта за някакви глобули, които ще ми направят в аптеката. Имаме разногласия относно датата за секцио 😆 Аз искам да е малко по-рано, защото с тая скъсена шийка ме е страх да не тръгне по-рано от предвиденото. Освен това ми предложи дата, на която е роден свекъра ми и аз вече съвсем се затръшках, че не искам (то си е Божа работа, де, ако реши друго детето) и така се разбрахме в понеделник пак да преговяраме. Но той е железен, де, много ме успокоява.
Ти как си, Елдо? Слуша ли принцесата?

# 498
Мистик, как пък не те остави на мира тази гъба!  ooooh! Хубавото е, че му се вижда края! За секциото и на мен не ми харесваше датата, която ми предложиха (беше само една възможна), но бебка си беше решила друго и съм много щастлива, че стана така. Тъй че не го мисли, бебчетата понякога си имат свое мнение, колкото и да правим планове.  Peace

Катлеа, Нандинче, радвам се, че с вас всичко е наред!  Hug Ще чакаме хубави новини скоро! Praynig

Момичета, аз имам една цяла опаковка крем на Мустела против стрии от големите, която искам да подаря на някого. Отворена е декември месец, но не е ползвана и ще е годна още 9 месеца. Купих я с идеята да се мажа след раждането докато ми се прибере корема, но той се прибра доста бързо и така и не я ползвах. Ако някой я иска, моля да ми пише на лично и ще му я изпратя.  Peace

# 499
И не харесвах много датата,за която ми беше насрочено секциото.Исках да е на 27 септември,но тя беше заета и ми казаха да избирам между 26.09 или 28.09.Той пък малкият реши да излиза на 18.09. Hug

# 500
  • София
Много се радвам, че при всички нещата са добре и скоро всички ръце ще са пълни Heart
А сърцата още повече.

Катлея, то не останало! Стискам палчета всичко да мине по учебник. Hug
Нандин и твоето време наближило! Hug
Мале Мистик, ти направо се измъчи с тая гъба. Много ми е мъчно, че трябва да караш на такива притеснения. Hug
Герда, това с хемоглобина не е добре. Иначе ЦРП и утайка и мен ме притесняваха, че бях минала всички горни граници, но явно си е било от бременноста, защото нямах други признаци, че нещо не е наред. Hug

Аз имах проблем с карпален тунел(поне така си мисля) и сега на същата китка имам мъртва кост. Отоците от ниския белтък изчезнаха до седмица две след раждането. Хапчетата за кръвно от осем на ден, вече са ми само три и скоро мисля да ги спирам. Изобщо вкарвам се в релси. Килограми ще боря като приключа с кърменето, че сега съм като син кит.

Бебка я мъчат колики. Има вечери, в които е страшно. Пищи, реве и нищо не помага, къса ми се сърцето. Иначе за първия месец само на кърма е наддала 1200гр., педиатърката ме похвали. Тя се роди с червени петна на единия клепач, на челцето и тила, при някои деца изчезвали, при други не, дано при нас изчезнат. Междукамерния дефект, който имаше се е затворил. Маринов предположи, че се е случило още вътреутробно, поне това няма да го мисля. Педито ни даде направление за ортопед, според нея е добре всяко бебе да мине ортопедичен преглед и ехо на сърце и вътрешни органи.

Иначе за датите, определено някои бебоци си ги избират. Аз хич не харесвам 16 като число, ама тя си го избра и вече ми е любимо Heart

Имаше и друго, ама забравих.

# 501
Елдо, радвам се, че с бебка всичко е наред, пу-пу. Само хубави новини да ни носиш. Аз съм родена на 16-то число и затова си го харесвам 😆

# 502
Елдорадо, добри новини. Важното е, че лека пплека се възстановяваш. Мистик тръпнеш ли вече в очакваме?

# 503
Добро утро.Бих искала да попитам имали момичета,който пишат тук но живеят ,в чужбина(Германия)Аз имам гинеколожка ,която посещавам и тя ще ми води консултациите.До момента са 2 в рамките на 1 седмица.Тук нещата са много различни ,от България.Кога се издава документ от арбайтферботен за работното място?
Mercedes, гинеколожката може веднага да ти го издаде,т.е след 6 SSW.
Ако искаш може и на лични, да не спамим.

# 504
Елдорадо, добри новини. Важното е, че лека пплека се възстановяваш. Мистик тръпнеш ли вече в очакваме?

Ох, тръпна аз 😆 Само се моля да си изчакам датата за секцио, че и док го няма от 1-ви до 10-и февруари и ми е притеснено така.

# 505
Браво момичета! Елдорадо, всичко ще се нареди с бебе, сигурна съм Hug

# 506
Проф. Паскалева ми каза, че кръвта като се сгъстява и хомоцистеинът е висок. А при недостиг на в12 и фолиева  и хомоцистеинът се вдига, явно и това влияе на съсирването.
Но пък от някакви нови изследвания се вадело заключение, че предозирването на витамини от групата В водели до аутизъм.

# 507
  • В сърцето на любимия човек
Това е странно, защото точно с прием на Б12 се подобряват някои от състоянията, които могат да се отнесат към аутистичния спектър.
В мамешката ни група от ИБ имаме майка на дете с аутизъм и две деца с дефицит на вниманието и хиперактивност, които на 4 годинки почти не говорят. И при двете деца комбинацията от омега + Б12 дава видими резултати. Майката на първото дете отдавна не се е включвала и не знам каква е терапията на нейното дете.

# 508
Да,  това и аз го четох, че при недостиг у детето има трудно съсредоточаване и т.н.  Но става въпрос за нещо ново свързано за предозиране с витамини от В групата при бременната и някакви синтетични витамини. И мен нещо това не ми се нрави, но не ми е останало време да го проуча.

# 509
Да,  това и аз го четох, че при недостиг у детето има трудно съсредоточаване и т.н.  Но става въпрос за нещо ново свързано за предозиране с витамини от В групата при бременната и някакви синтетични витамини. И мен нещо това не ми се нрави, но не ми е останало време да го проуча.

Ох, Герда, от къде дойде пък това. Сега супер много се психирах. Sad

Общи условия

Активация на акаунт