Забременели след ин витро - Тема 42

• 100 377
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета.
Ще се включа и аз, защото не ми хареса твърдението, че темата е безполезна и натоварваща. Чета я от юни месец: беше ми много полезна. Няма да изброявам защо. Но самият факт, че д-р Личева напълно сериозно каза, че форума ще й вземе хляба, когато й споделих за някои неща, които научих оттук.
Термина ми е февруари. И "февруарките" ги преглеждам от време на време. Но не съм фенка на толкова безполезна информация. Нямам време да чета кой как се е накарал на мъжа си, какви са им отношенията с родата, как приятелките им реагирали на избраното от тях име за бебе. Пълни глупости за мен. Всеки си има тема, която му допада.
И Dundy изобщо не е писала, че темата е натоварваща. Просто Герда след двете си загуби проверява какво ли не. Нормално е! Доктори много, всеки си знае неговото, а ти само се опитваш да четеш повече, за да не пропуснеш нещо. Който е нямал загуба, не може да го разбере.
И аз пусках TSH и Б12 и анти Xa и какво от това...Важни са!
Толкова съм изстрадала, сега на финала ли няма да се застраховам.
Благодаря на момичета, които пишат във форума. Бяхте ми много полезни!
И може да ме запишите на пьрва страница за статистиката ☺. Термин -19.02. Момче.
Успех на всички!

Само да кажа, че никъде не съм написала , че темата е “ безполезна”. Далеч съм от това мнение, когато и аз самата съм питала разни неща. Именно затова участвам повече тук отколкото в месечната тема, там дори чета на няколко седмици по веднъж. Жалко, че коментарът ми е разбран само така -  исках просто да кажа, че освен негативните или резки постове е добре да има и споделени положителни неща...Обърни 10 страници назад и виж колко са...а със сигурност всяка една има и вълнуващи моменти през бремеността си, мисля. Smiley

Катлеа, стиснати палци и от мен! Ще чакаме да се похвалиш щастлива Simple Smile

# 556
Най-вълнуващият подарък, който съм получавала през живота си за Коледа е ритничетата, прошаването на бебето. С дугите бремености не успях да го усетя. Плаках от вълнение и още не смея да го споделя, сякаш ако го изрека и ще изчезне всичко като сън.
 Катлея, много стиснати палчета.
 В някой пост, ако съм се изказала притеснително за някои мами се извинявам.  
 Превенцията не е повод за паника. И коментирането на темата за витамините също е полезна за всички, които четат.
 Бебче вече си има "характер" и си имаме връзка, когато съм заспала в неподходяща поза ме събуждат настойчиви "побутвания", да заема по-непритискащя поза. Когато хапвам нещо интересно или вкусно също си получавам "сигнали".  Събуждам се за инжекция  клексан с красива мелодия на Паганини, която тананикам. В колата, когато я слушам бебче сякаш я познава.Струваше ми се, че е плод на някакво внушение, но пък винаги вече реагира мъника на тази мелодийка. Като се роди ще го успокоявам с нея, няли така казват психолозите.хаха

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 14:41 от Анонимен

# 557
Аз си пусках всякакви изследвания до процедурата. Откакто видях + тест единственото, което съм изследвала, освен включените в ЖК, е еднократно В12 и желязо. Дори ТСХ не съм пускала, АГ беше на мнение, че щом след стимулацията е бил 2, няма нужда. И натоварването с глюкоза пропуснах. И вливките, назначени от Русев като супер важни и жизнено необходими за задържане на бременността и тях пропуснах...Понякога даже си мисля, че съм супер непукист и съм прекалено спокойна и чак ми е гузно.

# 558
И аз ще ги пускам тези витамини, предполагам и док на ФМ ще ми препоръча.
Герда, пу-пу, радвай се на всяко ритниче до термин!
Катлея, леко раждане! Прекрасна среща с бебчо!
В четвъртък съм на БХС, дано всичко ни е наред! На вас предположиха ли пол на бебчо тогава? Ще съм в 13г.с. без 3дни.

# 559
На мен ендокринолога ми ги пусна по пътеката - микроелементи, тежки метали пишеше и т.н.

# 560
  • София
При мен имаше предположение, но само толкова. Успех

х
И аз ще ги пускам тези витамини, предполагам и док на ФМ ще ми препоръча.
Герда, пу-пу, радвай се на всяко ритниче до термин!
Катлея, леко раждане! Прекрасна среща с бебчо!
В четвъртък съм на БХС, дано всичко ни е наред! На вас предположиха ли пол на бебчо тогава? Ще съм в 13г.с. без 3дни.

# 561
На мен ми предположиха, да. Но в проценти ми го предположиха.

# 562
При мен за едното бяха категорични,а за другото отказаха да дават предположения.Това за което бяха категорични,че е момче си се оказа момче.
Катлея,леко раждане и от мен.

# 563
В 12г.с + 0 дни доки беше категоричен,че вижда мъжки пол и се оказа прав.
Катлея,леко раждане!

# 564
  • София
Карфиолче, добавих те Simple Smile Стискам ти палци всичко да е наред Hug както и на всички момичета Simple Smile

Утре влизам в болницата и в Четвъртък ми е секциото. Затова бих помолила някоя от вас при желание да продължи темичката вместо мен. Ще се опитам да обновявам тази и предварително се извинявам за забавянията в бъдеще.

Много стиснати палчета на всички Kissing Heart

П.П. не пиша за последно, само ще съм по-бавна Blush
Катлеа,успех мила.Ще чакаме хубавите новини😍😍😍🍀🍀🍀

# 565
Благодаря ви, значи ако  момче ще се види ☺ Само да е здравичко, няма значение пола Blush

# 566
Катлея,
стиснати палчета и от мен ! Дай Боже всичко да мине бързо и безпроблемно, а ние ще чакаме добрите новини ! Hug

# 567
Кокосче, гледат пубисната кос и по нея определят в проценти пола, но още не е сигурно.
В 12-13 г.с. нямало още оформени гениталии. Поне на мен така казаха.

# 568
На мен ми казаха, че се ориентират по посоката на уретрата.

# 569
Катлея, леко раждане и от мен. Пожелавам ти да излезеш усмихната от операционната. Бързо възстановяване и щастлива среща с бебчо.

Единият пол го знаех със сигурност от пренатеста, а другия сладур го видяха че е момче още на първата ФМ, което се потвърди и в 15 седмица. И аз знам че се ориентират по уретрата.

Общи условия

Активация на акаунт