Забременели след ин витро - Тема 42

• 100 375
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Gerda, напълни ми душата с този пост по-горе Hug....точно това имах впредвид и не се притеснявай да споделяш всички тези незабравими емоции, та именно те ще ти дават сила да гледаш напред за мига, в който ще се гушнете Simple Smile Много чувствено написано, докосна ме... и ти желая от все сърце все по-малко проблеми и притеснения и все повече такива радости и усмивки, заслужаваш го! Flowers Rose

CoconuD, на мен с миналата бременност на БХС-ти ми казаха 60% момиче, обясниха ми също, че още било рано и не са оформени добре органите, но именно поради уретрата доколкото помня правела някакви процентни предположения. Е, момиче е Simple Smile
Сега ще ходя 6 дни по- късно спрямо предишната бременност на 5Фев и аз ще съм в 12с3д да видим какво ще се види. При всички положения прегледът е много вълнуващ - това малко нещо вече абсолютно прилича на бебе, аз бях много изумена..  Simple Smile

# 571
Катлея, успех и радости!

Благодаря ви, значи ако  момче ще се види ☺ Само да е здравичко, няма значение пола Blush
При мен в 12 седмица ми казаха момиче и сбъркаха.... толкова рано не е достоверно винаги.

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 18:54 от steli4ka s

# 572
Моля за съвет по-опитните.
Начало на протеинурия, удвоено количество белтък в 24 часова урина. Какво да правя. Ендокринологът ми го откри.

# 573
  • София
Начало на протеинурия, удвоено количество белтък в 24 часова урина. Какво да правя. Ендокринологът ми го откри.
Каква е стойността

# 574
  • В сърцето на любимия човек
Обади се на д-р Михова, нали тя те следи?

# 575
Здравейте, момичета Hug
Днес в 13:10, в 36-та г.с. се родиха със секцио моите така чакани рожби Юлиана и Никола. По около 2200 грама средно са по 47 см, не са в кувьози и всичко е наред (да чукна на дърво просто не е за вярване)... Тези дни ще разкажа повече. Прегръдки на всички и всичко най... Kissing Heart

# 576
Честита радост,  катлея! Да сте живи и здрави, много щастливи! Бързо възстановяване!

# 577
  • Пловдив
Честита двойна радост, Катлеа! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати! На теб бързо възстановяване! Ще те чакаме с подробности.

# 578
  • София
Катлея, честито и от мен! Да сте живи, здрави и много щастливи Hug

# 579
  • UK
Браво! Да са живи и здрави, големи и силни да пораснат! Бързо възстановяване!

# 580
Катлея,честити рожби!
Да са живи и здрави,на теб бързо възстановяване!

# 581
  • София
Честити ти съкровища Катлеа. Да растат мн здрави и късметлии.
Бързо възстановяване на теб

# 582
Честито, Катлеа!  bouquet Живи и здрави да са бебчетата, бързо да трупат грамчета и скоро да се гушкате вкъщи, а на теб бързо възстановяване!

# 583
Честита двойна радост, Каролев. Да са живи и здрави двамата сладури. Бързо възстановяване и скорошно гушкане вкъщи.

# 584
Катлея, честито!
Бъдете здрави и много щастливи!

Момичета,
и аз малко се притесних за моите изследвания. Нямат референтни, но тези белтъци нещо ме притесняват. Може ли ако някой разбира да сподели мнение. Според акушерката съм ок.

Общи условия

Активация на акаунт