Забременели след ин витро - Тема 42

• 100 371
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добре са

# 586
  • София
Честити бебчета, Катлея! Бъдете живи и здрави! Много щастие и любов! На теб много бързо възстановяване!

# 587
  • София
Катлеа,честито МАМЧЕ,да растат живи и здрави юнаците.Бързо възстановяване ти желая и скоро да сте си в къщи newsm51

# 588
Катлея, честити рожби! Да са ти живи и здрави и много щастливи! На теб бързо възстановяване! 💐

# 589
Честити рожби, Катлея! Нека растат здрави и щастливи деца! Бързо възстановяване, мамче! Kissing Heart Flowers Hibiscus
Моята фм мина, на 90 процента ще си имаме момченце. Очаквам резултатите от БХС, но всичко ни изглежда наред от ФМ, пу-пу Hug
Герда, какво стана с белтъка Kissing Heart

# 590
Честити рожби, Катлеа. Simple Smile Да са живи и здрави и благословени, да са гордостта на мама и тати, а на теб бързо възстановяване. Simple Smile

# 591
За сега агресивно следене на две седмици. Кръвното всеки ден по няколко пъти, за сега не го вдигам.
Взела съм си някакви тест лентички  в домашни условия за урина, да откриват белтък, кетони, билирубини, уробилиногени и т.н.
Пия някакъв протеин.
Ендокринологът каза сутрин в леглото след събуждане, без да се раздвижвам, ако кръвното е над 125, предвид белтъка, който отделям в урината, да ходя на консултация с кардиолог и нефролог. Да се храня безсолно.
Феталната каза тръгна ли да правя прееклампсия нищо нямало да може да се направи.
Но най доброто е аспирин с клексан и те в момента са проконтролирани с аспи тест и анти Х а.
АГ-то каза, че загубата на белтък е още в границите за нормалното на бременността, и е рано да ми включват човешки протеин.

Тези дни бебето беше много кротко и се бях притеснила.
Сутринта го гледахме, просто се е обърнало с главата на долу и за това не ритка, където бях свикнала.
Бута на доктора ехографа с ръка, че беше понатиснал. Хахаха, и аз го усетих това.  И аг-то каза, ще го изчакаме бебето да се намести.
Няма калцификати по плацентата.
Кръвотоци и сърце перфектни.
И така се зарадвах, че пях на бебче детски песни - Чело коте книжки и т.н.
Не знам какво е това бебе, но много шава, като му пея песнички или тананикам нещо.Явно ще има вкус към музиката. хахах

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 14:56 от Анонимен

# 592
Честити бебоци, Катлея ❤
Герда, радвам се, много добре звучиш Simple Smile Честно казано мен ме чакаха да направя преекламсия, нямам идея защо, след като кръвното ми беше супер през цялата бременност, но не се случи.

# 593
Честито и от мен,Катлея!Само радостни моменти пожелавам и бързо възстановяване.

# 594
Катлеа честита двойна радост, да са живи и здрави и много да ви радват! А на теб бързо възвтановяване.

# 595
Здравейте, момичета Hug
Доживях и аз след всички изпитания и мъки да ви дам малко разказче от мен Simple Smile Родих в Мбал Надежда. Очарована съм от всичко! Екипът, който ме пое ден преди раждането беше отличен и бърз - с документи, изследвания, настаняване и т.н. Операцията мина перфектно! Анестезиологът, д-р Генадиева, всички бяха повече от перфектни. Спокойно ми обясниха всичко, което ще правят стъпка по стъпка. Бяха изключително внимателни и през цялото време имаше някой, който да ме държи за ръка и да ме пита как съм. В реанимацията жените са супер отзивчиви и любезни и всички си разбират адски много! Тук в отделението с бебетата все едно, че аз съм бебето - толкова са грижовни в цялото отделение. Спокойни и усмихнати, много приветливи и откликват на всичко. Абе думи нямам... Очарована съм...
И така след инвитрото с донорски материал, след лежането 2 месеца заради отлепено плодно сакче и след диагнозата "веламентозна инсерция" на пъпната връв, благодарение на д-р Генадиева и д-р Михова, както и на цялата болница на практика, на бял свят се появиха така чаканите и обичани Юлиана и Никола Heart Eyes Heart People Couple

# 596
Преживяла си много, Катлея ...,
но крайният резултат си заслужава всичко ! Отново честито двойно щастие- много да ви радват мъниците, и бързо да се гушкате у дома. Бързо възстановяване на теб ! Heart

# 597
Честита двойна радост Катлея. Всичко си заслужаваше за този двоен, щастлив и здрав финал. Знаех, че ще успееш. Целувки и на трима ви. ♥

# 598
Честито, Kkattllea! Много се радвам на двойната радост, която те споходи. Желая ви крепко здраве, обич и само хубави изненади да ви поднася съдбата. Нацелувай, напрегръщай малките си съкровища и от мен Two Hearts

# 599
Честито двойно щастие и от мен Катлея! Бъдете живи и здрави всички!

Общи условия

Активация на акаунт