Hell’s Kitchen България

• 116 977
  • 901
  •   1
Отговори
# 255
  • ВАРНА
Сценарий, какво да правиш. Мен баш шефът малко ме дразни, защото коопира Гордън. Ама Гордън крещи, та се не трае. Преиграва нашенецът.

Какво преиграва като си играе точно по сценария от американския оригинал? 
  И викането и всичко копират участници - водещ.

# 256
Хо хо ще се гледа. Но очаквах повече....Жените, чисти кокошки, нз как победиха...

# 257
  • ВАРНА
 Могат да си сковат кочинка и гледат прасенца с остатъците от кухнята.

# 258
 Какво е това унижение - да, шеф, не, шеф, извини ме, шеф...като някакъв сексуален фетиш на строги господари ми звучи. Тия малоумни готвачи нямат ли капка достойнство...да, шеф, извини ме, шеф, искаш ли да духам, шеф  Laughing

# 259
  • Испания
Станимир и Божидар би трябвало да бъдат избраните.

# 260
Ми ще духат я, ако пари Laughing

# 261
  • ВАРНА
Май Тити ще махнат.

# 262
  • Варна
Какво е това унижение - да, шеф, не, шеф, извини ме, шеф...като някакъв сексуален фетиш на строги господари ми звучи. Тия малоумни готвачи нямат ли капка достойнство...да, шеф, извини ме, шеф, искаш ли да духам, шеф  Laughing
   Да,и мен това много ме дразни!

# 263
  • Sofia
   Да,и мен това много ме дразни!

Това е като в казарма

# 264
Егото долу, либидото горе. Предлагам пухкави белезници в розово, в комплект с камшик. Хайл шеффф hahaha hahaha

# 265
Не знам как тях не ги дразни с това "шеф".

# 266
  • ВАРНА

Ти няма ли да викаш - да шеф - ако ти кажат че може да спечелиш след 2 месеца 100 000 лева и договор за готвач в ресторанта на шеф Ангелов - тоест още по 2000+лева на месец?

# 267
Тази Гичка е страшна.

# 268
Не съм гледала  Рамзи, но Ангелов си е такъв от Мастършеф още.
А за викането Да шеф всеки си преценява докъде може да си извие гръбнака,  това няма да спечели наградата

# 269
  • София
Тъй де, нали и аз това казвам - Рамзито си е такъв кибритлия, а нашенецът, дколкото съм го мяркала за минути в мастър шефа, е по-умерен, и затова ялото каране и викане ми се вижда преиграано.

Гичка си е намерила номера в живота да оцелява покрай другите. Шушумига, такива не мога да ги понасям. Обаче подозирам, че при нея има някакви други проблеми като я гледам как се движи. Нали тя беше онази, дето не си намери чииния и все се щураше при първото задание? Май беше тя, просто хванах предаването от този момент. Зле е с ориентацията и сякаш бавно съобразява. (според мен и шефът обърка поръчката, освен ако и аз имам проблеми с паметта - бяха две карбонара, три калмари, две не помня какво. Той на третия път обърна на три карбонара ии две калмари.)

Общи условия

Активация на акаунт