Hell’s Kitchen България

• 116 977
  • 901
  •   1
Отговори
# 285
  • 221B Baker Street
Simple Smile Гичка явно е избрана да внесе интрига
И да покаже колко е злобна Нина.
Нина няма нужда от Гичка, за да "блесне" в злобата си...

# 286
Гичка не е роля или нещо изкуствено."Сблъсквала" съм се с такива хора,те са си прости до нахалство Simple Smile

# 287
Гичка е култов образ, аз лично се позабавлявах с нея. 😆 Харесва ми за сега, припомних си каква е атмосферата в големите ресторанти с голям екип. 😆

# 288
Simple SmileОще в началото реших че ще се абстрахирам от дрехите и косите- тия стилисти на това предаване къде гледат.

Хареса ми жената су шеф та Ангелов - стилна дама , после ще видим какво друго има за коментар

# 289
 Като изгледах първия епизод се съмнявам, че ще продължа да гледам предаването. Много позьорско, неестествено, преиграно и дразнещо е. "Шефът" е някакъв надут капут, участниците са ниско интелигентни подлизурковци без капка характер и достойнство, даже гостите на вечерята бяха измислени и антипатични. Кльощавият тип с грозната прическа например, който се фръцна като Клаудия Шифър на подиума и демонстративно си тръгна, щото манджата му се бавела. Тъпо, нагласено и чак ме хваща срам отстрани като гледам. Откъде събраха толкова безмозъчие на едно място не знам.

# 290
  • София
Нормално е да се получи така, когато събереш хора, които не се познават, набуташ ги в стресова ситуация.Бих се изненадала, ако се бяха сработили веднага. Първо трябва всеки да си намери място в групата,сега тече борба като при новородените прасенца. Трябваше за отрицателно време и менюто да научат и всичко.

# 291
  • зад кестените
На мен Гичка изобщо не ми е забавна, може би защото имах такава колежка, дори визуално прилича на нея.Подозирам че голям дразнител ще бъде.

# 292
Simple Smile Нали е кухнята на ада трябва да има съспенс, конфронтация.
Тези с по-големия стаж засега си кротуват, но не изключвам да видим и такива моменти - някои от тях надали ще викат постоянно да шеф

# 293
  • София
Аз пък що си мисля, че в един добре организиран ресторант, като се получи една поръчка, тя стои някъде да се вижда от готвачите. А тука идва Ангелов стреля нещо словесно и ония кой разбрал, кой не разбрал, докато се ориентират и то времето изтекло.

# 294
Определено ми е по-интересно от МШ,където лигнята Лео Бианки се прави на важен и лош Grinning Този не е мъж...Или оня готвач,дето все не му запомням името,със заметнатите осем косъма върху голото му теме.

# 295
Един- два сезона гледах Рамзи и в българската версия са го дублирали едно-към-едно, чак до интригите и образите. Опитвам се да позная кой ще спечели и залагам на Хари Потър- много хитричък, но и опитен.

# 296
  • 221B Baker Street
Аз пък не разбирам какво се потрисате всички от "Да, шеф"! Това обръщение е прието в тези среди, използва се по цял свят, не го е измислил Виктор Ангелов! Такива са правилата на играта, който го може, играе, който не - гърми като бушон, както видяхме...

# 297
Наистина жестовете на Ангелов са едно към едно с Рамзи,ама там май няма как да реагираш по друг начин Grinning

# 298
Мислех си, че само мен ме дразни Лео.

# 299
  • Sofia
Кои дни ще се излъчва НК?

Общи условия

Активация на акаунт