Hell’s Kitchen България

• 116 968
  • 901
  •   1
Отговори
# 435
Правилно ли забелязах, че клиентите в ресторанта са на две крачки от панаирите в кухнята?  newsm78

Да.
Мерси, и аз сега се загледах по-внимателно. Ужас!

# 436
Тодор и Гичка нямат място в НК.

# 437
Голяма простотия това с гостите и готвачите в едно помещение.
Не стига, че напрежение ми и с крясъци допълнително да ги унижава.
И това със сервирането нещо не мога да го разбера, или просто не показват всичко.
Поне в МШ изкарваха ястията поетапно и се виждаше как хората се хранят, а тук - Виктор казва, че първата си чиния изкарали, а гледам в залата всички гости се хранят.

# 438
е, те са статисти - за заснемане на формата, не са гости, дошли да се хранят

# 439
На мен нещо не ми допада... някак несериозно ми изглежда чисто от технологична гледна точка. Качеството на картината, самото осветление...прилича ми на Биг Брадър от 2006 година.  Само заради това ще се прехвърля в конкурентната медия.

# 440
  • Някъде там
Само искам да попитам,всички професионални "хоби" готвачи ли взеха в Мастър шеф че тук са избрали само начинаещи?Това за мен не са професионалисти.Много лош избор,дали е направен с цел да има повече екшън или не е имало по-добри кандидати няма как да знаем, но за мен тези не са хората които искам да гледам, а самото предаване много ми харесва.

# 441
Аз пък не разбирам само шеф Ангелов опитва и казва, че не става. А дали е така изобщо, няма как да разберем 🤔
Хич не му вярвам, откъде да знам, че не е сценарий.

# 442
  • София
Правилно ли да разбирам, че един час синия отбор е готвил само една леща?

# 443
  • София
Не мисля, че гостите ги притесняват, на гостите се плаща, за да са там. Така че за тях са поредните от екипа, само Виктор ги шашка.

# 444
  • ВАРНА
Хапвала съм в Разложката мааза и това,което поръчахме бе вкусно.

# 445
Много е просто-тези не са най-добрите, но вероятно са единствените готови да зарежат работата си навън за 3 месеца.  Wink

# 446
Щом циганката Пенка-Карибското тяло беше в "Мис България", защо аматьори да не са в готварско риалити?!

# 447
Аз не мога да разбера кой какво готви.Постоянно се разнасят и се хвърлят някакви тигани.Много забързано ми е всичко

# 448
  • София
Не трябва ли да смени менюто?Всяка вечер ли ще готвят едно и също.
Като ги върти всяка вечер на различен пост, все едно менюто е сменено.  Laughing

# 449
  • София
Мен от самото начало ме възмути това размятане на коси от жените. Идеята на тези кърпи не е да си ги връзват като аксесоар, а да няма кичур коса да се показва. Мъжете в това отношение по-съвестно постъпиха, на повечето кърпите им са вързани да пазят, аа не просто така.

Гичка не е свикнала да храни хора, тя готви като за прасета и горе-долу на това ниво е сложила учениците.

Общи условия

Активация на акаунт