Hell’s Kitchen България

• 116 910
  • 901
  •   1
Отговори
# 510
  • Ню Йорк
Ама вие май бъркате професионалната кухня с махленската  newsm78 Какво трябва, жените да са с по 5 кила грим и да ръсят пудра и ноктопластики в манджите ли?! А може и екстеншъни да им сложим?! Точно така трябва да са, чисти, измити и без макиажи. Само косите трябва да срешат и да покрият плътно и ще са супер.

То това да е не е като в МШ дето оная лъжливата леля цял сезон се мота с громната си небоядисана коса и си вадеше гърдите върху плота и задника. Това по-добре ли е?

# 511
  • София
Този грим ще се разтече в тая жега, само катто се наведат два пъти над тенджерата със спагетите. Не е въпросът в грима, а че косите им са като разплетении дамаджани, а трябва да са прибрави или поне така вързани, че да не падат косми навсякъде.

# 512
  • София
Този грим ще се разтече в тая жега, само катто се наведат два пъти над тенджерата със спагетите. Не е въпросът в грима, а че косите им са като разплетении дамаджани, а трябва да са прибрави или поне така вързани, че да не падат косми навсякъде.
Точно.Особено една жена с незапомнящо се име, като кошница е в главата.

# 513
  • Ню Йорк
Тази вечер ресторантът на Hell's Kitchen Bulgaria ще посрещне Гала и Стефан, придружени от двете им дъщери и Мон Дьо и Ива Софиянска – Божкова. 😎🍽🎉
Te ще бъдат специални гости на вечерята, но дали професионалистите ще успеят да задоволят вкуса им?

# 514
  • Mediterraneo
Аз за лещата друго си мислех. Сто пъти я върна. А те реално не са опитвали неговата, нали? Как да му я докарат на неговата леща тогава?!
Много режисирано ми идва, натоварва ме повече, отколкото бих искала от подобен род шоу.

# 515
  • Бургас
Мисля,че нарича"неговата"леща в предвид начина,по който им каза да я приготвят.От там знаейки те,съставките които влизат в ястието,би трябвало и правилно да я сготвят

# 516
  • Другата България
Аз от жените всъщност само на Гичка съм запомнила името. И на Нина. Grinning

# 517
Аз от жените всъщност само на Гичка съм запомнила името. И на Нина. Grinning
За Ерикназ май иде реч. Тя е като разплетена дамаджана в главата Simple Smile

# 518
Тази Нина от къде ми е позната? Участвала ли е някъде другаде?

# 519
Да, в първи и втори сезон на МШ. Smiley

# 520
  • Испания
Да, в първи и втори сезон на МШ. Smiley

В първия сезон.

# 521
Моя грешка! Извинявам се! Mask

# 522
Малко може да им пооправят прическите, в кухнята са с кърпи всички, но за другите снимки добре би било.
При рязането на пилето  Божидар ми стана симпатичен, че единствен не вдигна ръце и не се развика готов.
За Гичка имам някакво подозрение, че тя май въобще не готви в този стол, а го правят другите готвачи, като я гледах вчера с каква скорост режеше лука

# 523
Малко може да им пооправят прическите, в кухнята са с кърпи всички, но за другите снимки добре би било.
При рязането на пилето  Божидар ми стана симпатичен, че единствен не вдигна ръце и не се развика готов.
За Гичка имам някакво подозрение, че тя май въобще не готви в този стол, а го правят другите готвачи, като я гледах вчера с каква скорост режеше лука
100 кила лук Shocked в стола на Гинка лучена каша ли ще готвят...

# 524
  • София
Нали е главен готвач, тя само нарежда.

Общи условия

Активация на акаунт