Hell’s Kitchen България

• 116 920
  • 901
  •   1
Отговори
# 495
  • Другата България
Много благодаря! bouquet Аз ще пропускам епизоди, та от вас ще се информирам.

# 496
Изгледах преди малко епизода. Божидар и Тодор определено са най-слабите звена в мъжкия отбор, така че, който и да си тръгне, няма да ми липсва. Еднакво неприятни са ми.

Нещо, което ми направи впечатление и видях, че и други са коментирали - външният вид на жените е просто потресаващ! Ясно, не всички са красавици и дори приятни за гледане, не сме в конкурс за красота, но косите им са като разплетени кошници, просто ужасно. В лице са като измити чинии, дори ми се сливат тъмнокосите - едни бледи и измъчени физиономии. Няма да навреди минимално количество грим, за да станат поносими за гледане, че са достатъчно неприятни като образи повечето, да не кажа всички. То е ясно, че са в Ада, ама все пак ги дават по телевизията, а те повечето приличат на клошарки, чак да ти се отяде, като гледаш кой ти приготвя храната. Rolling Eyes

# 497
Като оставим настрана неугледния вид на повечето жени, има няколко участника ( и от женския, и от мъжкия отбор), които на мен ми приличат направо на малоумни.
Надявам се по някое време да ги поомешат, че нещо не ми допада такова разделение по полов признак. То ясно, че като се съберат на едно място само жени настава въргал, но ако ще е целта сблъсък на характери, ще ми е по-интересно да са смесени отборите.

# 498
Аз мисля,че Божидар има какво да покаже,просто емоциите му идват в повечко и може би не е свикнал да го навикват така.Ще се радвам ако той остане

# 499
Аз мисля,че Божидар има какво да покаже,просто емоциите му идват в повечко и може би не е свикнал да го навикват така.Ще се радвам ако той остане

Абе малко е тъпичък, горкият. Мъж два метра с шкембак като двукрилен гардероб, а инфантилно-простоват. И с тоя ококорен празен кравешки поглед...май че с това предаване искат да ни внушат, че готвачите общо взето са невменяеми хора  Laughing

# 500
Simple Smile Гичка явно е избрана да внесе интрига
И да покаже колко е злобна Нина.
Тайна, увековечили са ти мнението от Хотнюз Simple Smile))
http://m.---/news.php?category=0&id=128938

Скрит текст:
30-годишната готвачка от Костинброд Гичка се превърна в най-обсъжданата персона от женската аудитория в България. Вече два дни участието й в новото риалити Hell's Kitchen събужда от презрение до възторг, но не оставя никого в мрежата безразличен. Гичка Красимирова започва работа, когато е едва на 15 г., в производството на тестени изделия. В момента е главен готвач в училищен стол, преди това е работила в кетъринг компания.

За силни свои страни посочва своята откровеност и последователност. Смята себе си за откровена и последователна. Мечтае да работи в професионална кухня като главен готвач, пише в официалната й визитна картичка от формата. Тя е най-обсъждания участник и от колегите си в кухнята, и от зрителите. Първите се чудят как може жена с толкова опит около печките не може да транжира пиле и мисли, че октоподите имат черупки. Други обаче не бързат да я подценяват, защото са наясно, че тя е в шоуто, за да внесе колорит. Така мислят и повечето зрители. „Гичка явно е избрана да внесе интрига. И да покаже колко е злобна Нина”, коментират фенки на предаването. "За Гичка си мисля и дано да греша, но са я взели, уверявайки я, че покрива критериите и я оставят да се лута, дразнейки участниците", разсъждават други.

# 501
  • София
Simple Smile Гичка явно е избрана да внесе интрига
И да покаже колко е злобна Нина.
Тайна, увековечили са ти мнението от Хотнюз Simple Smile))
http://m.---/news.php?category=0&id=128938

Скрит текст:
30-годишната готвачка от Костинброд Гичка се превърна в най-обсъжданата персона от женската аудитория в България. Вече два дни участието й в новото риалити Hell's Kitchen събужда от презрение до възторг, но не оставя никого в мрежата безразличен. Гичка Красимирова започва работа, когато е едва на 15 г., в производството на тестени изделия. В момента е главен готвач в училищен стол, преди това е работила в кетъринг компания.

За силни свои страни посочва своята откровеност и последователност. Смята себе си за откровена и последователна. Мечтае да работи в професионална кухня като главен готвач, пише в официалната й визитна картичка от формата. Тя е най-обсъждания участник и от колегите си в кухнята, и от зрителите. Първите се чудят как може жена с толкова опит около печките не може да транжира пиле и мисли, че октоподите имат черупки. Други обаче не бързат да я подценяват, защото са наясно, че тя е в шоуто, за да внесе колорит. Така мислят и повечето зрители. „Гичка явно е избрана да внесе интрига. И да покаже колко е злобна Нина”, коментират фенки на предаването. "За Гичка си мисля и дано да греша, но са я взели, уверявайки я, че покрива критериите и я оставят да се лута, дразнейки участниците", разсъждават други.
Joy Joy JoyТо пък едно мнение...

# 502
  • Бургас
И моето мнение виждам изтипосано в статията(в разсъждават и други)Нямат ли си техен поглед и мнение?
Да бяха публикували коментара ми за Тупарев, по-щяха да ме зарадват

# 503
  • София
Надявам се по някое време да ги поомешат, че нещо не ми допада такова разделение по полов признак. То ясно, че като се съберат на едно място само жени настава въргал, но ако ще е целта сблъсък на характери, ще ми е по-интересно да са смесени отборите.
Ще ги смесват постепенно, като изпращат наказаните с опция за втори шанс в противниковия отбор.  Peace

# 504
Разбрахме за ресторанта на Филип, а на симпатягата Мартин (дето повече има вид на футболист, отколкото готвач) стана ли ясно кой е?

# 505
Понеже сега гледам епизода.. това с косъма беше много фалшиво за мен

# 506
Таз гурме леща с кокосовото мляко и кърито не ми вдъхва особено доверие, за веганите сигурно е супер, обаче на мен не ми допада тази комбинация.

# 507
Таз гурме леща с кокосовото мляко и кърито не ми вдъхва особено доверие, за веганите сигурно е супер, обаче на мен не ми допада тази комбинация.

Според мен действа разхлабващо/разстройващо.

# 508
  • Испания
Разбрахме за ресторанта на Филип, а на симпатягата Мартин (дето повече има вид на футболист, отколкото готвач) стана ли ясно кой е?

В Елена е ресторантът му. Освен това е най-младият общински съветник там.

https://www.borbabg.com/2018/03/01/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%B … %B8%D0%BD-%D1%82/

# 509
  • 221B Baker Street
Благодаря.  Точно това имах предвид- да гони и двата отбора, не само някои участници. А Рамзи защо е изгонил клиент?
Не е харесал храната ли?😜
Да, и понеже, както се видя, кухните са открити и са доста близо до клиентите, дори не му се наложи да излиза, просто се разкрещя от там.

Общи условия

Активация на акаунт