Hell’s Kitchen България

• 116 930
  • 901
  •   1
Отговори
# 480
Не успях да гледам 1-вия епизод. Гледах само при Гала, без да разбирам изобщо, професионалната кухня на Виктор Ангелов изобщо не ми изглеждаше на такава... трябва да дават по-сериозни парични суми като награда за тези предавания.
Скрит текст:

# 481
  • Испания
без да разбирам изобщо

Личи. Mask

# 482
Като даваха промото ми се  стори, че сред  статистите на гостите видях Ива Софиянска-Божкова?

И аз я видях.

И Мондьо мернах, както и други познати лица.

# 483
  • София
И "диалозите" за граната бяха толкова дървени, че няма накъдде. Направо са им подавали репликите.
Гичка я държат в ролята на лошия, нещо като Амгъл, не знам защо точно за Амгълл се сетих като я загледах повече като поведение.
Ще има и за пенсионери, и за ученици и на улицата да готвят. Нарочно ги поставят в такива невъзможни условия, не вярвам повечето да са толкова зле в действителност.

# 484
  • Велико Търново
На мен Мастършеф ми изглежда по-умерено и "цивилизовано" от двете предавания, но все пак форматите са различни - тук гледаме сеир, крясъци, ревове..но чак толкова навътре не го взимам - за разхищаването на храната, за поведението на шефа и участниците - погледнах и Рамзи - че той Ангелов си е направо мил, оня ги прави на пет стотинки, и доста по-унижаващи ситуации има/като тази, дето беше залепил сандвича на лицето на една от участничките и тя повтаряше идиот Crazy
Понеже прехвърлям и на бТВ, не разбрах, освен Тодор, кой още ще се бори за оставане и защо?

# 485
Абе защо почти всички жени изглеждат с ужасно мръсни и несресани коси. Нищо чудно, че имаше косъм.
Много харесвам Виктор Ангелов. Досега не съм гледала готварско реалити, ще го гледам. Само съм чувала за оригинала на Гордън Рамзи и какъв голям лошко е.
Гичка е върхът, опитват се да й помогнат, тя вика, че я командвали. И някакси не е честно да нарежеш една глава лук, докато другите режат по 10. Не знам в тоя стол дето работи за колко време го реже, ама бая време прекарва там според мен. И как може на тия години да не знаеш как да нарежеш лук. Ебаси готвачката.

# 486
  • София
ами, може, защо да не може? Кой знае как е завършила ТОХ-а, то не е казано, че всички излизат от техникума научени за шестици, нали трябва да има и тройкаджии, много записваха там навремето, защото бяха толкова зле по всичко друго, че им казваха, че поне така ще имат винаги работа и няма да умрат от глад. На нас ни се иска всички да са виртуози, ама повечето хора навсякъде са си съвсем посредствени, че и под посредственото.

# 487
И ти си права, ама все пак тва е лук бе, не е да транжираш прасе. Както и да е де, просто ме впечатли.

# 488
Благодаря.  Точно това имах предвид- да гони и двата отбора, не само някои участници. А Рамзи защо е изгонил клиент?
Не е харесал храната ли?😜

# 489
  • София
Не си падам по кулинарни предавания и канали, обаче си спомням, че в едно такова някой от готварските гурута учеше някакви готвачи как да режат лук. Има си чалъми, ужким нищо и никакъв лук. И като го гледах този гуру, направо очите ми станаха на палачинки. Запомнила съм Жак Пепен май беше, в неговите едноминутни филмчета какви неща показваше, а като се замислиш, това отличава професионалиста - знае чалъми и за най-простите неща как да станат бързо и лесно, че и красиво.

# 490
Някой да ми припомни - първата вечер, когато жените спечелиха, каква им беше наградата и какво беше наказанието на загубилия отбор.

# 491
Някой да ми припомни - първата вечер, когато жените спечелиха, каква им беше наградата и какво беше наказанието на загубилия отбор.

Овикване!😂

# 492
  • Другата България
Не можах да гледам снощи. Кратко резюме на епизода някоя добра душа ще направи ли?

# 493
Абе може да е смешно, ама и аз така реагирам като видя живо пиле. Ужасно ме хваща страх ли, гнус ли, не знам, но не мога и не мога да пипна живо пиле!

Аз съм същата като Светла. Тези, които го приемат като превземка, изобщо не са наясно какво значи фобия от птици. Тя даже доста издържа да стои в едно помещение с тях. Аз на нейно място, бих избягала навън.

Нина силно ми напомня на Кати Бейтс в ролята на Мизъри ( по Стивън Кинг).

# 494
  • София-Младост
Не можах да гледам снощи. Кратко резюме на епизода някоя добра душа ще направи ли?
Първо трябваше всеки да разфасова по едно пиле на точно 8 парчета, мъжете спечелиха и ги наградиха с посещение в ресторанта на Виктор Ангелов, жените за наказание рязаха лук...100кг уж.
След това при готвенето мъжете пък се издъниха, обаче накрая всички го отнесоха Simple Smile)) Тодор от мъжкия отбор е предложен за елиминиране...една черна леща я мъчи три пъти и нищо не му се получи. Та заедно с Божидар са с с...оранжевите престилки (или какъвто е цвета там)
За драмите с Гин(ч)ка, Нинка  и сие в другите отговори пише Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт