Hell’s Kitchen България

• 116 942
  • 901
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Колко трябва да не се получи? Те си гледат някакви тънки разлики. Сигурна съм, че в реалния си ресторент не само не хвърлят така, ами и гледат да го пооправят и да го сервират.

# 466
 И вместо да викат разни статисти да викнат едни пенсионери с малка пенсия, и да видят как лещата ще се изяде и без кокосово мляко и къри. Цинично е при положение, че много хора в България имат супер ниски доходи и мръзнат през зимата да се показва в национален ефир такова безотговорно разхищение на свежа храна.

# 467
  • Ню Йорк
Само не мога да рзбера защо си причинявате това  newsm78 Гадно било, ми не го гледайте, то не е задължително Wink

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 22:33 от Галактическа принцеса

# 468
  • Варна
Много тъпо предаване. Никакво знание  не полузача зрителят от него. Само сеир и обиди.
Ако искаш да получиш кулинарни знания 24 Китчън е твоят канал.
Тъкмо това щях и аз да напиша.
Да влезе в коя да е професионална кухня да видим дали ще научи нещо ей така от гледане в час-пик.

Реално няма как да се снима добре процеса на готвене на всички едновременно.
Друг е въпроса, че пак нещо се поизложиха.

Иначе в ресторантите наистина гледат да минимализират хврълянето, защото то така ако се хвърля, калулацията няма да излезе.Но прим. има неща, които няма как да се оправят като лещата на Тодор днес.

# 469
  • 221B Baker Street
Колко трябва да не се получи? Те си гледат някакви тънки разлики. Сигурна съм, че в реалния си ресторент не само не хвърлят така, ами и гледат да го пооправят и да го сервират.
В реален ресторант това няма как да се случи, защото там екипите са стиковани и всеки си знае мястото. Екип се гради с години, не с две вечери. Това е и целта, да се направи екип от тези хора.

# 470
  • Испания
Само не мога да рзбера защо си причинявате това  newsm78 Гадно бли, ми не го гледайте, то не е задължително Wink

За да плюят.

# 471
  • 221B Baker Street
И вместо да викат разни статисти да викнат едни пенсионери с малка пенсия, и да видят как лещата ще се изяде и без кокосово мляко и къри. Цинично е при положение, че много хора в България имат супер ниски доходи и мръзнат през зимата да се показва в национален ефир такова безотговорно разхищение на свежа храна.

Офффф, айдееее, още малко и "Игрите на глада" разиграват на живо по телевизията! Що го гледате, като ви е цинично и отвратително?

# 472

Офффф, айдееее, още малко и "Игрите на глада" разиграват на живо по телевизията! Що го гледате, като ви е цинично и отвратително?

Защото е едва епизод 2 и е нормално да гледам първите 1-2 епизода, за да имам изобщо мнение. Логично ли ти звучи???

# 473
  • 221B Baker Street

Защото е едва епизод 2 и е нормално да гледам първите 1-2 епизода, за да имам изобщо мнение. Логично ли ти звучи???
Ами изгледайте оригинала, там вече всичко е направено, българското няма как да е по-различно! Всичко е еднакво, типажите на готвачите, шеф-готвача, интригите, ситуациите, дори менюто им е еднакво! Така няма да се налага да очаквате неочакваното от българския вариант!

# 474
От 2 епизода, 2 пъти ненахранени клиенти / гости, по ШЕФа😉/.
И Рамзи ли ги праща често, често да си ходят в общежитието преди края на готвенето?

# 475
  • Ню Йорк
И Рамзи ли ги праща често, често да си ходят в общежитието преди края на готвенето?

О да, Рамзи редовно гони по няколко човека.

# 476
  • 221B Baker Street
Мноооого често затваря преждевременно ресторанта! Ама оня е луд, и клиенти е гонил...

# 477
  • в резерват
Като даваха промото ми се  стори, че сред  статистите на гостите видях Ива Софиянска-Божкова?

# 478
Интересно ми е какво са направили с тези 100 кг лук  newsm78 Thinking Mr. Green

# 479
  • Испания
Като даваха промото ми се  стори, че сред  статистите на гостите видях Ива Софиянска-Божкова?

И аз я видях.

Общи условия

Активация на акаунт