Hell’s Kitchen България

  • 116 824
  • 901
  •   1
Отговори
# 585
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Правилно Божидар остана.

# 586
  • Мнения: 14 903
Мастършеф пък какво чак толкова са показали досега, там те готвят каквото си решат,и каквото умеят, докато тук трябва да се отговори на определен стандарт за конкретно ястие

# 587
  • София
  • Мнения: 15 826
Трудно е да готвиш чуждо меню, още повече като си гледал как се прави само по телевизора, без да си го опитал.

# 588
  • Мнения: 6 148
Може и да е коментирано, но те всеки ден едно и също ли ще готвят?

# 589
  • София
  • Мнения: 15 826
Може и да е коментирано, но те всеки ден едно и също ли ще готвят?
Засега.

# 590
  • КиТ
  • Мнения: 2 493
С риск да прозвуча тъпо Blush
Какво е стартер?Друга дума за предястие newsm78

# 591
  • София
  • Мнения: 15 826
С риск да прозвуча тъпо Blush
Какво е стартер?Друга дума за предястие newsm78
Явно да.

# 592
  • София
  • Мнения: 1 176
Добре де, аз ли не разбирам нещо...нали са по двама на станция, еми като единият прецака 2 пъти едно и също и явно не му се получава, защо не го направи вторият?

# 593
# 594
  • 221B Baker Street
  • Мнения: 1 950
Може и да е коментирано, но те всеки ден едно и също ли ще готвят?
Ресторантът си има меню, по което си готвят всяка вечер. Отделно на дневните предизвикателства ще правят и други неща.

# 595
  • 221B Baker Street
  • Мнения: 1 950
Добре де, аз ли не разбирам нещо...нали са по двама на станция, еми като единият прецака 2 пъти едно и също и явно не му се получава, защо не го направи вторият?
Вторият трябва да има съгласието на първият, за да се сменят. Ако единият не желае, трябва да се скарат, за да го измести другият насила. Не това е целта на занятието. Целта е всеки един от отборите да се научи да готви всичко, на всички станции, да може да работи в екип, да издържа на натиск, на натоварване, на умора...на всичко. Това е процеса, през който преминава всеки един готвач, преди да стане главен такъв.

# 596
  • София
  • Мнения: 13 211
Надявам се другата седмица да готвят друго, часта от предаването, която беше в кухнята по отбори, беше все едно гледаме вчерашния епизод.  Предполагам, че в това меню има и друго освен леща и спагети Карбонара.

# 597
  • 221B Baker Street
  • Мнения: 1 950
Надявам се другата седмица да готвят друго, часта от предаването, която беше в кухнята по отбори, беше все едно гледаме вчерашния епизод.  Предполагам, че в това меню има и друго освен леща и спагети Карбонара.
Ами, едни се препъват на лещата и карбонарата, други на мидите и рагуто. Миналата вечер Божидар не успя да се справи с месото при основните.

# 598
  • Мнения: X
Надявам се другата седмица да готвят друго, часта от предаването, която беше в кухнята по отбори, беше все едно гледаме вчерашния епизод.  Предполагам, че в това меню има и друго освен леща и спагети Карбонара.
Ами, едни се препъват на лещата и карбонарата, други на мидите и рагуто. Миналата вечер Божидар не успя да се справи с месото при основните.

Явно така ще е - като зациклят на стартерите, шеф Ангелов бързо ги навиква и ги гони от кухнята, и до основното меню почти не се стига  Crazy

# 599
  • Велико Търново
  • Мнения: 5 668
Като знам какви чинии е виждал Ангелов в Мастършеф от аматьори, снощните две - на Божидар и Тодор, бяха потресаващо срамни като за готвачи ooooh!
За справка, от първия епизод на тазгодишния Мастършеф -
Вярно е, че не са готвили точно тук под стрес, но може да се види в елиминационните битки какво са творили миналите участници.
Все още не виждам тук някой да изпъква, освен да лалосва, но като се поотсеят малко участниците, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт