Hell’s Kitchen България

• 116 610
  • 901
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Въй! Отказвам се да гледам Мастъра ако е той!

Той ще е. Официално е обявено.

# 46
# 47
  • Испания

Благодаря. Гледам го в момента. Ангелов е поопънал личицето.

Хареса ми, че когато Лора Крумова го попита дали е бил главен готвач в момента, в който разказваше за негов гаф в Германия, Ангелов отговори: "Не, в Германия никога не съм бил главен готвач. Бях главен ученик".   Та се сетих за перушан готвача Б. Петров, който винаги и навсякъде е бил главен готвач.

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 16:47 от smileys

# 48
Май и прическа като на Рамзи искат да му докарат.. Simple Smile Поразрошен такъв един..

# 49
  • Ню Йорк
Интересно дали ще бъде като оргинала или пак ще е побългарена версия  newsm78

# 50
Коя зодия е Виктор?

# 51
  • София
Можеха да го облекат по-подходящо просто.  Rolling Eyes

Иначе и аз съм му фен.  Simple Smile

# 52
  • Испания

Телец

# 53
Поотпуснал се е Виктор по празниците, понапълнял ми се вижда в лице, че и коремче е пуснал. Но пък е толкова позитивен и чаровен.

# 54
  • Варна
Гледахме го сега Виктор, интересно ми беше какво разказа.Изобщо не мога, обаче да си го представя в ролята на Рамзи, дано не го карат да истерясва като него Joy

# 55
  • Пловдив
Аааа, то истерясването си част от програмата. Задължително е. Рамзи яко ги спичаше по този начин. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 56
И аз го гледах, ами много ми харесва този Виктор. За разлика от друг негов "колега", който се мъчеше да се намърда трайно в ефира на Нова тв, Виктор Ангелов изглежда толкова над нещата. Харесвам такива хора. Дано и екипът зад екран да се погрижи предването да е на ниво, защото един Виктор сам предаване не прави Simple Smile

# 57
  • Sofia
Записвам се да гледам любимия си шеф. Кога започва?

# 58
  • Испания
Записвам се да гледам любимия си шеф. Кога започва?

През пролетта

# 59
  • Ню Йорк
Та все пак казаха ли някъде дали ще запазят оргиналния формат? И ако ще го запазят къде ще ги настанят?

Общи условия

Активация на акаунт