Hell’s Kitchen България

• 117 940
  • 901
  •   1
Отговори
# 300
 Joy Joy
Гичка "Аз за мъжа си закуска не правя,та за тези келеши ли?

# 301
  • ВАРНА
Кои дни ще се излъчва НК?

На гърба на Мастър Шеф - същите дни и часове.   Пряка и пълна конкуренция  - див двубой.

# 302
  • Испания

Бяха казали: вторник, сряда и четвъртък. Но трябваше епизодът да е 1 час, а днес беше час и половина. Та не знам.

# 303
Имаше ли кастинг някакъв? Изобщо дадоха ли как ги селектираха тези индивиди, че изтървах началото.

На мен Виктор Ангелов преди ми беше симпатичен. Сега ми изглежда пренавит, опитва се много да имитира Рамзи, а изглежда просто нелепо.

Нина е участвала и в Мастършеф.

# 304
  • Испания

Нина е участвала и в Мастършеф.

ВЕрно?

# 305
Запис при вас LaughingХареса ми епизода, а с Гичето доста се посмях. Ох, култова реплика"Аз това животно не съм го пипала" докато разучаваше менюто  CrazyМисля, че е сложена за шут в предаването, защото мястото и определено не е във формата.

# 306
Ами верно. Не съм чела цялата тема, ако е споменавано вече се извинявам за повторението.

# 307
Аз съм малко разочарована от предаването. Прекалено Китчън Брадър ми идва.
Виктор Ангелов го харесвам, харесвам и Токев и Михалчев... Харесвах ги и тримата в комбина + истинско готвене.
Сега всичко ми е разпокъсано. Едното предаване ми е тип Биг Брадър, а в другото жури от Биг Брадър...

# 308
Не ми харесва много кастинга, но при мъжете все пак май има повече с по-голям професионален опит. А жените... знам ли, трябваше да има и чисто визуално по-симпатични. Знам, че не е конкурс за красота, както и че тя не е определяща, но все пак...

Не ми хареса и организацията при готвенето - обикновено поръчките идват и се закачват някъде и всеки си върши това, за което е отговорен, как ще се запомни всичко, кое за коя маса е, нали ястията се носят едновременно. След това някой иска месото по един начин приготвено, друг по друг начин...

Виктор засега ми харесва, копира Рамзи, но една идея е по-умерен. И, да, обръщението е "да, шеф", независимо, че на нас ни се струва прекалено. Просто е чуждестранна практика, там не си говорят на Пешо и Драганке, особено в големите и класни ресторанти. Там и йерархията си се спазва, да си шеф-готвач е ехеее...

# 309
  • София
За сега добре, въпреки че доста изкуствено ми идва на моменти. Предпочитам го пред кастинга на Мастършеф, но там като почнат същинската част, определено ще са ми по-интересни.
Ангелов в опита си да е "в крак" с формата бая преиграва, а участниците са трагични повечето. Двама от мъжете само ми направиха впечатление, но даже не достатъчно, че да запомня точно кои 😂

# 310
  • Ямбол

На гърба на Мастър Шеф - същите дни и часове.   Пряка и пълна конкуренция  - див двубой.
Това не е вярно. Съвпадат само в един ден.

# 311
Ще хвърлям по едно око и аз.  Sunglasses Малко режисирано ми се стори в началото. Чудесно е, че двете предавания съвпадат само в един от дните.  Peace

# 312
Изгледах го и аз. От мъжете определено има попадения, за момента ми харесват Филип (Хари Потър) и Дани Спартак (френското посолство) и може би Марио или Марко беше, един от красавците. Божо да стяга куфарите, Тодор (май така се казваше, от Кошмари в кухнята) също е по-скоро пълнеж, нещо като мъжки еквивалент на Гичка.

От жените една не ми хареса и поне малко не ми стана приятна, дори и двете момичета, които се справиха добре. Разбира се Нина и Гичка ми оглавяват неприятната класация и се надявам скоро да ни/ме отърват от тях.

Виктор ми харесва, не знам доколко копира Рамзи, но от показаното в МШ и тук си е той, но по-строг, което си е нормално, още повече като се вземат предвид суровите или прегорените меса и риби. Това въобще не разбирам как става, при това от професионални готвачи... най-малкото, сложи едно парче повече, като не можеш да го нацелиш и го пробвай преди да го предадеш... Unamused

# 313
  • Sofia
И аз съм доволна, главно заради Виктор Ангелов, липсваше ми неговото чувство за хумор, динаника, дори и човечност, точно когато трябва. Повечето готвачи са потрес, не знам как са избрани. На тяхно място няма да ми мине през акъла да отида в този формат.

# 314
  • Велико Търново
Гледах и аз снощи предаването, макар да не съм гледала никога Гордън Рамзи. Не разбирам защо толкова се учудвате кой как се държи в една продукция, подобна на Биг Брадър, Като две капки вода и т.н. Те трябва да копират оригинала, поне в начина на протичането и регламента. На мен ХК ми е по-скоро като ББ с елементи на готвене/но вероятно такъв е и оригиналът/, в Мастършеф се набляга повече на готвенето.
Добре е, че само в един ден съвпадат, така че ще гледам и двете предавания Wink
Ако всички участници са супер готвачи и няма образи от типа на Гичка и Божидар, и В.Ангелов говори с тих, напевен глас.....е, колко зрители ще събере, всички ще го охулят колко е скучно Wink

Общи условия

Активация на акаунт