Hell’s Kitchen България

• 116 778
  • 901
  •   1
Отговори
# 630
Аз също съм разочарована. Първата седмица заложих на НК, защото МШ леко ми е омръзнал като формат, а много харесвам Ангелов. Но съм крайно разочарована от участниците. Предаването не е измислено лошо, има интересни моменти, но са избрали изключително некомпетентни готвачи. Като се сетя Ангелов за какви дреболии се хващаше преди в МШ, сега сигурно вече горещо съжалява за избора си.

# 631
Прочето едно доста интересно мнение във фейса в което може да се намери някаква макар и малка логика за подбора на участници.
Много се надявам да не е така ама като ги гледам..

Това е поста:
Има нещо наистина много странно в това предаване! Един мой познат главен готвач, на елитен ресторант с престижни награди, беше сред участниците. Ден преди да започнат снимките му се обаждат, и без обяснения му казват, че отпада! Аз лично си помислих, че явно нивото ще е извънземно тогава, уви, не е! Явно самия Виктор Ангелов го е страх да не излезне някой с повече знания и по-можещ от него. Друго обяснение няма! Жалко за наистина добри готвачи като Филип и Дани, замесени в тая пародия с аматьори като Тодор, Гичка и т.н. Въобще се получи комедийно, а не кулинарно предаване....

# 632
  • София
Доказателство,че са търсели не добри готвачи, а различни образи.А и на добър готвач защо му е да ходи в такова предаване?

# 633
На мен с изключение на тримата мускетари и Д'артанян Филип, повечето участници ми приличат на хора със смачкано самочувствие и лесни за манипулация.
Един успял в професията си и уверен в уменията си готвач трудно ще изтърпи някой да му се ежи и репчи насреща, както прави Виктор Ангелов. Идеята май наистина е, да се смеем на чужд гръб и да се плетат интриги. Мъжете се хвалеха, че те не се били карали помежду си, но предвиждам, че скоро и при тях може да има скубане на бради. Мартинчо-хубавеца вече ми изглежда готов да влезе в сблъсък с някой. Вчера толкова много намила по адрес на Тошко и забравих вече кой...Явно е разбрал условието на задачката Wink

# 634
  • София-Младост
Дани Спартак...това първото му име ли е? Никъде не го видях с тире написано. В един момент си помислих, а може и така да е всъщност, че човекът се казва Дани, а презимето или фамилията е Спартак.

# 635
  • София
И аз точно това се чудех. Но ако е презиме или фамилия, не е нужно да се обръщат към него и с двете имена, както правят, при положение, че има само един Дани във формата.  Thinking

# 636
Съчуствам на Ангелов за материала, с който си е избрал да работи.
Струва ми се, че той не е имал кой знае какво участие в подбора. Не мисля, че професионалист като него би избрал Гичка.

# 637
  • Другата България
Това и аз си го помислих.

# 638
  • София
То да беше само Гичка... И Тодор, и Божидар, и арменката не изглежда да стават. А още нищо не сме видели.  Confused

# 639
Съчуствам на Ангелов за материала, с който си е избрал да работи.
Струва ми се, че той не е имал кой знае какво участие в подбора. Не мисля, че професионалист като него би избрал Гичка.
Още по зле ако е така, че се е съгласил да работо с хора , уж професионалисти на които не е виждал очите, камо ли уменията.
По тази логика са могли да му набутат хора хванати от улицата/ те май повечето са такива/, които идея си нямат от професионална кухня
Яко се е продал за пари Ангелов.Лошото е че в случая и той отнася много негативи.

# 640
  • София-Младост
Те пък тия дето се продават за пари само суперлативи отнасят.
Това  е формат, предаване, сценарии.
Всеки си има глава на раменете и преценява дали да участва в даден формат, другите дали да го гледат...всеки си знае собственото канче;)

# 641
Доказателство,че са търсели не добри готвачи, а различни образи.А и на добър готвач защо му е да ходи в такова предаване?
Именно  Peace
Аз само като видях профила на моя познат в Linkedin и разбрах защо само се подсмихваше и казваше, че това не е за него като го навивахме да се запише на кастинг за предаването.
А и за какво му  е договор в ресторанта на Ангелов?
Ако беше само паричната награда - ок, но този обвързващ договор няма да го приеме нито един готвач със сериозно СВ.

# 642
  • София
Тупарев и Тушев са способни да ос...ат всяко предаване, до което се докопат. Видя се Черешката в какво се превърна - бой, е... и сръбска музика. Сега същото - готварско предаване с участници за Биг Брадър.

# 643
То да беше само Гичка... И Тодор, и Божидар, и арменката не изглежда да стават. А още нищо не сме видели.  Confused
Така е, нея я посочих като най-фрапираща. Доста е пълнежа, например тази Красимира,която номинираха снощи. 16 години готвач и едни яйца като хората не може да забули.

Яко се е продал за пари Ангелов.Лошото е че в случая и той отнася много негативи.
Всеки работи за пари, никой не отказва по-голямо заплащане. Лошо е, че се отразява на реномето му, но може и да не е предполагал как ще се развият нещата. При подписан договор нямаш много варианти.

# 644
Така е.Опорочават поредното предаване.
И пак ще кажа  жалко за Ангелов.
Като жури в МШ създаваше едно усещане за тежест, за професионализъм.Да, и там се караше и беше рязък от време на време с участниците но вдъхваше респект и уважение.
Тук виждаме един нервак който издевателства над шайка некадърници , от които като изключим двама трима нищо няма да излезе, нищо освен сеир.

Общи условия

Активация на акаунт