Hell’s Kitchen България

• 116 780
  • 901
  •   1
Отговори
# 615
Ама какъв стаж? Колко от тях са работили в професионална кухня, в ресторант с високи изисквания и стандарт?
Трима- Дани Спартак, Филип и Марко. Като първите двама имат и сериозно кулинарно образование.

# 616
А Марко каза, че е работил за някаква известна личност като личен готвач. Но не разбрах за кой ставаше дума?

# 617
Точно така трима от .... 16 бяха нали. Та останалите 13 на тях само могат да им пречат, отколкото да им помогнат.
Мен Гинчето не ме дразни, но виж жената с трудното име, да. Такъв уморен поглед, все нещо преживя, косата в безпорядък, бррр. И тази жена ще ми готви. Тя как не заспа вчера над това яйце... Тя беше втората дето пошираше нали?

# 618
А Марко каза, че е работил за някаква известна личност като личен готвач. Но не разбрах за кой ставаше дума?
Дани Спартак е работил като  готвач на френския посланик. Марко е работил в Лондон за Марко Пиер Уайт, който е най-младият готвач получил три звезди  "Мишлен" и на когото Гордън Рамзи е бил чирак.
Точно така трима от .... 16 бяха нали. Та останалите 13 на тях само могат да им пречат, отколкото да им помогнат.
Мен Гинчето не ме дразни, но виж жената с трудното име, да. Такъв уморен поглед, все нещо преживя, косата в безпорядък, бррр. И тази жена ще ми готви. Тя как не заспа вчера над това яйце... Тя беше втората дето пошираше нали?
Така е, съгласна съм с теб.

# 619
  • София
По отношение на драмите, скандалите и разните му други изпълнения, не забравяйте кой е продуцента на предаването.

# 620
В Master Chef изкарват професионални готвачи, а ги наричат аматьори. А тук явно обратното - аматьори са поканени и ни ги пробутват за професионалисти.

Мъжът ми познава част от участниците и тук, а и в предишни сезони на MШ и от него научавам много интересни неща. Той обаче тотално отказва да гледа предаванията и казва, че са лоша театрална постановка.

Аз май след тази първа седмица ще се спра на МШ. Поне успявам да науча по нещо интересно - някоя друга рецепта или техника. А при шеф Ангелов е само драма и скандал. Можеха и да не използват гласа на ББ, така общо взето няма голяма разлика между двата формата. Той и шеф Петров не спря да върти манджи есента, сега пак манджа и скандал.

Чета ви редовно и няма да спра, темата е далеч по-сполучлива от предаването. И се надявам на финала да спечели Филип или Дани Спартак - много изпъкват на фона на останалите.

# 621
Ама какъв стаж? Колко от тях са работили в професионална кухня, в ресторант с високи изисквания и стандарт?
Трима- Дани Спартак, Филип и Марко. Като първите двама имат и сериозно кулинарно образование.
Тези тримата , да .Но пък Мартин как мърмори все едно е кулинарен гуру.

# 622
Тези тримата , да .Но пък Мартин как мърмори все едно е кулинарен гуру.

Много ме дразни и мен. И начинът, по който нарежда ме дразни, все едно е от гетото. Unamused

Добре, че Тодор напусна, мъка ми беше да го гледам...

# 623
Както се беше препотил и зачервил, очаквах всеки момент да колабира. Този човек сто на сто е вдигнал кръвно него ден.

# 624
Съчуствам на Ангелов за материала, с който си е избрал да работи.

# 625
  • ВАРНА
 Могеше и по-зле да е.С водещ шеф Петров.Тогава Марс щеше да е най-близката дестинация.

# 626
Към Ангелов нямам забележки, но подбора е странен.

# 627
Ангелов трябваше да си остане в МШ.

# 628
  • Другата България
Много странен подбор и според мен, не съм гледала предаването с Рамзи, заложих на нашето основно заради Ангелов, но съм леко озадачена. То готвенето е мъка за по-голямата част от тези хора!
Според мен снощи и двамата трябваше да отпаднат, Божидар ми се струва леко неуравновесен, и много лошо впечатление ми направи как преиграваше, кълчейки се по време на "готвенето" с трите продукта, които спечели. Confused

# 629
Да не говорим, че 3 дни готвят едни и същи 4-5 рецепти. толкова ли е трудно за професионални готвачи да ги научат?

Общи условия

Активация на акаунт