Hell’s Kitchen България

  • 116 780
  • 901
  •   1
Отговори
# 615
  • Мнения: 6 297
Ама какъв стаж? Колко от тях са работили в професионална кухня, в ресторант с високи изисквания и стандарт?
Трима- Дани Спартак, Филип и Марко. Като първите двама имат и сериозно кулинарно образование.

# 616
  • Мнения: 6 148
А Марко каза, че е работил за някаква известна личност като личен готвач. Но не разбрах за кой ставаше дума?

# 617
  • Мнения: 5 959
Точно така трима от .... 16 бяха нали. Та останалите 13 на тях само могат да им пречат, отколкото да им помогнат.
Мен Гинчето не ме дразни, но виж жената с трудното име, да. Такъв уморен поглед, все нещо преживя, косата в безпорядък, бррр. И тази жена ще ми готви. Тя как не заспа вчера над това яйце... Тя беше втората дето пошираше нали?

# 618
  • Мнения: 6 297
А Марко каза, че е работил за някаква известна личност като личен готвач. Но не разбрах за кой ставаше дума?
Дани Спартак е работил като  готвач на френския посланик. Марко е работил в Лондон за Марко Пиер Уайт, който е най-младият готвач получил три звезди  "Мишлен" и на когото Гордън Рамзи е бил чирак.
Точно така трима от .... 16 бяха нали. Та останалите 13 на тях само могат да им пречат, отколкото да им помогнат.
Мен Гинчето не ме дразни, но виж жената с трудното име, да. Такъв уморен поглед, все нещо преживя, косата в безпорядък, бррр. И тази жена ще ми готви. Тя как не заспа вчера над това яйце... Тя беше втората дето пошираше нали?
Така е, съгласна съм с теб.

# 619
  • София
  • Мнения: 8 497
По отношение на драмите, скандалите и разните му други изпълнения, не забравяйте кой е продуцента на предаването.

# 620
  • Мнения: 876
В Master Chef изкарват професионални готвачи, а ги наричат аматьори. А тук явно обратното - аматьори са поканени и ни ги пробутват за професионалисти.

Мъжът ми познава част от участниците и тук, а и в предишни сезони на MШ и от него научавам много интересни неща. Той обаче тотално отказва да гледа предаванията и казва, че са лоша театрална постановка.

Аз май след тази първа седмица ще се спра на МШ. Поне успявам да науча по нещо интересно - някоя друга рецепта или техника. А при шеф Ангелов е само драма и скандал. Можеха и да не използват гласа на ББ, така общо взето няма голяма разлика между двата формата. Той и шеф Петров не спря да върти манджи есента, сега пак манджа и скандал.

Чета ви редовно и няма да спра, темата е далеч по-сполучлива от предаването. И се надявам на финала да спечели Филип или Дани Спартак - много изпъкват на фона на останалите.

# 621
  • Мнения: 15 415
Ама какъв стаж? Колко от тях са работили в професионална кухня, в ресторант с високи изисквания и стандарт?
Трима- Дани Спартак, Филип и Марко. Като първите двама имат и сериозно кулинарно образование.
Тези тримата , да .Но пък Мартин как мърмори все едно е кулинарен гуру.

# 622
  • Мнения: 4 682
Тези тримата , да .Но пък Мартин как мърмори все едно е кулинарен гуру.

Много ме дразни и мен. И начинът, по който нарежда ме дразни, все едно е от гетото. Unamused

Добре, че Тодор напусна, мъка ми беше да го гледам...

# 623
  • Мнения: 5 959
Както се беше препотил и зачервил, очаквах всеки момент да колабира. Този човек сто на сто е вдигнал кръвно него ден.

# 624
  • Мнения: 84
Съчуствам на Ангелов за материала, с който си е избрал да работи.

# 625
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 053
 Могеше и по-зле да е.С водещ шеф Петров.Тогава Марс щеше да е най-близката дестинация.

# 626
  • Мнения: 84
Към Ангелов нямам забележки, но подбора е странен.

# 627
  • Мнения: 6 148
Ангелов трябваше да си остане в МШ.

# 628
  • Другата България
  • Мнения: 42 204
Много странен подбор и според мен, не съм гледала предаването с Рамзи, заложих на нашето основно заради Ангелов, но съм леко озадачена. То готвенето е мъка за по-голямата част от тези хора!
Според мен снощи и двамата трябваше да отпаднат, Божидар ми се струва леко неуравновесен, и много лошо впечатление ми направи как преиграваше, кълчейки се по време на "готвенето" с трите продукта, които спечели. Confused

# 629
  • Мнения: 84
Да не говорим, че 3 дни готвят едни и същи 4-5 рецепти. толкова ли е трудно за професионални готвачи да ги научат?

Общи условия

Активация на акаунт