Hell’s Kitchen България

  • 116 787
  • 901
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
  • Мнения: 29 069
Нали им бяха дадени рецептурници първата вечер,не ги ли учат,пробват,готвят?!
Като им каже поръчката, гледат като изоглавени всички,малоумници,7 поръчки немогат да запомнят!

# 601
  • Мнения: 35 645
Много са зле всички. Имам чувството, че са ги събрали от селата . Все едно ученици в ТОХ са... Само една свръхамбициозна и злобна Нина и Гичка, която са я взели, за да се подиграват на нея.

# 602
  • ГО
  • Мнения: 3 955
Тодор имам чувството, че всеки момент ще се пукне, ще получи инфаркт или друго. Един зачервен, все едно не му е добре. Радвам се, че отпадна, да не го мисля за здравето 😩

# 603
  • Мнения: 28 706
Добре де, аз ли не разбирам нещо...нали са по двама на станция, еми като единият прецака 2 пъти едно и също и явно не му се получава, защо не го направи вторият?

Защото няма да има драма, съответно на драгия зрител няма да му е интересно.

# 604
  • Мнения: 6 772
Не им се получава, защото с изключение на 3-4 по-елитни ресторанти в другите места за хранене, с кухня колкото банята в дома ви, всеки готвач си прави всичко сам, не се координира с никого, еталон за стандарт и вкус е неговото разбиране. Да не говорим за кокосово мляко и тайландски вкус. Това е сблъсък на различни концепции на готвене. Разделението на труда, което се опитва да демонстрира Ангелов, и пенкилерът, каквито са нашите герои. Отделно има и малко преиграване- как едно яйце се вари, но не е поширано, а е яйце на очи. Ако нещо ни изглежда красивичко на екран дали е вкусно и т.н. И как ако не си обучил някого, и то не с видеоуроци, можеш да изискваш от него? Съвсем друга тема е, че са подбрани типажи, върху които да изливаме злобата си и да си избиваме комплексите колко сме интелигентни. Интересен е комуникационният проблем. Очевидно не малка част от участниците не могат да работят под натиск и ни приемат ни прадават. Уан уей тикет.

# 605
  • Мнения: X
Тези двамцата според мен нарочно си саботираха задачите. Мисля, че им е станало ясно още първите дни, че няма да издържат психически и се надпреварваха кой да се справи по-зле. Божката даже живна, като предусети, че наближава края. Но, уви, Тодор спечели и ще се върне да си готви Уеща по Разуожки.

# 606
  • Мнения: 28 706
Съвсем друга тема е, че са подбрани типажи, върху които да изливаме злобата си и да си избиваме комплексите колко сме интелигентни.

Точно.

# 607
  • Мнения: 6 604
Аз пак да питам- докато хората, отговарящи за стартерите готвят, какво правят останалите?
Някой все нещо бърка. Ама какво, като нямат още поръчки?
И като не могат останалите да помагат, забранено ли им е да подсказват?

# 608
  • Испания
  • Мнения: 37 503
типажи, върху които да изливаме злобата си и да си избиваме комплексите колко сме интелигентни.

Не съм съгласна.

Естествено, че във всеки формат има някаква интрига, иначе няма да бъде гледаем. Но злоба и изливане на комплекси? Ние нямаме вина, че участниците нямат някои елементарни знания. Не мисля, че трябва да се чувствам виновна заради техните липси. А "муйката" и "лефтерът" на Тодор могат да предизвикат само съжаление.

Разбира се, че не можем да харесваме всички, а нехаресването не е нито злоба, нито проява на комлексарщина.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 09:38 от smileys

# 609
  • Мнения: 170
Малко ми се обърка представата за НК, все си мислех че като са готвачи със "стаж"ще покажат нещо на ниво,а те не могат да пушират яйца.А с тези въпроси снощи пълен резил.Не искам да си представям какво ще е ако им задават въпроси свързани с кулинарство

# 610
  • Мнения: 1 442
Аз пък искам да попитам. Нина и в МШ ли е била с такова самочувствие или сега си мисли, че като вече е "работила" с В. Ангелов е нещо повече от другите?

# 611
  • Мнения: 5 959
Ама какъв стаж? Колко от тях са работили в професионална кухня, в ресторант с високи изисквания и стандарт? Повечето бачкат като готвачи, но я в механа, я в стол. И Мартин, който е от Елена. Та той е в този бизнес още от детството си, тъй като родителите му държат механа и хотел от дълги години. Но какъв опит има той - да прави гювечета, да пържи дроб, да пече пържоли и кебапчета, да прави салати, защото това са основните неща, които се правят. Правил ти е той леща на "световно ниво", ама друг път. Най-много леща яхния да е готвил.
Ето го и комплекса на родителите му.
Скрит текст:
Всъщност много добро място за релакс:
Трухчевата къща
А и нещо друго исках да попитам:
Скрит текст:
Нина не участва ли в Мастър шеф Stuck Out Tongue Winking Eye?

# 612
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Аз пък искам да попитам. Нина и в МШ ли е била с такова самочувствие или сега си мисли, че като вече е "работила" с В. Ангелов е нещо повече от другите?

И тогава.

http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=509959;sa=showPosts

# 613
  • Мнения: 170
Нина и в МШ имаше самочувствие,въпреки че там се губеше сред останалите,а и там не изкара дълго,но тук прескача себе си.Всичко знае и може,тя е най-добрата много ме дразни

# 614
  • Испания
  • Мнения: 37 503
а те не могат да пушират яйца

Те и не трябва да ги пушират, а пошират.

Общи условия

Активация на акаунт