Hell’s Kitchen България

• 116 703
  • 901
  •   1
Отговори
# 735
  • Испания
И защо те съмнява, тази дума се ползва само в определени райони на България. Аз също не я бях чувала доскоро.

Защото не е задължително да си от дадена диалектна зона, за да знаеш нейни диалектни изрази и думи. Между другото, мисирка е пуйка на македонски.

Нямам нищо общо с Трънско, но знам какво е помръжляк.

# 736
Малко снимки от кухнята. Шопов младши и приятелката му са на гости в ресторанта.
От мобилната версия съм и не знам колко ще се отворят.

Скрит текст:

# 737
  • Sofia
И защо те съмнява, тази дума се ползва само в определени райони на България. Аз също не я бях чувала доскоро.

Защото не е задължително да си от дадена диалектна зона, за да знаеш нейни диалектни изрази и думи. Между другото, мисирка е пуйка на македонски.

Нямам нищо общо с Трънско, но знам какво е помръжляк.

Никой не казва, че е задължително да си от района, за да я знаеш, но ако не си оттам е много вероятно да не си я чувала. Коментарът ми беше по повод съмнението, че това задължително е сценарий - ами изобщо не е задължително това, просто има хора, които не са чували тази дума.

# 738
  • Испания
Коментарът ми беше по повод съмнението, че това задължително е сценарий

И къде видя, че съм написала, че задължително е сценарий?

Не се знае дали Тодор по сценарий не знае думата. Много ме съмнява действително да е така.

# 739
  • Варна
Чудя се дали е възможно да се направи по тъпо предаване ?

# 740
Не съм гледала Рамзи , но и на мен това предаване ми се струва засега много безсмислено , хаотично и нелепо.

# 741
Погледнах в Гугъл да видя какво е помръжляк  Sunglasses
Преди 100 години имах колежка от Трънско, какви ги редеше само Laughing
Но и надолу към Банско си ги бива... Simple Smile

# 742
Аз съм шопкиня /ма от София  Mr. Green /  и думата помръжляк се използваше не само за сладолед,
но и за човек, на който все му е студено  cold

Никой от тази сбирщина не е достоен за работа в подобен формат.
Започвам да се чудя има ли участник от "Кошмари в кухнята" ?

# 743

Нали Тодор беше от Кошмари в кухнята?

# 744
  • Някъде на път....
Аз съм шопкиня /ма от София  Mr. Green /  и думата помръжляк се използваше не само за сладолед,
но и за човек, на който все му е студено  cold

На мен тоя Тошко ми прилича на участник от "Кошмари в кухнята".
Ама не се сещам от кой епизод и ресторант....  newsm78

# 745
Аз съм шопкиня /ма от София  Mr. Green /  и думата помръжляк се използваше не само за сладолед,
но и за човек, на който все му е студено  cold

На мен тоя Тошко ми прилича на участник от "Кошмари в кухнята".
Ама не се сещам от кой епизод и ресторант....  newsm78

Напишете в гуглето Разлог Кошмари в кухнята и веднаг излиза Тошко хубавеца. Вчера го изгледах. Преди 4 години е участвал. И двамата с жена му са с тежки психически отклонения, само за децата им ми стана жал. Имаха тогава 200 000.лева заеми само главница, казаха, че с лихвата са 400'000... даже казаха, че едва ли не са чакали синът им да навърши 18 и веднага са го накарали да изтегли кредит и той го е направил... пълен потрес... никога за 9'години не са правили ревизия, продават порция моркови и зеле (почти 1'кило)'на някакви смешни пари и викат нямаме печалба... и се чудели защо не могат да си покриват заемите.. а какъв качамак беше сготвил въпросния проф.готвач... като супа, сипва го с черпак.. абее голяма трагедия...

# 746
Идеята на предаването не е лоша, но нещо е много натоварващо.Подбора на участниците чак не е за коментиране, какво да целяло с него се чудя.Толкова ли долни гледки и сеир обичат да гледат българите че такива участници да изберат. Жалко че Шеф Ангелов е в това предаване заради него гледах епизодите но нещо след това съм с главоболие.От Нова телевизия каквото и предаване да решат да дават все долнопробно става

# 747
Чак пък тежки психично отклонения..айде нЕма нужда
Манчев тогава хареса ястията на Тодор, особено " бохчата"Даже започна и самия той да я предлага
Скоро в " Шоуто на Слави", гост беше Токев който също похвали Тодор.Бил е гост в "Разложка мааза"  и е ял пълнен далак.

# 748
  • Sofia
В На кафе Тодор каза,че бил гледал предаването преди 10-15год.,какво е гледал ,като оригинала го дават от 2009год?!
И докога все едно и също ще се поръчва,?!...карбонара,сен жак,скариди,калмари...а,и Уеща !?

# 749
Ами харесал е манджата - ок. Но за мен не е нормално да не си правиш елементарна сметка на парите, да не знаеш разходите и приходите си, но да теглиш заеми на килограм. Само луд би накарал собственот си дете да се загроби с някакъв заем... сигурно ще чакат и малкот момиче да навърши 18 и да тегли и то кредит... и не на последно място.. тия приказки „ добре, че беше Манчев, че да ни каже, че не си правим сметка на парите и за това затъваме”?!!?!? Сам не можем да се сетиш, то не става само с вкусна манджа...

Общи условия

Активация на акаунт