Лакове за нокти - 117

• 84 965
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Понеже се оплаквахте от Джесиката и ми побеля косата, /че си поръчах много/  Simple Smile Но при мен се оказа доста издържлива. Ето я на 3 дни, след като мих прозорци, цялата кухня, търках с тел, прах на ръка пелените на малката и какво ли още не. Само връхчетата са се оголили. Simple Smile
Скрит текст:

Не бих се спряла на една марка лакове. След всичките лакове който имам сега си харесах едни 10-тина на Cuccio и 5 на Gosh. Обаче за Gosh не намирам много информация.
Ето ги и моите лакове:
Скрит текст:

# 136
  • Вестерос
Не съм забелязала да се разтвори.

Аз съм втори ден с Джесиката имам забележка на единият пръст само, че прах 2 пъти на ръка , но сякаш връхчетата бързо се изтриват наистина.

# 137
  • волно калдъръмче
А така, а аз бях решила да го пробвам този бързосъхнещ топ, че често го хвалят тук  Thinking
С моите лакове се разбира чудесно. Скоро го добавих към една смесица от топове, с която имах редовния проблем  - отдръпването на лака. GR quick dry внесе нужния баланс.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 18:45 от Райчун

# 138
Аз също съм от доволните от Quick dry на ГР. При мен никога не е имал грешка, купувам го две години вече. Понякога слагам още един топ над него, ей така за още повече блясък, но като цяло не съм имала издънки с него. За цената си е супер. Доволна съм също и от капките на Есенс за бързо изсушаване, но съм ги позарязала и не съм купувала отдавна.

# 139
И аз не съм забелязала да разтваря лаковете. Просто не натискам с четката, а минавам леко и бързо.

# 140
  • Тра-ла-ла
Всички лакове GR Rich color + бързосъхнещия топ лак не са ОК. Хем са супер течни и цапат. Хем в същото време бързо стягат, оставят бразди и а си повторил, а си изгорял Crazy И топът май е ултра гига бързо съхнещ, че е същата работа. Там пък, ако не сложа тлъст слой - бразди. Ако сложа тлъст слой - бързо изсъхва и не мога да повторя, за да го разнеса равномерно. А лаковете са чисто нови и в отлично състояние Crossing Arms

Бързосъхнещият съм го ползвала и върху Перфект, и върху Катрис - няма проблеми и не сваля на цветовете. На снимката с последния маникюр се вижда как от сваления цвят съм пренесла върху стикера Tired

Ето как изглеждаше палеца ми преди да го прелакирам:
Скрит текст:
Посмейте се на мацаницата ми Laughing

# 141
А това зверско омазване отстрани пак от топ лака ли се получи?! Shocked Май го имам някъде този топ, но даже не знам къде съм го пъхнала. Помня че нещо не ми хареса. Rolling Eyes

# 142
Джули, добре си се омазала. 😂😂 Наистина явно при различните хора по различен начин св държат лаковете. Много ми е странно. Аз съм доволна и от лаковете rich color. Доста лакове имам от тях, никакви проблеми ме съм имала.

# 143
  • Тра-ла-ла
А това зверско омазване отстрани пак от топ лака ли се получи?! Shocked
А, неее, просто съм кьорава и не мога да фокусирам добре на близо и най-вече вечерно време Laughing Плюс това, че лакът е доооста течен.

Джули, добре си се омазала. 😂😂 Наистина явно при различните хора по различен начин св държат лаковете. Много ми е странно. Аз съм доволна и от лаковете rich color. Доста лакове имам от тях, никакви проблеми ме съм имала.
Важното е после на официалните снимки да изгледа добре  Mr. Green Аз също бях фен на тези лакове. Ама лоша партида ли съм улучила newsm78 Поне са евтини и не ме е яд. Само си мрънкам малко Laughing

# 144
  • София
Лакирах се набързо с Twenty One 34, Twenty One 37 и Essie 272. Исках да видя цветовете. Засега само ги пробвам, за да видя  цветовете.

# 145
Между другото Twenty one се оказа издръжливи при мен. Нося 34 от вторник и нямам никакви поражения. Ако харесам още цветове със сигурност ще купя.

# 146
  • София
34 е много красив цвят.

# 147
  • Пловдив

Маникюрът ми за коледното парти утре,който обаче няма нищо коледно.

# 148
  • Тра-ла-ла
Маникюрът ми за коледното парти утре,който обаче няма нищо коледно.
Как да няма?! Има връхче на елха Grinning Hug

# 149
За коледния банкет реших да съм с Искрен, и мога да кажа, че съм доволна от трайността му. Трети ден съм с него, а само на два нокътя са обелени крайчетата, но днес цял ден чистих.

Общи условия

Активация на акаунт