Лакове за нокти - 117

• 85 353
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Ааа, въртя лампата от всякъде. Laughing Аз ходя с лещи, но за да се лакирам когато съм с лещи, трябва да слагам коригиращи бабешки очила, а ако съм без лещи и с другите очила, ги свалям, ама съм толкова късогледа, че носа ми опира в ръката като се лакирам... Абе, всякак съм идиотска гледка! Crazy Обаче за краката пък ми е добре като съм си с лещи, щото са ми далече от очите, не мога да ги сгъна много и още ги виждам. Joy Ох, разхилих се докато пиша, такава гледка съм като се лакирам...  Mr. Green Това трябва да ми е самотно занимание! Sunglasses

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 17:07 от ~Lily~

# 526
Аз имам такава

Grinning  Grinning  Grinning

Но си е нужно осветление, спор няма Simple Smile

# 527
  • София
Току що открих Америка, пардон! Не Америка, а перфектната лампа за маникюр. Дами и дами, преставям ви ЧЕЛНИК!

Безупречно ярък и винаги фокусиран там, където ви трябва Wink
Около двайсетачка в ОЛХ и по-евтино в китайските магазини!
https://www.olx.bg/ads/q-%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA/?s … Bdescription%5D=1
https://lampa-chelnik.pazaruvaj.com/import/
Юруш на сливите, пардон, челниците Wink
😁😁😁😁
Аз използвам на децата нощната лампа (като тази от горния пост), но това е по-практично Simple Smile От олх ще се чудят откъде им е дошъл тоя наплив в гледанията на челника 😁

# 528
  • виртуално
Търся откъде мога да купя/поръчам лакове Wycon.
Повече от година не се продават в България, а имам доста любими от тях, които ми свършват

# 529
  • София, България
Здравейте дами, известно време не бях на разположение, но се завърнах. За много години на всички! С пожелания за здраве, щастие и късмет.
Показвали сте страхотни красоти.

Ето ги и моите маникюри. Първият беше Коледният

Скрит текст:

А това е Новогодишният

Скрит текст:

И двата ги направих и после имах разни задачки за вършене и поради тази причина се срещат забележки, които на снимка са доста по видими, отколкото бяха на живо Simple Smile

# 530
Минавам с едно любимо Cuccio:

Скрит текст:

# 531
  • Prismatica Aerie
Девойки, откъде поръчвате OPI?
Аз нямам много опита, но от ибей основно.

OPI Ink
Скрит текст:

# 532
Ох, ще ме уморите с тези лампи Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

Аз изпаднах в някакъв пристъп на промяна и си скъсих максимално ноктите, ей така за разнообразие.

# 533

Аз изпаднах в някакъв пристъп на промяна и си скъсих максимално ноктите, ей така за разнообразие.
[/quote.

Ха-ха и на мен ми се случи днес същото.Скъсих ги яко.Нещо им се ядосах един се счупи. На всичкото отгоре малкия ми  бебо се одраска и се разплака. Сам се закачи в ноктите ми и реших ,че ще ги отрежа максимално късо Hug

# 534
  • София

И аз така!  Peace

# 535
Ама показвайте, де! Grinning

# 536
  • София
За много години момичета.
Lemy кое е това Cuccio?

# 537
Ако наистина това са трендовете за 2018-та, аз се отказвам от лакирането! Crazy Mr. Green
http://edin.bg/w-90566-%D0%9A%D0%BE%D0%B8_%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0% … 2018-%D1%82%D0%B0

# 538
  • София
А бе, не е много за показване, ама да покажем. Много ми е терсене с толкова къси нокти, но пък наизвадих де що имам супер тъмен лак. Тук един любим пясъчен Римел

# 539
О, моите също не са за показване Joy Смешни, сплескани и неграциозни Heart Eyes
Скрит текст:
А тези уж нови трендове, никак не са ми нови Grinning

Общи условия

Активация на акаунт