Лакове за нокти - 117

• 84 923
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Ми много е красиво розовкото, пък и зеленото. Ама два нокътя нямаш с еднаква форма и дължина... Blush

# 661
  • София
Joy Знаех си, че Лили ще направи коментар за ноктите на Тифани.  Peace
34 е страхотен цвят! При мен е траен. Simple Smile

# 662
  • Вестерос
Бяха, но се счупиха, отразява им се зле като няма слънце. Кутрето, безименния и палеца са с една дължина, просто не си личи, че са къси

# 663
При мен тъмносиния лак от дънковата серия е бетон, ама четката му е толкова лошо поставена накриво, че трябва да го прехвърля в друго шише.

# 664
  • София
Ползвай хубава четка от вече свършил лак.

# 665
Да, ще се наложи, но още нямам тaкъв Grin

# 666
Момичета, кажете как намирате тази комбинация, гледах в Пинтерест за идеи с това тъмно Еси, но нямаше голям избор. Ще съм в рокля с такива цветове в събота, за това се спрях на това.

# 667
Ариа, Heart Eyes много красиво! Това на безименния пръст брокат ли е, че не виждам добре?

# 668
  • София
ARIA*, хубаво е!

# 669
И на мен ми харесва с броката. Иначе много тъмен лак със светъл, не брокатено златен или сребърен, а просто светъл лак на безшменния и върде голям контраст, аз не харесвам.Blush А ако е на среден пръст направо недоумявам от такъв акцент.

# 670
Брокат е, мислех да сложа още, но се отказах. Благодаря ви, не е много в мой стил и за това се чудя дали в добре. 🤗🌺

# 671
Много ме кефят мен контрастите, но пусто на моите чуканчета, дето ги имам за нокти, грам не върви.

# 672
  • София
E как да не е добре?! Стилен, изискан маникюр! Какво повече да се иска??? Simple Smile

# 673
Ариа, супер е Simple Smile

# 674
Момичета, в Стар нейлз има две Джесика на цената на една. Аз поръчах две червени, които бях поръчала на уикенда с безплатна доставка, но имах проблем с куриерите и накрая ги върнах. Пише че е до изчерпване на количествата.

Поръчах Simple Smile Веднага щом те прочетох, Ариа Simple Smile

Момичета, кажете как намирате тази комбинация, гледах в Пинтерест за идеи с това тъмно Еси, но нямаше голям избор. Ще съм в рокля с такива цветове в събота, за това се спрях на това.

Ако сложиш на безимения по-тъмен лак, например нюд с по-подчертан отенък и отгоре броката, ще е по-добре, според мен. Аз също не харесвам силния контраст тъмно/светло.

Общи условия

Активация на акаунт