Лакове за нокти - 117

• 84 911
  • 739
  •   2
Отговори
# 675
Не се лакирай в цветовете на роклята, а с нещо съвсем различно. Повторението на цветове в облекло, маникюр, грим и аксесоари и страшно демоде.
Иначе на мен ми харесва показаната комбинация.

# 676
И аз мисля като Денси, да не е еднакъв цвят с роклята, много еднотонно ще стане.  Peace
Иначе сам по себе си, маникюра е хубав.

# 677
Още от декември дънковата серия на Есенс я има в много Лили-та в София. Не съм впечатлена.

Дънковата серия я виждам наистина единствено с дънки. Точно затова си взех тъмно и светло-синия, предимно за лятото. Такава визия имам за тези лакове.

# 678
Благодаря на всички за споделените мнения. 🤗 Роклята е с доста интересен и много нетипичен за мен принт, по принцип нося едноцветни дрехи, но тази конкретно ме грабна. Честно казано не я виждам с друг лак. Всъщност до събота има доста време и като нищо мога да размисля и за роклята и за лака. 😂
Скрит текст:

# 679
Много ми хареса принта.
Аз мислех, че роклята ще е едноцветна, в този случай става и маникюра който показа, но може би бих пропуснала акцента. Но ми се струва, че някой нежен нюд би бил по подходящ.
Или пък нещо съвсем различно, пробвай.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 10:09 от Lemy

# 680
Приятна статия, която може да е много полезна (не знам, обаче, като публикувам дали линкът ще е активен, струва ми се, че този сайт е филтриран във форума... А, активен си е)
http://jenite.bg/%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D1%8E%D1%80/%D0% … 453_i.582328.html

# 681
Благодаря на всички за споделените мнения. 🤗 Роклята е с доста интересен и много нетипичен за мен принт, по принцип нося едноцветни дрехи, но тази конкретно ме грабна. Честно казано не я виждам с друг лак. Всъщност до събота има доста време и като нищо мога да размисля и за роклята и за лака. 😂
Скрит текст:
Розов нюд как ти се струва за маникюр?

# 682
Срам не срам, но ще ви призная че това на снимката е единственият ми нюд. Много харесвам нюд маникюр, но на чужди ръце. Себе си трудно възприемам. Каня се на розов нюд от известно време даже питах тук за насоки, спряла съм се на два лака само остава да се наканя да ги купя.

# 683
От любимите й са нюдовете Smile Виж, ако бях аз, веднага слагам. Smiley О, писали сме едновременно Grinning

Иначе наистина роклята е с достатъчно атрактивен принт и също мисля, че няма нужда от кой знае какви декорации. Показаното ми се струва добре.

От мен един пясък на Ейвън, който страхотно съм го положила на издялканите ми нокти и още по-страхотно съм го снимала на лампа Smile

Скрит текст:

# 684
Обзаведох се с един нюд и малко, добре де много лъскаво Simple Smile

Ще чистя после около нокътя.

# 685
Сподели, моля, кои са и двата лака?

# 686
Ето много хубав нюд! Харесва ми! Ама най-вероятно няма да го видя на ръцете си никога.
Арабеск, знаеш! 🤗🌺

Днес купих откачен лак, дори и за мен. 😆😆 Така ми влияе излизането с мама.
Скрит текст:

# 687
Този принт го виждам много нежно с розов нюд, Ариа. Визията е в главата ми, но не мога да препоръчам марки такива лакове Simple Smile Но щом имаш вече нещо предвид, опитай и сама прецени как ще се възприемеш Simple Smile

Аз също мислех, че никак не ми стои нюд на ръцете, но установих че ако не е мат или пастел, нюдът е много приятен, дори върху тях Simple Smile

# 688
Сподели, моля, кои са и двата лака?

Само да приспя малкия Imp  Иначе ги грабнах от Лили от тези 21.  Ще им видя номерата след мъничко (надявам се).

# 689
Единия е 10, единия е 20, ако това са номерата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт