Лакове за нокти - 117

• 84 909
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря, ще ги погледна утре. Първия път нищо не ме грабна от тези лакове, ама сега като ги гледам...

# 691
  • някъде
Точно 48 часа след лакирането със Зоята, едно къпане+ едно изплакване, миене на една мивка с чинии + две тенджери и това е резултата:
Скрит текст:
4-5 пъти се лакирах с този лак, с различни бази и винаги издържа 2-3 дни Sad

# 692
Диди, на мен това ми беше новогодишния лак, писах и преди - с база Essence и топ GR Prodigy gel и резултат оголени връхчета още на следващия ден. Жалко е, лакът е ужасно красив.

# 693
  • Тра-ла-ла
ARIA*, направо слагай новия лак с роклята Sunglasses

# 694
Вчера бях в Лили и не видях да има лакове като тези два, които са уникални на 21. Имаше тъмни брокати - син, зелен.  newsm78 #Crazy

# 695
Аз взех и лилав брокат. Пробвах го на една мостра на черна основа и стана добре. Имаше много лакове в нашето Лили.

Взех и някакъв топ на Есенс, но не струва.  Не можа да изсъхне лака изобщо и тази сутрин е провал.  Коригирах на бързо, пък довечера ще поправям.

# 696
Аз намерих само номер 10,но наживо се оказа, че имам същия на друга марка Grinning Нямаше 20 и взех един лилав, който е брокат.

# 697
Дойдоха ми двете Джесики. 😁 Не слагам снимка, защото излизат почти еднакви, но всъщност не са. Лошото е, че днес продължих да разглеждам Стар нейлз и реших, че много ми трябват още точно 4 лака. Още не съм ги поръчала, но май няма да се сдържа.

# 698
  • Вестерос
Аз затова и не влизам.

# 699
  • Germany
Благодаря на всички за споделените мнения. 🤗 Роклята е с доста интересен и много нетипичен за мен принт, по принцип нося едноцветни дрехи, но тази конкретно ме грабна. Честно казано не я виждам с друг лак. Всъщност до събота има доста време и като нищо мога да размисля и за роклята и за лака. 😂
Скрит текст:

Аз също нося едноцветни дрехи без принтове, но този ми харесва. Simple Smile
Като видях снимката, веднага се сетих за любимия си нюд (но без акцента):

И още някои предложения:

# 700
# 701
Чудесни маникюри показвате Heart Eyes

Искам да похваля пилите не SNB. Не само лесно и бързо се постига желаната форма, но и ноктите стават по-здрави.
Тези трите ползвам, първата за оформяне, втората за почистване след пилене и тази за заглаждане и в/у нокътната плочка.

# 702
Признавам, че не се стърпях и сложих една от новите Джесики. Много е красива, тъмно червена, но има и нещо виолетово плюс блестящи частички. Абе много мой лак, радвам се че го взех.
Снимката разбира се не успява да покаже и половината от красотата му. 😒

# 703
  • София
ARIA*, красив маникюр! А лака е  Heart Eyes

# 704
 Ариа, хубава е Джесиката, коя е?

Общи условия

Активация на акаунт