Лакове за нокти - 117

• 84 938
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Вестерос
Лакирах се с ллумс 44, направо почти същият е като една лимитка на тренд ит ъп тропикал нещо си

# 646
Лили! Предаваш гилдията на обикновенолаковите почитателки Sweat Smile После тя ли ще ти го сваля или мислиш да минаваш на гел по принцип? Макар че, щом казваш, че си взела два нови... Smile
Нене, няма да минавам на гел Stop, кеф ми беше веднъж да се направя в домашни условия. С тия 100+ лака, ако сега па почна да купувам лампи и гелове, вече със сигурност ще ми ги сервират да ги ям! Crazy

Tiffany, покажи бе, човек! "Лакирах се с нещоси" и си траете, не показвате! Crazy

# 647
  • Вестерос
Е то е твоето розово Grinning Утре на светли ще снимам Simple Smile

# 648
  • някъде
Аз съм с любим лак Blush
Скрит текст:
Преди това така:
Скрит текст:

# 649
Скрит текст:

# 650
  • някъде
Ох, Агент, влюбена съм в късите ти и перфектни нокти Heart Eyes Интересно ми е какво работиш и от колко време сте в USA Blush
Криси  Heart
Catalano, много хубав цвят!
Нели, аз имам базата им, която също се сгъсти, но слагам разредител за лакове.

# 651
Забравих днес да спомена, че в нашето Лили имаше лаковете от дънковата серия.

Ако някой е приритал за тъмно синьото, да пише. Hands V

# 652
Момичета, в Стар нейлз има две Джесика на цената на една. Аз поръчах две червени, които бях поръчала на уикенда с безплатна доставка, но имах проблем с куриерите и накрая ги върнах. Пише че е до изчерпване на количествата.

# 653
  • виртуално
Няма проблем , Лили Simple Smile
Ария, кой номер е това, има ли го тук, страшен е!
От тук е, обаче го взех преди около месец и беше намален, та може и да е бил до изчерпване. От малките лакчета е, номер 240. Дано го намериш. 🤗

Като върл почитател на червеното веднага го купих.
Не знам как досега не съм го забелязала, уникално метално червено.  Heart Eyes
Малката четка само ме подразни, но смятом да купя два и да ги прелея в друго шише

# 654
  • София
Още от декември дънковата серия на Есенс я има в много Лили-та в София. Не съм впечатлена.

# 655
И аз я гледах някъде дънковата серия на Есенс, но къде беше  newsm78 .. май в Лили на пазара Димитър Петков, стоеше непипната.

# 656
моя син лак от дънковата серия го мацнах веднъж и после го подарих на една съученичка на дъщеря ми - детето се размаза от кеф, а аз бях доволна, че се отървах Simple Smile

# 657
Аз я видях в Ринг мол, почудих се на синия лак, ама в крайна сметка не го взех.
Рапунцел, да го покажеш като се налакираш. Цвета наистина е трепач. Аз ще го сменям, че в събота съм на един рожден ден и няма да ми отива на тоалета, но определено ще е от често слаганите лакове. Щом майка ми го забеляза, тя попринцип не се вълнува от лакове. 😁

# 658
Не съм го пробвала още моя, но съм лошо настроена от мненията тук.

# 659
  • Вестерос
Ето ме с ллумс 44 😍
Скрит текст:

А предните дни с 34 зеленото, както писах много бързо ми се обели, но е много красив!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт