Лакове за нокти - 117

• 84 942
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • някъде
Иве, Hands Thumbsup.... но още не мога да свикна с новата ти форма Blush
Агент, Heart Eyes не мога да разбера какво не ти харесва тена ти Thinking

# 631
Донякъде я разбирам Агент, макар че ми харесва на снимките. Има доста лакове, с които аз лично не мога да се възприема, дори и хората да ми казват, че ми стоят добре. Някаква вътрешна борба сякаш се заформя у мен докато не ги сменя Smiley

Ивче, покажи нещо с металните неща, когато сътвориш Simple Smile

Онзи ден си взех един обикновен бебешко розов лак на Есенс, ще го сложа утре. Не знам защо ме е ударила вълна с обикновени цветове. Явно ми дойдоха много шарениите през декември, които си правих Smile

# 632
Здравейте, дано не се повтарям с някой преди мен, но тъкмо бях в Лили в Сердика мол и имаше около 20 лака и 7-8 цвята Essie намалени на 4.99.
От тук съм чела, че има много доволни и днес си взех 3 броя да тествам издръжливостта.

# 633
  • Вестерос
Няма проблем , Лили Simple Smile

Ария, кой номер е това, има ли го тук, страшен е!
От тук е, обаче го взех преди около месец и беше намален, та може и да е бил до изчерпване. От малките лакчета е, номер 240. Дано го намериш. 🤗

И да питам MamaNaMiro, с какво прави тази перфектна преливка? С какви ли не гъбички съм пробвала и не става и не става.
Утре отивам Simple Smile

Аз вчера се лакирах  с 34 зеления на 21, днес вече ми се обели по края...

Лили, мерси и за него отивам утре Grinning

Във Варна нямаме ли ессии?

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 22:20 от Tiffany А

# 634
  • София
Здравейте, дано не се повтарям с някой преди мен, но тъкмо бях в Лили в Сердика мол и имаше около 20 лака и 7-8 цвята Essie намалени на 4.99.
От тук съм чела, че има много доволни и днес си взех 3 броя да тествам издръжливостта.

Аз си купих доста от тях. Даже подарих 1-2 лака вече. При мен са много трайни.

iv4enceto_91, това е най-хубавия цвят от Brown серията.
Колекцията на Катрис не е нова!

# 635

Аз си купих доста от тях. Даже подарих 1-2 лака вече. При мен са много трайни.

iv4enceto_91, това е най-хубавия цвят от Brown серията.
Колекцията на Катрис не е нова!

Във всички "Lilly" ли са намалени в момента?

# 636
  • София
Essie са намалени от доста време. Би трябвало да ги има още в Лили в The Mall, срещу ВМА, Младост 4 / на границата на Мл.4 и Мл. 3, срещу Лидл/,  Сердика център, бул. Витоша 184 и Парк Център София.

# 637
Здравейте! Някой поръчвал ли е лакове от https://www.wikkidpolish.co.uk/page/all-polishes ? Има уникални.

# 638
Момичета този топ лак на essence се сгъсти супер бързо почна да се влачи и е на конци, ако го разредя ще се оправи ли или да го изхвърля направо много е дразнещо.Disappointed

# 639
  • Germany
И аз се завръщам постепенно след период, в който нищо не ми се получаваше и все не се харесвах.
Отново ми напълнихте очите с прекрасните си маникюри, дано скоро да ми се възвърне мотивацията като хората.

И моите ръце са много бели (аз цялата съм наистина много бяла) и има някои лакове, с които съм като мъртвец, но тези тъмните, които Агент все показва, са ми най-най-любими.

Сега съм с Васил, но още не съм снимала, а ето и от преди това (продължавам да пробвам "новите" лакове от черния петък):

Jessica Kinky - на живо не изглеждах толкова зле лакирана, но това е положението. На втория ден сложих Велислава отгоре и много ми допадна, но аз си и обичам лъскавко. Иначе цветът е прекрасен, кафевите са ми сред любимците.

https://www.instagram.com/p/Bdw_X0DDQdq/?taken-by=chrissie_nails

Jessica Birds of Paradise - прекрасен цвят, макар че на снимки изглежда като хамелеон между лилаво и синьо. Очаквах малко повече, но въпреки това съм много доволна.

https://www.instagram.com/p/Bdw_L3vj_gL/?taken-by=chrissie_nails

# 640
  • Prismatica Aerie
От днес.
Скрит текст:

# 641
Малко съм закъсняла, но за момичето, което питаше за телесен лак, аз имам един такъв Римел. Мога да погледна номерчето, като се прибера довечера.

Скрит текст:

# 642
  • Вестерос
Взех ги и двама, много съм щастлива Grinning

# 643
Аз пък днес бях на гости на приятелка и тя ме направи с гел лак, предварително скъсих и оформих ноктите. В петък съм на важно мероприятие с висшето ръководство на фирмата, трябва да сме официални и реших, че дълги ярко червени нокти, ще са доста... хм... фриволни и няма да се одобри. И без това сме само три жени и всичко ни забелязват Mr. Green
Да видим колко ще изкара. Simple Smile
Скрит текст:
И от Лили отнесох два брокатени 21... Blush

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 01:18 от ~Lily~

# 644
Лили! Предаваш гилдията на обикновенолаковите почитателки Sweat Smile После тя ли ще ти го сваля или мислиш да минаваш на гел по принцип? Макар че, щом казваш, че си взела два нови... Smile

Общи условия

Активация на акаунт