Лакове за нокти - 117

• 84 940
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • някъде
Леми, много ми харесва леко намалената ти дължина, а и цветът е много красив!
Ди Heart Eyes
Ариа, Агент, мама на Миро, Лили, браво момичета!

# 601
О, страхотни неща, Ди и Ариа! 
Агент, знам за какво говориш Smiley

Mother of PrincesS, ако ми покажеш примерна снимка на цвят, който търсиш, мога да се опитам да помогна Simple Smile

Нещо такова ми харесва

# 602
Essence gel nail #98?
Скрит текст:

Essence Colour & Go 106 Free Hugs |
Скрит текст:

# 603
  • Вестерос
Няма проблем , Лили Simple Smile

Ария, кой номер е това, има ли го тук, страшен е!

# 604
О, страхотни неща, Ди и Ариа!  
Агент, знам за какво говориш Smiley

Mother of PrincesS, ако ми покажеш примерна снимка на цвят, който търсиш, мога да се опитам да помогна Simple Smile

Нещо такова ми харесва

Това ми изглежда 1:1 с Константин на SNB, но не е баш бюджетен. Иначе мисля чe S.he (S-he?!) на DM имат такъв в нюд серията си. Купувах скоро техен нюд за подарък и ми се стори че видях нещо подобно на това което търсиш.
Ето го Константин на моите по-жлъткави ръце:

# 605
Да, този доста прилича май или поне на снимка. Утре ще разровя кутията с нюдове и ще споделя, ако намеря нещо подходящо. Иначе от тези, които показаха другите, поне 2 си харесах Joy

# 606
  • София
И аз съм на вълна нюд, но нещо май не мога да си намеря. Ей този ice chic 08 си купих вчера. Но е по-покривен от показания на Диор. Малко се озорих с нанасянето, явно съм отвикнала на светли лакове. На два пласта е.

# 607
Мерси момичета.
Izoma, One Night in Bangkok.
Di, наистина прекрасен маникюр.
Aria, страхотен лак.
Агент, правилно виждаш, но нещо не се получи много добре.  Sunglasses
Мама на Миро, червеният маникюр е много свеж, печат ли е.

# 608
  • София
Леми, страхотно ти стои! А защо на сайта им ми изглежда тъмно кафяво? Да не съм станала далтонист Wink

# 609
  • София
Вчера се лакирах с Михаил на SNB.При нанасянето имаше лилав оттенък.След втория слой си стои черен,само с много голямо въображение и при добра светлина може да се види тъмно лилав оттенък.

Възмутена съм ,как може да съм се лакирала преди обяд и на сутринта да има следи от чаршафи.Не изсъхна ли за 10 часа  #Cussing out.Ще се трие този лак .

# 610
Леми, страхотно ти стои! А защо на сайта им ми изглежда тъмно кафяво? Да не съм станала далтонист Wink

Отгоре съм го минала с матов гоп, така си личи повече красотата му.

# 611
Леми, не знам защо съм изпуснала да видя снимките ти, но цветът е чудесен!

По въпроса с нюдовете, за който обещах да пиша. Мога да препоръчам като сходни Golden Rose Ice Chic 08, който е показан по-горе и Flormar Purr Cat 456, той е от редовната им серия. Също така и нюд серията на Габрини, които са матови, но с топ лак отгоре се решава проблема. Smiley

# 612
Мама на Миро, червеният маникюр е много свеж, печат ли е.
Да... печат е 😙 Първо сребрист,после черен

# 613
Няма проблем , Лили Simple Smile

Ария, кой номер е това, има ли го тук, страшен е!
От тук е, обаче го взех преди около месец и беше намален, та може и да е бил до изчерпване. От малките лакчета е, номер 240. Дано го намериш. 🤗

И да питам MamaNaMiro, с какво прави тази перфектна преливка? С какви ли не гъбички съм пробвала и не става и не става.

# 614
Благодаря на всички предложения. Тия дни ще скокна до Лили и ще видя какво ще намеря.

Константин обаче толкова ми хареса че вероятно няма да му се размине Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт