Лакове за нокти - 117

• 84 962
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря на всички предложения. Тия дни ще скокна до Лили и ще видя какво ще намеря.

Константин обаче толкова ми хареса че вероятно няма да му се размине Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъкмо щях да се почувствам виновна, че съм ти пуснала мухата и ми мина Grinning
Аз него го купих единствено защото е адаш на синчето и реших, че не може да го не го взема. Обаче като го сложих и се влюбих, доволна съм от покупката. Даже майка ми, която хич няма нерви да се лакира внимателно, вече два пъти го е слагала.

# 616
Tiffany, eто го розовия LLUMS
Скрит текст:

# 617
ARIA с домакинска гъба ... с тези дето са за грим и на мен нищо не ми се получава Simple Smile

# 618
  • София
Момичета, има промоция на Jessica. Купуваш 2 плащаш 1. А също и China glaze има промоция на 8лв. Simple Smile

# 619
Леми, не знам защо съм изпуснала да видя снимките ти, но цветът е чудесен!
Нали...да е жива и здрава Агент, че го показа.  Simple Smile

# 620
ARIA с домакинска гъба ... с тези дето са за грим и на мен нищо не ми се получава Simple Smile
Първо с тях започнах, истината е че и на мен най-добре с тях ми се получаваше. Не съм правила от отдавна нищо такова, ядосвам се че никога не ми се получава така както очаквам.

# 621
Lemy Hug

Да ви покажа малко красота, но на моите ръце е ужас... този цвят и контраст си плаче за белите ръце на Ария, на Тайга и на ДИ! Айде и това Кучио заминава към кашона за размени!

Скрит текст:
И още от серията "чудни, но не за мен"

Като сте казали нюд Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 18:28 от Agent Provocateur

# 622
  • София
Тези лакове на Флормар има ли ги в България?

# 623
не съм ги виждала

# 624
  • София
Пише, че е нова колекция.

# 625
  • волно калдъръмче
И са с широка четка. Дали ще са хубави? На първо четене си харесах вече 5.

# 626
  • София
И са с широка четка. Дали ще са хубави? На първо четене си харесах вече 5.

Много си скромна!  Party

# 627
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Да ви покажа малко красота, но на моите ръце е ужас... този цвят и контраст си плаче за белите ръце на Ария, на Тайга и на ДИ! Айде и това Кучио заминава към кашона за размени!

Красиво Heart Eyes А ръцете ги виждам бели и лакът им отива.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 19:23 от Catalano

# 628
  • София
Ето още от новите Флормар-и:

# 629
  • Стара Загора
Няма ги Up to 7 days. Аз в Одрин ги видях лятото и се бях засилила към един, но в последствие се отказах. Бяха по 6-7 лири. После търсих отзиви, но нямаше почти никакви.
В Лили има заредена нова колекция на Катрис. След справка в гуугъл, видях че е пускана през май месец в чужбина. Лаковете са приятни, но не уау. Взех единия шимър, че ме грабна. Нищо че имам подобен на Пърфект. Grinning

Не съм особен фен на кафявото и не бях обръщала внимание на онези лакове от Brown колекцията ли беше. Тази вечер обаче ги видях и грабнах този, много ми хареса.

Снощи сложих Zoya Chyna, но днес имам леееко избелели връхчета на някои пръсти. Купих тези метални елементи, че приятелка ме запали по тях с маникюр.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 19:17 от iv4enceto_91

Общи условия

Активация на акаунт