Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 127
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
Да Simple Smile ще ти изпратя след малко. Възстановяването не е толкова леко и бързо, колкото очаквах. Процедурата е доста по-сериозна от Вива. При Вива - бързото възстановяване е част от концепцията - енергията не се доставя над кожата, а в кожата. Това е и причината за по-бързия възстановителен период.

Тук енергията е друга, целта е по-различна. Мога да синтезирам накратно по дни до момента:

1. Ден на процедурата. Процедурата е с по-силна енергия и инжекционна упойка. След процедурата - обработената кожа е кафеникава има лек оток - надуване, като набъбване с милиметър височина. Не е болезнено, но се усеща  раздразнение. Прибрах се сама с колата, не беше проблем да шофирам и гледам. След това пътувахме, бях със слънчеви очила и се мажех през 15-20 минути с крем за след процедурата.

2. Ден след процедурата. В сгъвката на клепача - коричката се е обелила - от търкането при отваряне и затваряне на очите - там кожата е снежно бяла. В другите обработени участъци с по-червеникава.

3. Трети ден - спах много дълго, обичайно след продължителен сън се събуждам леко налята. В случая имат лек оток около очите, предполагам реакция към процедурата. Като торбички под очите и подпухнали клепачи, но не големи и очите мбяха нормално отворени Simple Smile Коричките се белят и се вижда новата кожа. Кожата е болезнена на пипане.

4. Четвърти ден - събудих се без оток. Трудно ми е да си почиствам клепачите - по тях се натрупва и засъхва крем примесен със секрети и става,  като гурели. Продължавам с мазането, в момента, в който усетя кожата засъхнала и опъната.

Бавното възстановяване при мен е поради по-силната енергия. За сега виждам желания ефект, но да видим как ще е, като се възстановя напълно Simple Smile

# 106
  • София
Момичета, вярвам че сте изкарали щастлива Коледа!!! Heart
Сега искам да ви пожелая още по-щастлива и успешна Нова Година! Heart

# 107
Здравейте, извинявам се ако вече е коментирано, но исках да попитам дали някой е третирал стрии( от бременност са), става въпрос за Venus Viva.Ще се радвам да споделите мнение и за други неизвестни за мен процедури.
Весели празници!
Аз ще си махам стриите в петък, тоест имам час за 1ва процедура с някакви нови накрайници на Accent prime, които били много добри за стрии. Моите са вече от години и са бели, но ми казаха, че това няма значение.
Правих консултация в клиниката, в която си ходя по принцип ( само на тях се доверявям вече, поне засега съм много доволна) и ако искаш ще ти споделя как е минало.

# 108
Момичета , какво мислите за лазерната липосукция ? Заслужава ли си?

И аз следя за отзиви и инфо за лазерната липосукция. Интересувам се от процедурата най-вече заради бързото възстановяване.

# 109
  • в 1001-та нощ
Докато правихме плазмата, д-р Михайлов гледаше да ми говори, та стана въпрос какво съм правила и искам да правя и аз споменах за лазерната липосукция. Преди да дойде в Скин лайн  - зная, че е бил в клиника за Пластична хирургия, но не съм разпитвала къде. Та спомена, че е за класическата и е поверил сестра си и майка си на д-р Пеев в Скин Системс. А там правят и лазерната - аз за нея го питах. Препоръча ми да се консултирам с д-р Пеев - че не би препоръчал нещо неподходящо или което не би довело до желания ефект. Та ще ходя - най-вероятно само да се консултирам и да мирясам. Понеже сега пари за това няма да мога да отделя.

# 110
Каква е цената горе долу?

# 111
Какво имате предвид под лазерна липосукция и кои зони бихте желали да третирате?
Също да попитам коментиран ли е уреда body fx?

# 112
За Скин системс мога да изкажа само негативи.След тях не успях дс си оправя тялото 4 год и купища пари.Евтини некадърници.

# 113
Чичи, какъв е този уред, би ли споделила?

Момичета, напоследък все срещам мнения за Juvederm че е нетраен. Да не би да са го развалили нещо, преди имаше повече положителни отзиви!

Имам чувството, че като свалих килограми и устните ми станаха много по-тънки и това адски ме изнервя. Някой друг забелязвал ли е такова нещо при отслабване? Вече идеята за филър в устните съвсем ми влезе в главата, но не знам как ще избера марка - всеки хвали различна..

# 114
Клариса, според мен е възможно устните ти леко да са спаднали при промяната в теглото, но най-вероятно се филмираш допълнително.

Във връзка с въпроса ти аз се чудя дали трайността на един филър зависи  и от метаболизма на човек? SadRolling Eyes Някой питал ли е доктор по този казус?

# 115
  • в 1001-та нощ
Какво имате предвид под лазерна липосукция и кои зони бихте желали да третирате?

Тя е за по-малки зони, ето как е описана:

През много малък отвор на кожата преминава съвсем фина канюла (с диаметър само няколко милиметра), а през нея е прокарано оптичното лазерно влакно. Чрез леки движения на канюлата лазерният лъч унищожава мастните клетки, разрушавайки стените им. Преминавайки през дермата лазерната енергия води до синтез на колаген и кожата над третирания участък става изключително стегната. Поради много тънката канюла, липсата на обща упойка и липсата на кървене лазерната липосукция се смята за много щадяща процедура.

Body fx мисля, че се коментираше в темата за целулита, но ... няма отзиви.

clarisa_77, сега пак по време на процедурата ми - говорехме и за това, д-р Михайлов спомена, че не е най-трайният филър, с който е работил, и назова най-трайният, но не го запомних. Обаче допълни, че при поставяне на филър се съблюдава какво се цели и с какъв продукт ще се постигне най-добре. И моите устни коментирахме ... какво не му допада и е дефект в неговите очи.

За Скин системс мога да изкажа само негативи.След тях не успях дс си оправя тялото 4 год и купища пари.Евтини некадърници.

Сподели какво си правила там?

# 116
След като четох противопоказанията на accent prime взех да се зачитам и за други процедури по-обстойно.
Случайно ми попаднаха противопоказанията на лазерни процедури като това body fx и лазерни епилации. Направи ми впечатление широката гама от такива - хормонални проблеми, поликистозни яйчници, прием на определени лекарства, заболявания на щитовидната жлеза, дори и честа поява на херпеси.
Стана ми интересно дали като сте правили подобни процедури са ви информирали за тези неща и какъв е вашият опит с тях?
Лично аз не съм правила нищо подобно. За тяло съм правила вакуумни масажи. От време на време lpg. А обезкосмяването ми е с кола маска.
Тъй като напоследък лекувам разни здравословни проблеми явно повече взех да се замислям по темата.

# 117
  • в 1001-та нощ
Почти всичко, което съм правила в клиника е било съпроводено с въпросник и информирано съгласие. Сега за плазмата беше 3 станици.  И не се прави про-форма - чете се и се коментира. Диалог трябва да има,  и ако човек знае, че има проблеми - да не ги премълчава.

Спомням си каква еуфория имаше около кавитацията и колко пострадали в разни студия. Сега гледам, че подобна технология се предлага с някои машини. Дано са я измисли, както трябва и да се прилага правилно.

Имам чувството, че като свалих килограми и устните ми станаха много по-тънки и това адски ме изнервя. Някой друг забелязвал ли е такова нещо при отслабване? Вече идеята за филър в устните съвсем ми влезе в главата, но не знам как ще избера марка - всеки хвали различна..

Избери лекаря, и му се довери за продукта, който той преценя за подходящ за теб - за постигане на желаната форма, трайност.

# 118
След като четох противопоказанията на accent prime взех да се зачитам и за други процедури по-обстойно.
Случайно ми попаднаха противопоказанията на лазерни процедури като това body fx и лазерни епилации. Направи ми впечатление широката гама от такива - хормонални проблеми, поликистозни яйчници, прием на определени лекарства, заболявания на щитовидната жлеза, дори и честа поява на херпеси.
Стана ми интересно дали като сте правили подобни процедури са ви информирали за тези неща и какъв е вашият опит с тях?
Лично аз не съм правила нищо подобно. За тяло съм правила вакуумни масажи. От време на време lpg. А обезкосмяването ми е с кола маска.
Тъй като напоследък лекувам разни здравословни проблеми явно повече взех да се замислям по темата.
Противопоказанията на аксент ги има абсолютна всяка подобна машина - включително и венус и тн. Това, което е по-различното при аксент( тъй като страшно много четох и се интересувах) е че тя е по-новата, ефективна и подобрена версия на ввички останали. Сигурно в следващите години ще излезе и някоя още по-добра.
Аз както казах, след 1та процедура свалих 2см от областта на корема и много се опасявах да не ги върна по празниците, още повече, че много обичам постни неща, но за щастие резултатът продължава да е налице.

# 119

Тя е за по-малки зони, ето как е описана:

През много малък отвор на кожата преминава съвсем фина канюла (с диаметър само няколко милиметра), а през нея е прокарано оптичното лазерно влакно. Чрез леки движения на канюлата лазерният лъч унищожава мастните клетки, разрушавайки стените им. Преминавайки през дермата лазерната енергия води до синтез на колаген и кожата над третирания участък става изключително стегната. Поради много тънката канюла, липсата на обща упойка и липсата на кървене лазерната липосукция се смята за много щадяща процедура.

Body fx мисля, че се коментираше в темата за целулита, но ... няма отзиви.

clarisa_77, сега пак по време на процедурата ми - говорехме и за това, д-р Михайлов спомена, че не е най-трайният филър, с който е работил, и назова най-трайният, но не го запомних. Обаче допълни, че при поставяне на филър се съблюдава какво се цели и с какъв продукт ще се постигне най-добре. И моите устни коментирахме ... какво не му допада и е дефект в неговите очи.

Сподели какво си правила там?
Правила съм бюста,уста и липосукция на борчове.Пълен кошмар.Гърдите едната 3 см по висока от другата, няма асиметрия,,,,Да те е срам да идеш на плаж.Разрези 10 см....след това устните.Бучки  само бучки и нищо друго.Стоях така един месец с надежда,че ми и все още са възпалени, но уви.Липосукцията същата работа .Кожата ми стана на буци ,грапава и провисна. Когато влязох в клиника в Германия да оправят тия сакатлъци хората ме питаха дали деца не са се учили върху мен.Пълна мизерия е тая болница.

Общи условия

Активация на акаунт