Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 207
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета!
Предстои ми консултация при д-р Ильо Стоянов за корекция на бюста.
Въпросът ми е към тези, които са минали по този път: какво е усещането след поставяне на имплантите, т.е. усещате ли ги като чуждо тяло и още един въпрос /на някого може да се стори смешен/- колко време след операцията може да се изкъпеш нормално / знам,че след интервенции раната не трябва да се мокри/.
Аз, разбира се, ще попитам  доктора, но и вашите мнения са важни за мен.

# 121
Тери, много се учудвам на това, което споделяш. При кой лекар си се оперирала и кога. Защо като не си била доволна от едната операция си правила и други. Аз също съм с гърди, правени там и съм изключително доволна от резултата. Надявам се вече всичко да е окей при теб.

Момичета, искам да Ви пожелая Честита Коледа, тъй като чак сега имам възможност да вляза в темичката. Много сбъднати мечти и да сме красиви и успешни жени. Sparkling Heart Yellow HeartTwo Hearts

# 122
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета!
Въпросът ми е към тези, които са минали по този път: какво е усещането след поставяне на имплантите, т.е. усещате ли ги като чуждо тяло

Не, не се усещат, като чуждо тяло  Simple Smile

# 123
Алена, благодаря за отговора!:rose:

# 124
Здравейте, момичета!
Въпросът ми е към тези, които са минали по този път: какво е усещането след поставяне на имплантите, т.е. усещате ли ги като чуждо тяло и още един въпрос /на някого може да се стори смешен/- колко време след операцията може да се изкъпеш нормално / знам,че след интервенции раната не трябва да се мокри/.
Аз, разбира се, ще попитам  доктора, но и вашите мнения са важни за мен.

Много е трудно бягането и ставането.Около една седмица е .Не съм ги усещал като чуждо тяло но стоях прегърбен,защото имах чувството ,че ще паднат.Тежът и чувството е неприятно .След една седмица обаче всичко се нормализира.Запаси се с аулин и народен дуо.Няма какво да те лъжа болката е яка но за3-4 дни отшумява.После ти трябва около месец да свикнеш и оттока да се махне.Успех.Струва си.Резулата после е страхотен.

# 125
Сега видях, че в една клиника тук предлагат Ултера. Споменавали сме в темата за процедурата, но не помня дали някой я е правил или не и какви бяха отзивите?

# 126
# 127

Че съм болна от грип и имам Т, болна съм. Но толкова да не се сетя, какво беше Ултера, запомнила съм го като Хайфу, ама апарата май е Ултера. Ужас!  Shocked

# 128
Здравейте,
след обстояно проучване и аз избрах Ильо Стоянов за корекция на гърдите. Искам само да попитам понеже още не съм звъняла,след колко време горе долу записват консултация и съответно операция. Много ли се чака или е индивидуално. Просто искам да си направя и разчет на парите. БЛагодаря

# 129
Teri, благодаря ти! Всяка информация ми е полезна, че колкото повече наближава датата, толкова повече се притеснявам. Относно чакането за д-р Ильо Стоянов- аз звъннах края на октомври за час за консултация и ме записаха за средата на януари. Попитах и за ориентировъчна дата за операцията, момичето ми каза, че края на февруари, началото на март.
Та доста се чака...

# 130
NN_80, колко кубика ще слагаш?

# 131
clarisa_77, сега пак по време на процедурата ми - говорехме и за това, д-р Михайлов спомена, че не е най-трайният филър, с който е работил, и назова най-трайният, но не го запомних. Обаче допълни, че при поставяне на филър се съблюдава какво се цели и с какъв продукт ще се постигне най-добре. И моите устни коментирахме ... какво не му допада и е дефект в неговите очи.

Алена, ти с какъв филър в устните си? Какъв дефект смята, че имаш доктора?

Клариса, според мен е възможно устните ти леко да са спаднали при промяната в теглото, но най-вероятно се филмираш допълнително.

Във връзка с въпроса ти аз се чудя дали трайността на един филър зависи  и от метаболизма на човек? SadRolling Eyes Някой питал ли е доктор по този казус?

Стефи, според мен моя метаболизъм не е от най-бързите, защото лесно качвам килца. Не знам и аз до колко има значение това. При мен и годините са фактор, защото с времето устата става по-тънка, съм чувала.

# 132
При Ильо Стоянов се чака месец-два в най добрия случай. Много операции имат, аз понеже ходих през 3 дни на превръзки, дълго време, та постоянно оперираха. Много съм доволна аз, стана точно както го исках, а в клиниката и сестрите и докторите са страхотни.

Жувидерм под очите издържа 4 дни при мен  Joy

П.С Разбрах, че клиниката ще я местят, но не знам къде и кога.

# 133
Здравейте, момичета. Коментирате трайността на филърите. За Филорга съм чувала, че е траен филър. На приятелка й се задържа доста време и резултатът беше естествен, а устните с пухкав ефект.

Да ви кажа доста неща искам да променя в себе си, но напоследък мъжът ми почна да ме гледа с критично око, като заговоря по темата. Случвало ли ви се е подобно отношение да ви карат да се чувствате виновни, че искате да направите нещо хубаво за себе си.

# 134
  • Sofia
Привет от мен!! Нов потребител в сайта съм и проучвам процедурите за отслабване и против целулит. Информацията обаче е страшно много. На 28 години съм и не знам към какво да се насоча. Ще се радвам, ако ме посъветвате.

Общи условия

Активация на акаунт