Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 220
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
NN_80, колко кубика ще слагаш?
Не съм решила още, ще го обсъдя с доктора, не искам много голям бюст, при мен проблемът е по- скоро повдигане

# 136
Привет от мен!! Нов потребител в сайта съм и проучвам процедурите за отслабване и против целулит. Информацията обаче е страшно много. На 28 години съм и не знам към какво да се насоча. Ще се радвам, ако ме посъветвате.
Ако не бързаш с избора, аз след 10 дни ще споделя снимки преди/ след след 2 процедури с акцент прайм.

# 137
  • в 1001-та нощ
clarisa_77, сега пак по време на процедурата ми - говорехме и за това, д-р Михайлов спомена, че не е най-трайният филър, с който е работил, и назова най-трайният, но не го запомних. Обаче допълни, че при поставяне на филър се съблюдава какво се цели и с какъв продукт ще се постигне най-добре. И моите устни коментирахме ... какво не му допада и е дефект в неговите очи.

Алена, ти с какъв филър в устните си? Какъв дефект смята, че имаш доктора?

Aз съм с Теосиал - 2 пъти Теосиал Кис и последния път Теосиал RH4. Видя топче на горната устна - там, където се допира до долната. Това аз въобще не съм го забелязала, но той ми го показа - е, в моите очи не е дефект, но той сподели, че е перфекционист, и че ако той е правил устните - не би го оставил така. Аз продължих, че това, което аз виждам и неодобрявам е лека асметрия в обема на долната устна, както и две топчета отвътре. Попитах как би "поправил" дефектите и отговорът беше, че не би пипал върху работата на друг колега Sad . Аз обаче бях настоятелна, защото сега нямам намерение да правя нищо, но ще дойде и този момент, а бих се доверила на него. Та, според него - да видим колко ще се доразградят топчетата и ако е нужно той ще ги доразгради и ще действа. Но има време до тогава.

Трайният филър - намерих го на сайта - Револакс Simple Smile по памет - дано не се лъжа Simple Smile

# 138
  • в 1001-та нощ
Привет от мен!! Нов потребител в сайта съм и проучвам процедурите за отслабване и против целулит. Информацията обаче е страшно много. На 28 години съм и не знам към какво да се насоча. Ще се радвам, ако ме посъветвате.

Според мен, ако имаш желание за отслабване - не разчитай само на процедура. Те могат да спомагат процеса, да поддържат кожата, да няма увисване, но ако няма промяна в начина на живот - ефектът ще е ден до пладне Simple Smile

Да ви кажа доста неща искам да променя в себе си, но напоследък мъжът ми почна да ме гледа с критично око, като заговоря по темата. Случвало ли ви се е подобно отношение да ви карат да се чувствате виновни, че искате да направите нещо хубаво за себе си.

Може би мъничко ревнува Simple Smile Все пак - напави го за себе си, той ще е доволен Simple Smile

...П.С Разбрах, че клиниката ще я местят, но не знам къде и кога.

Стоят още от миналата година, когато аз ходих за Вива - мисля някъде под Витоша беше Simple Smile Имат нужда от разширение Simple Smile

Че съм болна от грип и имам Т, болна съм. Но толкова да не се сетя, какво беше Ултера, запомнила съм го като Хайфу, ама апарата май е Ултера. Ужас!  Shocked

Бързо оздравяване Simple Smile

# 139
NN_80, колко кубика ще слагаш?
Не съм решила още, ще го обсъдя с доктора, не искам много голям бюст, при мен проблемът е по- скоро повдигане
Аз съм с повдигане и импланти. Кажи му какво искаш, той ще прецени кубиците, като искай максималното.

Алена, вече местят някои неща лека полека, сигурно следващата година напълно ще се пренесат

# 140
Здравейте, момичета. Коментирате трайността на филърите. За Филорга съм чувала, че е траен филър. На приятелка й се задържа доста време и резултатът беше естествен, а устните с пухкав ефект.

Да ви кажа доста неща искам да променя в себе си, но напоследък мъжът ми почна да ме гледа с критично око, като заговоря по темата. Случвало ли ви се е подобно отношение да ви карат да се чувствате виновни, че искате да направите нещо хубаво за себе си.

И аз съм чувала, че Филорга е траен.

Колкото до мъжа ти, според това е много глупаво поведение. Вместо да се изкефи, че ще си щастлива и разкрасена, само да ти убива желанието..

# 141
Здравейте, момичета. Коментирате трайността на филърите. За Филорга съм чувала, че е траен филър. На приятелка й се задържа доста време и резултатът беше естествен, а устните с пухкав ефект.

И аз съм чувала, че Филорга е траен.

Колкото до мъжа ти, според това е много глупаво поведение. Вместо да се изкефи, че ще си щастлива и разкрасена, само да ти убива желанието..
За филорга съм чувала, че е по-евтин и хо правят козметици.

# 142
Алена, как става разграждането на тези топчета и от какво е възможно да се получат? Щом ти не виждаш въпросното топче, мисля, че не е проблем.

Ел, на теб повдигането и имплантите в една операция ли ти бяха направивили?

# 143
Здравейте, моля за съвет.....
Искам да премахна 1 бенка от лицето ми която е изпъкнала и се намира над веждата, имам я от дете, но сякаш стана по-голяма и ме дразни.
Консултирах се с дерматолог и тя ми каза да се обърна към пластичен хирург за да нямам белег.
Някой да има отзиви за Стара Загора, Бургас, Варна или Пловдив ?

# 144
Искам да премахна 1 бенка от лицето ми която е изпъкнала и се намира над веждата, имам я от дете, но сякаш стана по-голяма и ме дразни.
Консултирах се с дерматолог и тя ми каза да се обърна към пластичен хирург за да нямам белег.

Аз си махнах няколко бенки с лазер.Потърси дерматологипен център който предлага лазарно отстраняване на папиломи и кондиломи .

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 18:00 от Teri Petrova

# 145

Виж има тема за премахването на бенки точно: http://www.bg-mamma.com/?topic=137274

Разрови да видиш, дали някой не препоръчва нещо конкретно по твоето питане Simple Smile

# 146
Цитат
Трайният филър - намерих го на сайта - Револакс
Simple Smile До 4 ти е в супер промоция. ...Ох, дали е действително добър филър. . . Ще го помисля. Страх ме е от нови продукти.

# 147
Аз пък бях чувала за Жувeдерм, че е един от най-трайните филъри, но и аз вече съм сред недоволните от него.. След второ поставяне имам няколко топчета, включително по-видими такива, а за трайност след 6 месеца поставих за втори път, като имаше нещо останало от първия, но много малко. Сега умувам къде да отида да ми разградят топчетата и към какъв филър да се насоча Rolling Eyes , ще съм благодарна, ако ме насочите. Една приятелка си слага Филорга и е доволна, но не в София за съжаление.

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 12:21 от MaRin4et0

# 148
Алена, как става разграждането на тези топчета и от какво е възможно да се получат? Щом ти не виждаш въпросното топче, мисля, че не е проблем.

Ел, на теб повдигането и имплантите в една операция ли ти бяха направивили?

Във една, да. Доктора каза, че може и първо импланти после повдигане, но реших да е наведнъж.

# 149
  • в 1001-та нощ

При по-твърд продукт, като не са правени масажи след поставянето - той не се е разнесъл равномерно, останал е на "топче" и организмът го е капсулирал със съединителна тъкан. Не е нещо страшно Simple Smile Единият вариант за разграждане е с хиалуронидаза - ензим, който спомага за резорбцията на ХК. Но така - ще се стопи повече от нужното. Другият вариант, който обсъждахме с док е да се пробва да се бодне с оглата, като се поставя новия филър.

Според него трайността не е най-важното качество на филъра. Ако се търси рязкост, арматура - да - твърд филър, но ако се цели естественост, по-прецизно поставяне, по-малко рискове - то по-добре по-течен продукт - като Жуведерм. Разбирам защо го предпочита и съм съгласна с основанията му Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт