Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 240
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Търся във филъра естетически ефект на мекота и пухкавост,  а  не  плътност като  "наденица ". Извивявам се за грозното сравнение,  но точно такава ми е асоциацията често като видя хиалуронови устни  - приличат ми на кренвирши .
....Ще видя. ..догодина дали ще си допаднем с южно корейското творение Simple Smile

Хехе, много добро сравнение. Наистина повечето правени устни си личат. Поне аз мисля, че в 90% процента знам, кога едни устни са пипани и кога не. Имат си специфика устните с ХК. Дори моите, в които слагам през година и половина 0,5 мл само бих си ги разпознала сигурно, ако се  видя отстрани.
Макар, че е пренебрежително малко количество ХК през голям период от време.

Особено много си личат при усмивка.

# 166
  • при Arctic Monkeys
Много сте прави за това.Поради тази причина аз до сега не съм си пипала устните,въпреки че подозирам,че качествен продукт в малко количество ще им се отрази много добре. В нета има клипове за домашни трикове,напр. натриване с канела, и след това устните ми са страхотни и ако знам,че след филър ще са така няма и да се замисля, но... Моля, ако някой има впечатления от д-р Людмила Колева, стоматолог от Варна, за сподели.Работи с прилични продукти, но като видя ваучери в Грабо и т.н. ми става съмнително...

# 167
  • в 1001-та нощ
Revolax е корейски продукт.Има няколко вида.През август ми поставиха 2 мл.  в скули,назолабиални и марионетни. Нелош продукт,не забелязвам да е по-траен от други,които съм слагала.

Е, няколко месеца дали са достатъчни да прецениш колко е траен и да го сравниш с други филъри, които си ползвала? И тях си ги ползвала на същите места ли? С кои други сравняваш?

Да споделя за плазмата на долен клепач. Доста се колебах, защото нямам особена нужда, нямам бръчки, освен при мимика, нямам хлътване, висване. Когато док ми предложи (на 23.12, като правихме горния клепач), дори леко се учудих - какво пък видя, като нужда - аз искам да пипам колкото се може по-малко, само при реална нужда. Предположих обаче, че има право и понеже нямаше час на момента - записах за 29.12, когато имах  от по-рано записан час за масаж и Венус. Но възстановявнето на горния клепач се оказа доста по-бавно от очакваното и това допълнително ме разколебаваше. И на 29.12 отивайки в клиниката, все още бях разколебана - има ли смисъл, какво ще ми даде в повече, ще имам ли сили за още една манупулация толкова скоро след първата. Но поговорихме - док поясни, че идеята е "нова бебешка кожа" както над, ака и под окото. Каза, че отдолу процедурата ще е доста по-лека, няма толкоа излишна кожа, като горе и аз пристъпих към процедурата.

Този път не си правих никакви експерименти да пробвам без инжекционна упойка - запонахме с нея и единственият дискомфорт от процедурата е, че от пърленето има лек дим и въпреки аспирацията - дразни окото и сълзи, мигам, а при работата в някои зони е добре да не се мига. Но док е търпелив, аз бях спокойна и така всичко приключи леко и безболезнено.

Възстановяването няма нищо общо с това на горния клепач - там процедурата беше доста по-сериозна, с по-голяма травма. Долу нямах никакъв оток, болка, единствено кожата сега изглежда, все едно съм си нарисувала кафяви точки с фулмастер. Аз очаквах, че ще има по-голям оток от горе, защото там тъканите са по-меки и има къде да се задържат течности. Но няма рана, няма видимо изгорено, няма лимфа и т.н. А горе - си е като изгоряло - кожата е болезнена, розова, знаете новата кожа как е по-нежна и болезнена.

Според док - за процедурата горе - възстановяването е в рамките на месец. Ами - ще споделям Simple Smile

# 168
  • при Arctic Monkeys
Сравнявам с Теосиал, за първи път поставих такъв. После отново Теосиал. После при стоматолог Пролениум, канадски продукт,гъвкав, изчистен. Всички изброени се стопявят при мен за 5 месеца. После Майкли, двойно по-евтин. Накрая Револакс. Трайността при мен е една и съща поради което се ориентирам вече към по-евтини продукти. Слагам назо и марионетни.От Револакса си позволих и 1 мл. в скули.Не ми хареса ефекта на моето лице.Обичам чертите да са заоблени и меки, скули си имам,целта беше уж повдигане на контур.
А.Л.Е.Н.А, това с повдигането на клепача при мен се получава с малко ботокс в челото.Ефектът отново е няколко месеца, за съжаление.При теб ще има по-дълготраен ефект.

# 169
  • в 1001-та нощ
Да, според мен ефектът ще е дълготраен, защото излишното се отстранява, макар и неоперативно - стапя се, изпарява се Simple Smile Сега си взех предновогодишен душ и се вгледах в огледалото, като си слагах крем - онези дразнещи гънки от прихлюпена кожа ги няма. Кожата е съвършено гладка, без нищо костенурковско, но самата кожа, все още е травмирана и леко надута, та изпъване има и от това. Нужно е да мине повече време, за да имам по-реална оценка. Според док - ефектът ще се развива във времето в рамките на 2-3 месеца, когато ще се види крайния ефект Simple Smile

Аз имам търпение, дори ми е много леко, че не се гримирам, имам съвсем друго изражение и му се радвам Simple Smile  Колегите ще бъдат много изненадани на 2 януари Simple Smile

Ботокс не съм слагала никога, тъй като за момента нямам нужда. Иначе, бих се възползвала и  от този му "страничен ефект" - в добрия смисъл Simple Smile

Аз съм слагала Теосиал за лице - под скулите - във вдлъбнатото, където се всмуква. Количеството беше 1 мл или  - 1,2 мл - не помням точно, но мисля 1,2 мл. Бях много отслабнала след серия тежки операции през 2012г. и там бях направо, като смъртник. Много добре ме освежи - изпълни ми хлътването и до момента няма никаква реверсивна промяна (връщане на старото положение). Дори и да съм отслабвала след това - никога не е ставало толкова всмукнато, както беше преди филъра. Аз допускам, че част от филъра се резорбира, но от нараняването на тъканите остават фибрози, които арматурират. Лекари, които правят оперативен фейслифтинг казват, че това после пречи. Затова много се въздържам от "безразборно бодене" - на конци, филъри и т.н. Не съм против, но всичко е много обмисляно и аргументирано Simple Smile Не планирам оперативен лифтинг, но гледам да не прекалявам, защото подхлъзването става неусетно Simple Smile . При мен филърът беше поставен ми с канюла и по цялата дължина  на два пъти, като двете линийки леко се разминаваха. Това разминаване после с години го виждах на светлина, като слагам руж, и на снимки се виждаше. Разбира се - само аз си го виждах Simple Smile

# 170
Алена, според мен доктора не е бил коректен и излишно си платила долния клепач.

# 171
  • в 1001-та нощ
Времето ще покаже Simple Smile . Кожата старее и  се отпуска навсякъде. Аз нямам изразените и по-срещани проблеми под очите, а искам да има грижа и за това по-деликатно  място.

# 172
Момичета преди няколко дни си поднових ботокса в зоната на гневната бръчка. Първият път ходих при др Ванеска и бях много доволна, но сега се доверих на лекар в града, който живея, имах усещането по време на процедурата, че го постави много повърхностно. Възможно ли е да ми повлияе на зрението, защото незнам дали си втълпявам, но сякаш по трудно фокусирам?

# 173
  • при Arctic Monkeys
Има такъв временен ефект от ботокса, дори раздвоено виждане.Но се получава при засягане на очен нерв , когато си работи около очи, а ти говориш само за гневна. Какъв продукт ти сложиха, колко единици?

# 174
Не ми казаха, колко единици, но и аз непитах. Но ми загубиха доверието, като видях как вадят флакона с ботокс от хладилника, т.е вече разтворен.
Някой знае ли др Ванеска кога ще се връща на работа?

# 175
  • Пловдив
Е,защо са ти загубили доверието точно с това?Така се съхраняват отворени флакони,в хладилник.Или като остане и трябва да изхвърлят?На мен лично,като си слагах филър,ми дадоха вече отворения флакон и ми казаха да го сложа в хладилника докато стане време за второто поставяне.

# 176
Знам за ботокса, че не е траен в разтвор. Дори съм чела в темата, че е важно да го разтворят пред клиента. Филърът може да се съхранява за по -дълъг период.

# 177
Честита нова година на всички момичета в темата! Пожелавам ви красота, здраве и късмет. И да сме все така подкрепящи се една друга и обменящи важна информация!

Фурчи, оправи ли се зрението ти? Как се чувстваш, наред ли е всичко.

# 178
  • Бургас
Здравейте момичета.Отдавна ви чета,защото искам да ми поставят импланти,обиране и абдоминопластика.Спряла съм се изцяло на Тепавичарова за операциите.В момента съм с чашка Е като много желая да си запазя размера.Винаги съм имала "тежки" гърди.Друг е въпроса за формата,която искам.Много бих искала момичетата,които са се оперирали при Тепавичарова да споделят как се чувстват и ще съм много благодарна ако мога да видя техни снимки.За мен постигането на оптимален ефект при гърдите би бил с две операции-импланти и после обиране.Може ли някой да сподели ако е претърпял същите интервенции?Дано е слух,но разбирам,че тя вече не оперира и изцяло я заменя синът ѝ.Четох много хубави мнения и за него,но много по-спокойно ще ми е ако и тя е включена в екипа.Ако не е,бих ли могла да изискам нейното присъствие?Ще се радвам да получа отговори на въпросите си.

# 179
  • в 1001-та нощ
Преди 2 г. преди аз да се оперирам - бях убедена, че тя е там само за "лице, което да продава". И аз си мислех, че оперира той, но не беше така и се убедих в това. За сега - не мога да съм така категорична, но най-малкото е в залата, а предполагам и че продължава да оперира. Не се насилва, прави го само няколко дни в седмицата и само сутрин. Не малко лекари имат по 2 операции на ден, тя не прави такъв компромис.

Общи условия

Активация на акаунт