Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 244
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
Цитат
Трайният филър - намерих го на сайта - Револакс
Simple Smile До 4 ти е в супер промоция. ...Ох, дали е действително добър филър. . . Ще го помисля. Страх ме е от нови продукти.

Ами - след като си доволна от Теосиал RH3 - не го сменяй Simple Smile

Аз пък бях чувала за Жувадерм, че е един от най-трайните филъри, но и аз вече съм сред недоволните от него.. След второ поставяне имам няколко топчета, включително по-видими такива, а за трайност след 6 месеца поставих за втори път, като имаше нещо останало от първия, но много малко. Сега умувам къде да отида да ми разградят топчетата и към какъв филър да се насоча Rolling Eyes , ще съм благодарна, ако ме насочите. Една приятелка си слага Филорга и е доволна, но не в София за съжаление.

Според мен - избери лекар, и се довери на пеценката му - с кой продукт да постигнете желания резултат Simple Smile Всеки лекар си познава продуктите, с които работи Simple Smile

# 151
Аз съм доволна от лекарката, но явно просто това не е моя филър, а тя работи само с него. Относно масажите тя ми каза, че няма нужда да се правят след поставяне. Ще ходя при нея след НГ да видим какво може да направи поне с топчетата.

# 152
  • в 1001-та нощ
И д-р Ванеска и д-р Михайлов - препоръчват масажиране, за да няма топчета. С други лекар ине съм го обсъждала.

Аз вчера правих плазмата на долния клепач - нищо общо с горния. Направо - все едно нищо не съм правила.  На горния клепач имах доста повече кожа за обиране и процедурата беше по-инвазивна. А долу действахме по-леко. Все още нямам никакъв оток, болка, дискомфорт, каквото и да е ... Разликата е огромна.

Chicci, понеже се интересуваше - ще имат посещение във Варна - с безплатни консултации, ако ти е интересно - можеш да се запишеш Simple Smile

# 153

"Ами - след като си доволна от Теосиал RH3 - не го сменяй  "
Аленка,  права си, но ще рискувам и ще разнообразя, а за останалата сума ще подаря почистваща терапия на сестра ми .  Скоро ще докладвам Simple Smile

Весел празник на всички!

# 154
Алена, вече и на долния клепач? Бързо действаш:) Възстанови ли се след процедурата на горния клепач, доволна ли си от резултата?

# 155
  • в 1001-та нощ

Аленка,  права си, но ще рискувам и ще разнообразя, а за останалата сума ще подаря почистваща терапия на сестра ми .  Скоро ще докладвам Simple Smile

Весел празник на всички!

Пожелавам успех Simple Smile На кой лекар ще се повериш? Кой филър избра?

Zara_91, пътувам и пиша от телефона  Simple Smile Ще разкажа по-късно Simple Smile

# 156

Весел празник на всички!

Пожелавам успех Simple Smile На кой лекар ще се повериш? Кой филър избра?

При др Михайлов ще слагам Revolax. Изкуши ме цената, а и прочетох само добри отзиви за филъра, доколкото изобщо е писано от рускини и англичанки. В тази клиника записах и сестра ми, но нямам идея кой е козметик и не съм уточнявала име.

# 157
  • Бургас
Момичета, мислите ли че не е проблем смесването на филъра за устни? Аз намерих една много лека асиметрия на моите и се чудя допълването с Жуведерм 3 ли да е (както първият път) или Жуведерм 4 (уж по-плътен и дълготраен?). Много обмислям и количеството - дали да е 0,5мл. или 1,0 мл. Притеснявам се , да не премина тънката граница.
Иначе забравих предния път да отговоря на въпроса - първата ми процедура беше кавитация. Simple Smile

# 158
Може да се слагат различни. Но не съм "ЗА " 4 ката.  От опита, който натрупах,  филърът, който производителят е определил , че е за устни,  действително е най -добър. Ако приоритет ти е  трайността,  то 4ките на всички марки са най -плътни и съответно най -трайни.

# 159
  • Бургас
Може да се слагат различни. Но не съм "ЗА " 4 ката.  От опита, който натрупах,  филърът, който производителят е определил , че е за устни,  действително е най -добър. Ако приоритет ти е  трайността,  то 4ките на всички марки са най -плътни и съответно най -трайни.
Мерси, явно ще си остана на същия. Аз реално все още не знам колко ще ми издържи, но така и така ще слагам 1 месец след първия филър се замислих за нещо по-плътно.
Сега обаче видях, че производителя го препоръчва за контур, а аз контур не правя.

# 160
  • в 1001-та нощ
Аз си мисля, че за корекция е по-добре по-мек и пластичен филър Simple Smile

Фръц, за кога имаш час Simple Smile Ще стискам палци. Simple Smile

# 161

Фръц, за кога имаш час Simple Smile Ще стискам палци. Simple Smile
Първият свободен взех,  5.01 следобед Simple Smile Имам добро предчувствие  Simple Smile А и ще дам тема на лекаря да ми говори по време на манипулацията,  защото ми е интересно мнението му и опита по конкретен частен мой проблем Simple Smile

# 162
  • в 1001-та нощ
Аз затова много го харесвам - мога да разговарям с него Simple Smile

Пак повдигнах темата за моите бричове и липосукцията. Каза, че не съм за класическата, по-скоро за лазерната, разказа за нея Simple Smile но че би опитал първо с мезотерапия. С коктейл, който се инжектира и убива мастните клетки, както прави лазерната липосукция. Още съм от телефона, затива съм по-кратка, но ще го послушам Simple Smile

# 163
  • при Arctic Monkeys
Revolax е корейски продукт.Има няколко вида.През август ми поставиха 2 мл.  в скули,назолабиални и марионетни. Нелош продукт,не забелязвам да е по-траен от други,които съм слагала.

Последна редакция: нд, 31 дек 2017, 10:27 от karmacoma

# 164
Благодаря за споделеното.  Ако припокрие като качества моят любим динамимен Теосиал срещу по-ниска цена ще съм много щастлива / 200+ лв ще си спетя /.  Аз нямам проблеми с трайността, защото страдам от задържане на вода, което рефлектира особено много върху зоните с ХК. До обед, дори и 6м след процедура,  си изглеждам като в денят след корекция.  Търся във филъра естетически ефект на мекота и пухкавост,  а  не  плътност като  "наденица ". Извивявам се за грозното сравнение,  но точно такава ми е асоциацията често като видя хиалуронови устни  - приличат ми на кренвирши .
....Ще видя. ..догодина дали ще си допаднем с южно корейското творение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт