Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 283
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • при Arctic Monkeys
За премахване на капиляри от лице и тяло мога да препоръчам д-р Пенев в св. Марина. При него си почистих цялото лице и деколте от бенки и капилярчета, както и ръцете. Вярно,че е странен и доста хора не го харесват,но е добър специалист.

# 211
a.l.e.n.a, би ли споделила снимки преди и след неоперативната блефаропластика на клепачите? Ще съм ти много благодарна, тъй като и аз обмислям тази процедура! Може и на лично съобщение 😉

Ще пробвам да направя някаква съпоставка, като приключи възстановиелния период.
Благодаря 🌹 Ще чакам с нетърпение!

# 212
  • в 1001-та нощ
Нека се възстановя и да направя снимки, ще изпратя Wink

# 213
Аз днес съм на 2ра процедура с Accent prime и нямам търпение. Започнах годината с известни ограничения /така любимите ми сладки неща/, защото промяната няма да настъпи само от апарата за жалост, но пък супер доволна.
Обмислям да си  купя пакет с мезотерапии, тъй като са на някаква промоция за още по-голям ефект и се надявам след наколко месеца да съм се отървала от корема и бричовете.

# 214
Здравейте отново! Бих искала да попитам дали някоя от вас си е правила инжекционна терапия на скалп и дали преди нея се дезинфекцира по някакъв начин скалпа.Аз направих една процедура "филър за коса" и не знам дали е съвпадение, но е факт, че месец-два след нея имам огромно подобрение във вида на косата.Много бих искала да продължа с процедурите, но това директно бодене без предварително почистване на скалпа ме притеснява.Предварително благодаря на отзовалите се!

# 215
  • в 1001-та нощ
Аз съм правила 2 пъти и двата пъти дезинфекцираха. И да - ефект има - не се заблуждаваш Simple Smile

# 216
Здравейте отново! Бих искала да попитам дали някоя от вас си е правила инжекционна терапия на скалп и дали преди нея се дезинфекцира по някакъв начин скалпа.Аз направих една процедура "филър за коса" и не знам дали е съвпадение, но е факт, че месец-два след нея имам огромно подобрение във вида на косата.Много бих искала да продължа с процедурите, но това директно бодене без предварително почистване на скалпа ме притеснява.Предварително благодаря на отзовалите се!

Аз съм си правила мезотерапия на скалп, от която съм много доволна и  винаги са дезинфекцирали зоната / при мен беше основно отпред към челото/.
Така че задължително трябва да се почисти зоната, според мен.
Като цяло, момичета,  внимавайте много на кого се доверявате, виждам, че част от Вас са били и при козметици за поставяне на филъри и прочее, не искам да казвам нищо за никого без да познавам работата, но според мен е много важно, когато правим нещо върху телата или лицата си, да сме наясно кой го прави, има ли опит, спазва ли инструкциите  какво ни поставя.

# 217
Здравейте,
Някоя от момичетата спомена , че ходи на venus legacy в салон Ефект. Моля , ако чете , да даде отзиви дали е доволна.

# 218
  • Sofia
Мухчо, какво представлява тази процедура, която правиш? Както ви споменах преди време проучвам информация за ефективни отслабващи и оформящи процедури, както и за стягане на кожата.

Мезотерапията също предизвика интереса ми. Болезнено ли е?

# 219
Здравейте,
Някоя от момичетата спомена , че ходи на venus legacy в салон Ефект. Моля , ако чете , да даде отзиви дали е доволна.

Не знам дали имаш мен предвид понеже и други  момичета бяха писали. От Венуса в салона съм много доволна. Само че при мен положението е по-тежко  защото задържам течности, страдам от много упорит целулит, а килограмите трудно ги премахвам, въпреки усилията.  За това започнах с лимфодренажни процедури + ръчни масажи и после  преминах на Венус Легаси. Последните мазнини са най-гадни за премахване, но съм много доволна и виждам ефект след всяка процедура. Определено парите, които дадох,  си струват резултатите и продължавам борбата с пълна сила.

# 220
Валерия, ти освен да проучваш сама е хубаво да отидеш и на една консултация, да те насочат към подходящите методи за теб.

muhcho, ще чакаме впечатления.

# 221
Мухчо, какво представлява тази процедура, която правиш? Както ви споменах преди време проучвам информация за ефективни отслабващи и оформящи процедури, както и за стягане на кожата.

Мезотерапията също предизвика интереса ми. Болезнено ли е?
Ами акцент  е продецура за отслабване и стягане и доколкото проучвах е по-ефективна от тези като венус и тн, които са остаряла версия. Работи с ултразвук и радиочестота. Препоръча ми я моя приятелка, която си я прави миналото лвто е клиника Ривърс. Там имало някакео момиче, за което разбрах в последствие, което спечрлило някаква игра за безплатна процедура и са качвали клипове и снимки как се променя тялото й след всяка процедура. Като ги видях много се нахъсах и аз. Моята приятелка също много се стегна( тя иначе е слаба). Та днес ми беше втора процедура, многоооо съм доволна. Прави ми я едно момче, от което в началото малко се притесних, но той е супер професионалист, обясни ми всичко, работи на специални параметри и явно затова и резултатите са толкова впечатляващи. Днес ми показва снимки на пациентка преди и след и ефекта наистина е супер. Самата процедура трае може би 20 минути,  безболезнена е,  усеща се затопляне, след това препоръчват да се пие повече вода.
След 1та процедура бях -2см, днес не се мерих, но усещам промяната по дънките. Другия път ще си правя и антицелулитна мезотерапия.
По принцип мен поне тази на скалпа ме болеше, чувала съм, че и на тялото боли, но те като цяло не са особено приятни. Все пак не е нещо непоносимо.

# 222
Здравейте,

Не знам дали имаш мен предвид понеже и други  момичета бяха писали. От Венуса в салона съм много доволна. Само че при мен положението е по-тежко  защото задържам течности, страдам от много упорит целулит, а килограмите трудно ги премахвам, въпреки усилията.  За това започнах с лимфодренажни процедури + ръчни масажи и после  преминах на Венус Легаси. Последните мазнини са най-гадни за премахване, но съм много доволна и виждам ефект след всяка процедура. Определено парите, които дадох,  си струват резултатите и продължавам борбата с пълна сила.

Не запомних името , извинявай, аз понеже посещавам салона за друг процедури и ги харесвам и искам да пробвам с венус при тях , но понеже апарата им е от скоро се притенсявам дали са подготвени да работят с него , а самата процедура си е доста скъпа. И моят целулит е ужасен , не съм много дебела ,но краката са ми буквално на вълни, донякъде наследствено , донякъде поради вода. И целулита ми едоста твърд , не знам дали ще се повлияе , или както се писа по-горе дали ще имам парите да изчакам резултата.

# 223
Момичета, къде сте си правили тази процедура "филър за коса" и много ли боли?

# 224
Фръц , очакваме отзиви как са минали процедурите при др Михайлов ,
Сподели и за Филъра дали си доволна в сравнение с Теосиал как ти се отразява ! Цената наистина е много изкушаваща !

Общи условия

Активация на акаунт