Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 286
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, къде сте си правили тази процедура "филър за коса" и много ли боли?
Аз правих в Еволюшън-гр. София и доста ме боля по време на самата процедура и близо 48 часа след това.

# 226
  • в 1001-та нощ
Болката зависи и от това какво се инжектира. И за лицето е така. При мен и двата пъти не боля, но вероятно продуктът за инжектиране е бил друг.Единият път беше с обогатена плазма, другия път с лекарство.

Днес вече свалям очилата, като съм в офиса. Като циркулирам насам - натам ги слагам, но като си работя - в близкото обкръжение съм без тях Heart Exl

# 227
Първата процедура, която си правих, беше поставяне на филър в назолабиалните гънки, но нямаше голям ефект. Тогава се обърнах към д-р Ирина Шаркова, която сега работи във VDerm. Тя ме открехна, че за моя случай е по-подходящо филърът да се постави в скулите. При нея имам многократно поставяни филъри в скулите, ботокс в бръчката пачи крак и в бръчките около очите, повдигала ми е ъгълчетата на устните и ми е правила мезотерапия. Болка почти не усещам. Аз имам висок праг на болка, но и д-р Шаркова има лека ръка. Засега не мисля за по-големи корекции, освен за операция на бюста, но за последното не мога да набера смелост.

# 228
  • в 1001-та нощ
Колко пъти си слагала филър в скулите и през колко време?

Аз днес направих контролния преглед, док е доволен, аз също и то много Simple Smile Реших се на долен клепач най-вече, за да се опъне зоната под миглите, а реално има страхотен ефект при онези много фини и нежни бръчици, които са,  като вдълбани в кожата при мимика. Този ефект ме изуми, може би, защото не го очаквах.  На горен клепач - очаквах ефекта, който се получава, затова не съм чак толкова изненадана Simple Smile И вее ставам нетърпелива розовината да се тушира Simple Smile Като на прасенце ми е розово около очите и ММ допълни, че изглеждам много различно Smile  Е, как няма, то е леко смешно и налудночаво с това розово, затова само сред близки се явявам така Simple Smile За пред хората - с очила Simple Smile

Попитах за мезото - каза, че при мен не било брич и целулит, а се наричало банан и било мазнина. То при толкова грижи - оставаше и целулит да имам Simple Smile А аз знам, че ако отслабна много - бананът изчезва, но е нездравословно и не искам ликвидиран банан на такава цена - ставам скелетоподобна. И, да - ясно ми е, че тялото има нужда от мастни депа, в тях складира мастно разтворими витамини, но не го искам този банан Simple Smile Каза, че за мен следва да приложи slim продукт - 15-20 мл през 2 седмици за 3-6 пъти. Значи горе-долу 2 пъти месечно за 2-3 месеца. Цената не е толкова ниска колкото очаквах, но ако не виждам достатъчен ефект - мога да спра. Каза, че много добре се повлиява при разнасяне няколко дни след това с LPG, при спорт и, че има опит с тази терапия при мъже на корема, спортуващи. Ами ще видим какво ще излезе. Записах час Simple Smile

# 229
Интересно ми е за този слим продукт и на мен. Кога трябва да видиш ефект и калва е цената за процедура?

# 230
Аз с лош късмет днес! Тъй като за мен е характерно да кървя много, много обилно, да посинявам и да правя хематомчета, днес се обзаведох с ужасно гаден такъв. Надявам се съвсем скоро да се разнесе, защото визуално ми изкривява устата. Лекарят каза, че това няма връзка с неговата работа, а с моят организъм Simple Smile Налагам лед и се моля максимално бързо да се разнесе, защото е отвратителна гледка. До сега не ми се беше случвала такава огромна, обемна синина. Коментирахме каква може да е причината - намалени тромбоцити в кръвта, цикъл или наближадащ МЦ, прием на антикоагуланти, асприн, вит. Ц, обезболяващи.......тц, нищо от това не се отнася до мен....значи, отдавам го на подредбата на звездите (макар и те да сочеха, че денят е идеален за козметични интервенции Simple Smile) Предвид, че до 10 дни и устните ще поспаднат, съвсем търпеливо ще чакам да мине време и да заключа каква е оценката ми за това мое решение да сложа Revolax. След процедурата отидох в кварталния супермаркет и събрах всички погледи, като Джулиана Гани съм  Grin

Колкото до филъра - по–твърд е от RHA и от новите на Juvederm  (Volbela), но е по-мек от Принцес и Хиалуроника. Като болка беше поносимо, но аз имам висок праг, което забеляза и доктора. Възможно е за някои от вас да е болезнен. За трайност той няма преки впечатления, защото продуктът е в Бг от месец, но от тестовата информация на производителя смята, че това е най-трайния филър.

Отделно от това мое приключение, както писах по-напред, систър беше на почистване на лице и са решили с козметичката и лек химически пилинг. Остана много доволна, било и е много приятно, много внимателно и мило  е било момичето. След 1 час работа не изглеждаше зачервена и нелицеприятна, както по принцип след почистване.
Купих и серума за устни на Теоксан с ХК. Ще го ползва тя, за да си подчертае естествено красивите устни с които е дарена от Бог Simple Smile

# 231
  • Казанлък
Здравейте, не знам дали тук трябва да си задам въпроса, но ... Направих си микроблейдинг на веждите и се чудя след колко време е най - подходящо да се направи ретуш?

# 232
Това трябва да ти го каже козметичката .
Моя беше след 30 дни защото много бавно ми зарастнаха  раните , от организма си ми е .
Но по принцип мисля че е на 2 седмици . Много странно че не са Ти го казали ?
Мажиш ли се с Бепантен ?

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 20:53 от Libertad

# 233
  • в 1001-та нощ
Фръц!, благодаря за споделеното. Беше ми интересно да изчета Simple Smile Ако си обърнала внимание - момичето с винен цвят на косата на рецепция е с този филър. Аз нейните устни гледах - съвършени са. Ще чакаме да споделиш, като затихне отока Simple Smile

Не зная кои звезди те съвтват - луната ли или нещо друго, но

Скрит текст:
от вчера Венера е невидима и влиза в лъчите на Слънцето за горен съвпад на 9 януари. Новият им цикъл започва в съвпад с Плутон и секстил с Марс и Юпитер в Скорпион. Та, наистина ще е добре да положиш всички грижи, за да няма и други непредвидени усложнения. Луната е намаляваща - за постигане на обем не е добре, но за спадане на отока е добре Innocent  

Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 234
Благодаря, момичета, за отговорите! Да споделя и крайното си разочарование от опитите си за увеличаване на устните. В края на юли сложих 1 мл. за първи път. Не знам марката на филъра. За 4 дни изчезна и ми останаха топчета. След 2 седмици сложих при Ванеска още 1 мл. Теосиал динамичен четворка. И той за може би месец изчезна. След това имам още 2 мл. Рестилейн при друга демратоложка, които слагах по 0,5 мл. през няколко седмици. Последно сложих половинка на 29ти декември и вече почти нищо не остана. Вече се чудя дали въобще да продължавам или да се откажа.

# 235

Не запомних името , извинявай, аз понеже посещавам салона за друг процедури и ги харесвам и искам да пробвам с венус при тях , но понеже апарата им е от скоро се притенсявам дали са подготвени да работят с него , а самата процедура си е доста скъпа. И моят целулит е ужасен , не съм много дебела ,но краката са ми буквално на вълни, донякъде наследствено , донякъде поради вода. И целулита ми едоста твърд , не знам дали ще се повлияе , или както се писа по-горе дали ще имам парите да изчакам резултата.

И аз ходя в Ефект на Венус Легаси и съм доволна. При е същият проблем - не съм пълна, но имам целулит. Сестра ми обаче ходеше на друго място и не постигна резултатите, които аз.  Тоест по мое мнение наистина настройките на апарата и самият оператор са от голямо значение. При нея положението не е плачевно. Дооформя някои проблемни зони след раждането, но се е амбицирала лятото да е в "мама в топ форма" . Smile Сега я придумвам да дойде с мен на една процедура и да пробва, но като че ли вече се е обезкуражила не й се дават повече пари за венуса. Може пък да и направя подарък 1 процедура, че скоро има хубав повод. Но най- вече, за да й докажа моята теза - че ефектът зависи много и от апарата ( все спорим и се джафкаме). Smile

Момичета, имам един въпрос. На колко време ходите на почистване на лицето? Нещо напоследък имам чувството, че въздухът ли стана много мръсен или какво, но кожата ми много бързо добива лош вид. Обикновено ходя веднъж месечно, но вече се замислям дали да не станат 2. Дали пък няма да е вредно?

# 236
  • в 1001-та нощ
Какво почистване правиш - класическото механично ли?
Какво точно ѝ става на кожата - черни точки, пъпки или просто е вяла, сива и й липсва жизненост?
Пробвала ли си Скинорен или подобен пилинг крем?

Аз класическо почистване при козметик съм правила 2 пъти и никога повече Smiling Imp Бих правила Хидрафейшъл, но ми е над бюджета Simple Smile

Sunnydayy, коментирали ли сте с някой от лекарите каква е причината? Ванеска е коментирала (с мен) по-широки канали, през които продуктът изтича и не се задържа в устните. Но пък, ако стават топчета - вероятно и нещо от продукта остава. Не знам с по-твърд филър как би било - с тях по-стават топчета, но пък не са течни, за да изтичат.

# 237
Момичета , попадна ми рекламата ма Вега центъра в Пловдив .
Та там сега има промоция на Легаси корем и паласки - 80 лв за 60 Мин . Не е ли съмнително малко ?
Някоя от пловдивчанкитр възползвала ли се е от услугите които има в това студио ?

# 238
  • Варна
Виждам, че има варненки  темата. Момичета, някой да е бил при Даниел Янков? Интересува ме най-вече блефаропластика.
Аз си правих долния блефаропластика преди 1година при доц.Златарева в очна болница.Нямам никакви белези,само цвета на кожата в ъглите е малко по светъл,но само аз си го забелязвам.

# 239
Виждам, че има варненки  темата. Момичета, някой да е бил при Даниел Янков? Интересува ме най-вече блефаропластика.
Аз си правих долния блефаропластика преди 1година при доц.Златарева в очна болница.Нямам никакви белези,само цвета на кожата в ъглите е малко по светъл,но само аз си го забелязвам.
Доволна ли си от резултата? Колко струваше процедурата и би ли обяснила за възстановителния период малко повече?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт