Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 288
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • в 1001-та нощ
Момичета , попадна ми рекламата ма Вега центъра в Пловдив .
Та там сега има промоция на Легаси корем и паласки - 80 лв за 60 Мин . Не е ли съмнително малко ?
Някоя от пловдивчанкитр възползвала ли се е от услугите които има в това студио ?

Така е в Пловдив. Съфорумка прави Вива там и е доволна. В София се държат по-високи цени. Учудихме се вчера, че на едно място в София, цените за Вива в София и Пливдив са еднакви.

# 241
  • Варна
Много съм доволна.Възтанових се много бързо.Нямах никакви отоци,само леко под очите  жълти петна.На седмия ден махнаха конците и на другия бях на работа.Цената е много ниска в сравнение с другите клиники.Качвала съм снимки веднага след конците в другата тема.Имам мастни натрупвания над бузите които не можеха да се махнат с тая интервенция.Когато ходих на контролен преглед лекарката предложи да ми ги махне през конюктивата,без външни разрези,но трябваше да мине време.Сега вече мина 1година и много се колебая .Като се изсмучи тази мазнина,няма ли да ми висне кожата.Някой ако си е правил,моля да коментира.

# 242
Според мен е трябвало първо да ти махнат тези мастни образувания, и после блефаропластика.

# 243
Момичета , др Ирина Шаркова не беше ли в Дерма Акт ?
Сега ми изпрати покана за харесване на страницата на клиниката Vderm , където са заедно с мъжа си .
И тъй като се интересувам  за лазерна епилация,  а при тях в момента заради  предстоящо откриване , имат добри промоции и то с много добър лазер . Поне доколкото сравнявам в нета .
За нея какви отзиви имате ?

# 244
  • в 1001-та нощ
Помня, че преди време беше в новооткрита клиника с 50% намаление за първите 1-2 месеца.

# 245
  • София
Др.Шаркова доскоро работеше Дерма Акт,но вече е в Vderm явно.
Преди 5 месеца тя ми сложи ХК в устните,скулите и много малко в НЛ.
В скулите се получи малка асиметрия,но отидох пак и ми ги изравни.
За устните съм доволна. Peace

# 246
Д-р Шаркова беше в Дерма акт, но сега си направи собствена клиника VDerm. Аз я следвам където и да отиде Simple Smile

# 247
  • при Arctic Monkeys
Какво количество слагате в скули?Аз не се харесвам с изразени скули, въпреки че като са ми слагали беше по 0.5 мл. на страна, което не  е много. Уж имаше за цел да лифтира долната част, нищо подобно.

# 248
  • София
По 1 мл. имам в скула,вече 5 месеца не са мръднали. Peace

# 249
Някой може ли да ме ориетира в цените за ед. ботокс? Гледам комплексни цени между 300 и 500 лв, но не пише колко единици да включени в цената. Имам силно изразена гневна бръчка, предните пъти съм слагала по 30 единици в чело и гневна и по 10 на слепоочията и пачия крак. Зъболекарката при която ходех обаче, замина за чужбина и не знам къде и при кого да отида.

# 250
И в тази връзка погледнах цените за ботокс във VDerm. Дават 10лв. за единица, но в същото време има цени за зони, като гневна е 250лв. Не си представям поставянето на толкова за едната гневна...
Пише че работят с Алерган и Вистабел, кой беше предпочитания?

# 251
Алена, благодаря за скрития текст към мен, направи отношението ми по-сериозно към проблема и предприех всички известни ми мерки да го отстранявам по-скоро.

За ботокс и на мен ми се върти в главата цена от 10-12 лв за единица.

# 252
За запълване под очите от кой филър сте доволни? И може ли един под очите и назолабиалните?

# 253
  • Плевен
Здравейте момичета, следя темата отдавна, но сега имам въпрос. Преди 10 дена сложих ботокс в гневната бръчка, която при мен беше видима, дори в спокойно състояние. Дерматоложката каза, че ще се изглади, но все още е видима. Въпроса ми е, дали да се доверя и да изчакам или да предприема и някаква друга процедура, за да я махна тази бръчка?

# 254
момичета, ЧНГ първо и да са ви честити и хубави резултатите Simple Smile
Както винаги, моя неспокоен дух не дочака отговор в темата, която бях създала и реших да ви попитам някоя от вас махала ли си е белег - какъв/къде/цени и всякакви съвети, които можете да дадете. Така и не мога да разбера тия лазери действат ли и тн

Общи условия

Активация на акаунт