Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 026
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ

Аз разглеждах класическа, кислородна и безиглена мезотерапия. Като цяло не откривам много информация и не мога да разбера разликите, ако някой ми обясни ще бъда благодарна. Лицето подува ли се? Има ли известен възстановителен период, че евентуално да го предвидя и да си пусна отпуск.

Ами най-общо казано - кожата се състои от слоеве - повърхностния - епидермиса има защитна, бариерна функция и не допуска, нещо, като капне върху нея - да прониква в дълбочина. А ние, за да правим терапии - искаме продуктът да навлезе навътре - до средсния слой - мезодермтаа. За целта - продуктът или се инжектира или вкарва с помощта на машини. Едната мезотрапия е иглена - с убождане, другата безиглена. Тук вече е хубаво да се работи с качествени и доказани машини.

Каква ще е реакцията на кожата - зависи и от това какво се инжектира.

Здравейте!
Днес говорих с една дерматоложка и тя ми предложи за махане на малък брич комбинация от една криолиполиза с 10 бр. кавитация и 2 инжекции Аквалукс (по 1 в брич). Може ли мнението ви дали тази комбинация е работеща?

Звучи добре, че се подхожда комплексно, а не се разчита само един или друг метод. Аз обсъждах с док инжекционната терапия на такъв проблем, и той направи коментар, че един продукт при един човек може да сработи, при друг не, защото има резистентност към него.  Имаше незадоволителен резултат с един продукт, който започваше с "А", но не го запомних. Все пак лекарката те е прегледала и е преценила, че продуктът е подходящ, можеш да й се довериш. Аз третирах мастни възглавнички под дупето с един коктейл. Сега го променяме, за бичовете ще е друго. Зависи каква е тъканта, което се бори - дали е мастна, дали е фиброзна, има ли нужда от стягане.

Мисля, че трудно ще намериш някой, който е имал точно такава трапия, а и няма гаранция, че ще имате сходни резултати Simple Smile

# 646
  • Бургас
Благодаря, за Бургас не ме устроива  bouquet
Съжалявам.Виж момичетата тук споделят много отзиви за лекари и по други градове.Успех ти желая! Simple Smile

# 647
  • Бургас
Момичета,сега чета за HydraFacial.По коментарите ви във форума,съм останала с впечатление,че тази процедура почиства в дълбочина кожата и основно това прави.А тук чета,че също е  и антистарееща процедура за изглаждане на бръчки.Моля да споделите които са си я правили
Алена,мисля ти също си беше правила.Има ли и лифтиране?

# 648
Алена благодаря за отговора!

# 649
  • в 1001-та нощ
Момичета,сега чета за HydraFacial.По коментарите ви във форума,съм останала с впечатление,че тази процедура почиства в дълбочина кожата и основно това прави.А тук чета,че също е  и антистарееща процедура за изглаждане на бръчки.Моля да споделите които са си я правили

Почиства кожата и се вкарват вещества. Процедурата е хубава, аз я харесвам, но по-скоро бих я определила, като такава, която се грижи за кожата, тонизира я, след нея кожата живва. Поддържаща грижа. Някакъв драстичен wow лифтинг ефект аз не бих очаквала.

# 650
  • Бургас

Почиства кожата и се вкарват вещества. Процедурата е хубава, аз я харесвам, но по-скоро бих я определила, като такава, която се грижи за кожата, тонизира я, след нея кожата живва. Поддържаща грижа. Някакъв драстичен wow лифтинг ефект аз не бих очаквала.
Да,благодаря ти:smile:

# 651
  • София
И аз днес поднових ботокса. Докторката отказа да ми слага около очите, според нея ми е рано. Каза и че нямам нужда от нищо друго.
Доволна съм, обичам лекари, които отказват да ти вземат парите, когато нямаш нужда от някоя процедура.

# 652
  • София
Честиит нов боотокс!  Hug
Хубаво би било всички лекари да правят това.

# 653
Здравейте, бях Ви споделила, че искам да подаря на майка ми процедура/и, с които да успее да се подмлади, но преди всякакви инжекционни и краткосрочни решения, исках да е нещо, което цялостно да освежи лицето й.  Кожата й е отпусната, има бръчки, , хлътване под очите,  пигментация ... като цяло, ясно е, че няма да мине и без инжектиране на ботокс, че дори и филър в даден момент. Бяхме на консултация и й препоръчаха няколко варианта за подмпладящи процедури и най-вече Хайфу и искам да опитам има ли някоя от Вас, която да се е подлагала на процедурата.  Какъв е ефекта, кога се забелязва, боли ли самата процедура /майка ми е малко страхлива/ , изобщо вскаква информация би била полезна, преди да вземе решение.

# 654
Моля за информация - др.седмица ще идвам до София и се интересувам от премахване на брадавици ( или бемка) , но на лицето. Може ли да ми препоръчате  при кога да отида? Тук в Стара Загора ми предлагат премахване с операция, но сякаш искам и др.мнение. Ако някой си е махал с операция моля да сподели как е минало!

# 655
Погледни тази тема, точно премахване на бенки се обсъжда и аз също съм се обеснявала на дълго и на широко. Може да намериш и нещо за Стара Загора:
http://old.bg-mamma.com/?topic=137274.720

# 656
Погледни тази тема, точно премахване на бенки се обсъжда и аз също съм се обеснявала на дълго и на широко. Може да намериш и нещо за Стара Загора:

Къде да ти намерим обяснянията в темата, дай по-точно, че не ми се чете всичко  Hug

Аз искам да премахна една, но е на лицето, отстрани на слепоочието. Не  е голяма, но не я харесвам, дразни ме. Спира ме премахването й, само защото е на лицето и защото от няколко дерматолози чух различни мнения за премахването й. От категорично не, защото ще остане белег, до - О, ще стане за 5 минути с лазер.
Ще се консултирам и тук, да видя местните какво мислят.

Аз лично смятам, че чрез  изрязване е най-добрия метод за премахване, защото след това се изследва хистология и с добре направена интеревенция се маха всичко.

При лазера няма как хистология, той буквално "изпарява"  бемката, но само от повърхността на кожата. Рецидиви са много по-чести, а не дай си Боже! да  става въпрос за  опасна такава. Защото не се премахва напълно, защото няма хистология. И, който е чел знае.

Преди да махнете каквато и да е бемка, първо консултация с дерматолог-онколог. Не консултации с  доктори, които работят в разкрасителните клиники.

Лазерът е за мъничета, безобидни. Тези, които са като точици. 

# 657
Аз пак съм с въпрос - правил ли е някой hi fu на тяло? Може ли мнение?

# 658

Къде да ти намерим обяснянията в темата, дай по-точно, че не ми се чете всичко  Hug ......

Самсара  Hug
Скрит текст:
точно последните 10 листа може би да съм се обеснявала и точно за това се разправяхме с лазер или без. Скоро махнах и аз на лице. Белег си има, сега го моря със силиконови гелове и масажи. Но предпочитам тоя белег, пред предната грозота на муцуната ми точно.

# 659
  • София
Според вас, има ли значение марката на ботокса,който се поставя?
Влияе ли на трайността?
Има ли значение дали ще е Neuronox или Vistabel ?

Общи условия

Активация на акаунт