Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 053
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
Аз виждам леко по-сочно лице. Донякъде този ефект може да се постигне с прием на ХК (по метода инджув). Предполагам кислородните процедури с ампули също напомпват, но там с една процедура няма да стане и ще е нужна подържа после.

# 631
  • Плевен
a.l.e.n.a, може препоръка за конкретна ХК по метода инджув?

# 632
  • в 1001-та нощ
Аз имам добър опит с тази https://www.iherb.com/pr/source-naturals-injuv-hyaluronic-acid-7 … -60-softgels/1468

Да Ви кажа - тази мезотерапия на банан - повлия и брича. Дали заради масажите или обхваща по-голяма област от инжектираната - не мога да кажа. Промяната е видима.

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 19:02 от a.l.e.n.a

# 633
  • Бургас
Такааа... момичета,връщам се от ботокс сега.Мислих и филър но отложихме за по-нататък. По препоръка на Фръц от форума,за което съм и много благодарна, бях при Д-р Драголов.Наистина е образ и е с размах,което най-вече ме интересуваше.Бях споделила по-напред в темата,че не бях доволна от предишната ми лекарка.Та на Д-р Драголов-още като влязох в кабинета, му се набиха на очи спуканите ми капилярчета по лицето. И като се започна-трабва да ги махнем с лазера!
Казах му,че съм мислила по този въпрос но все не съм се престрашавала и до преди 2-3 години ги овладявах с един мн.хубав крем на" Академи"чието действие е да ги избледнява и не личат.Нищо не ми отговори. Споделих му,че бих искала процедура, с още някое действие ,плюс третиране на капилярите,но и,че до няколко дни заминавам и нямам време.Сложи ми ботокса и ми каза да съм го последвала към лазера  за да ми третирал поне, тези 2-3 по-големи "звезди" които са наистина дразнещи.Много добро оборудване има за всякакви процедури.Доктора сподели,че чака и още един лазер с много действия, специално за кожи като моята-чувствителна,куперозна и т.н.Разбрахме се на следващото ми ходене да направим някои процедури и после филър.Много съм доволна.Ако някой се интересува,ще дам координати.

# 634
  • в 1001-та нощ
Добре дошла в клуба Stuck Out Tongue Чудесно е, че си харесала лекаря Simple Smile Понякога наистина имаме нужда от побутване, за да се случат нещата - важното е да го прави човек, който знае каво прави Simple Smile Едно по едно - ще си направиш планираните неща Simple Smile

# 635
Нина, В Мирабел ли ходи?

# 636
  • Бургас
Добре дошла в клуба Stuck Out Tongue Чудесно е, че си харесала лекаря Simple Smile Понякога наистина имаме нужда от побутване, за да се случат нещата - важното е да го прави човек, който знае каво прави Simple Smile Едно по едно - ще си направиш планираните неща Simple Smile
Много ти благодаря Алена!И аз,много се радвам.Ще ви следя и ще споделям по-нататък какво се случва. Grinning

# 637
Здравейте!
Днес говорих с една дерматоложка и тя ми предложи за махане на малък брич комбинация от една криолиполиза с 10 бр. кавитация и 2 инжекции Аквалукс (по 1 в брич). Може ли мнението ви дали тази комбинация е работеща?

# 638
Много ти благодаря Алена!И аз,много се радвам.Ще ви следя и ще споделям по-нататък какво се случва. Grinning
Къде работи доктора? Като цени как е?

# 639
  • Бургас
Къде работи доктора? Като цени как е?
Давам ти направо линк да си разгледаш и всичко което се предлага в клиниката.Заповядай  http://www.dermamirabel.com/bg/  На мен ми излезе 600лв.ботокса.Има и ценова листа-виж си и нея.Да уточня,че за Бургас става въпрос.

# 640
Аз разглеждах класическа, кислородна и безиглена мезотерапия. Като цяло не откривам много информация и не мога да разбера разликите, ако някой ми обясни ще бъда благодарна. Лицето подува ли се? Има ли известен възстановителен период, че евентуално да го предвидя и да си пусна отпуск.

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 21:37 от Mирa

# 641
Благодаря, за Бургас не ме устроива  bouquet

# 642
Здравейте, да ви попитам знаете ли лекар специалисъ в Пловдив, който да прави ринопластика по здравна каза и да сте с добри впечатления от него?

# 643
Ринопластиките не се покриват от здравната каса.

# 644
Здравейте, да ви попитам знаете ли лекар специалисъ в Пловдив, който да прави ринопластика по здравна каза и да сте с добри впечатления от него?

Как така ринопластика по здравна каса? Ако имаш изкривена носна преграда, да поема се от здравната каса. Или друг проблем, но за ринопластика... newsm78  Д-р Асен Асенов завеждаш е на УНГ на МБАЛ Пловдив. Аз имам рино при него. Можеш да отидеш на преглед и ще питаш подробно.

Общи условия

Активация на акаунт