Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 100
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Даяна, д-р Денкова ми слага филър с канюла и болката беше ужасна. Предпочитам 1-2 сининки , вместо този ужас  Twisted Evil

Тъй като нямаше ефект, отидох при Джалдети, но правихме само избелваща мезотерапия ( много убождания имаше, никаква болка и синини) след което трябваше да ида за филър, но когато отидох, тя пък беше в Пловдив и се разминахме. За пролетта съм го планувала.

Учудвам се от болката , защото там първо се поставя инфилтративна анестезия и  прави  отвор с игла и се вкарва канюлата .Ако има болка трябва да се смени посоката , не би трябвало да боли .Аз три години слагам филър там освен голям страх друго не съм усещала .

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 08:20 от nkv_sz

# 616
Даяна, д-р Денкова ми слага филър с канюла и болката беше ужасна. Предпочитам 1-2 сининки , вместо този ужас  Twisted Evil

Тъй като нямаше ефект, отидох при Джалдети, но правихме само избелваща мезотерапия ( много убождания имаше, никаква болка и синини) след което трябваше да ида за филър, но когато отидох, тя пък беше в Пловдив и се разминахме. За пролетта съм го планувала.

Учудвам се от болката , защото там първо се инфилтративна анестезия и се прави отвор с игла и се вкарва канюлата .Ако има болка трябва да се смени посоката , не би трябвало да боли .Аз три години слагам филър там освен голям страх друго не съм усещала .
Така го направи, но докато стигне канюлата под окото, яко ръчкане беше. Особено на лявата буза.

# 617

Учудвам се от болката , защото там първо се инфилтративна анестезия и се прави отвор с игла и се вкарва канюлата .Ако има болка трябва да се смени посоката , не би трябвало да боли .Аз три години слагам филър там освен голям страх друго не съм усещала .
Така го направи, но докато стигне канюлата под окото, яко ръчкане беше. Особено на лявата буза.

Жалко и страшно е , не трябва да има болка .

# 618
  • Варна
Хора, в шок съм.... как е възможно?
Вече съм убедена, че в Русия имат най-успешните корекции Astonished Flushed

Край, отивам в Русия!

# 619
Леле, Алена Шишкова я бях виждала, но и другите просто са перфектни. Уникална промяна!

# 620
  • Варна
Първата ми е любима - Анна Аксюк... Heart

# 621
Въпреки че галерията е основно за промяна след ринопластика, според мен има пипане на скули, доста дилъри, блефаропластика и още доста неща. Изключително красиви са! Впечатляваща цялостна промяна!

# 622
Първо да кажа, че моето хлътване беше по-малко от показаното на снимката. 1мл ми стигна и беше около 450лв., не помня точно, аз и ботокс слагах. Ноември, като си правих брадичка, където ми отидоха 2 филъра от по 1мл.,  докторката каза, че ми е добре ситуацията под очите. Все още си е така. След някой и друг месец като ходя на ботокс, ще преценим за нов филър там, ако има нужда. Не мога да кажа, че чак боли с канюлата под очите, напротив. Просто се усеща, странно е. За разлика от брадичката, тя си ме предупреди, че там боли и така си беше. Че и няколко дни след това си я усещах като натъртена Sad Не мисля, че зависи само от филъра. Според мен този, който го поставя, носи отговорността от избирането на подходящия продукт за конкретния случай, през правилното му прилагане, та до успешния резултат.

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 22:42 от andreana12

# 623
Самсара,реагирам с  #Cussing out,защото така съм преценила да реагирам.
Не разбирам защо начина ти на писане понякога е толкова заядлив и целящ да покаже,че само ти всичко знаеш,а ние останалите-трева пасем....
  ignore2 ignore2 ignore2 ignore2

Скрит текст:
Много смилени два поста. И най-любимите ми емотикони. За 9 години във форума никога не съм ги използвала, много ниско ниво на  виртуално общуване показва използването на тези червеничките емотикончета. От Синята луна и затъмнението ще да е тона ми такъв  Rolling Eyes Или просто не обичам да блея заедно в хора с всички, за да съм харесвана. Темата не е отчетна, все пак.

Даяна, аз нищичко не знам. Аз само питам, и съм много любознателна. Защо, ако някой не е бил при даден лекар и няма лични впечатления реагира толкова  "#Cussing out". Ако е за показване на лична съпричастност към съфорумката Х, разбирам, но не е защото лично си пострадала от д-р Денкова.

И тъй като и моя пост е безмислен. Може администраторите, ако сметнат за необходимо да го изтрият.

# 624
  • Варна
Да, според мен тя има ринопластика, филър в устни, блефаропластика и май нещо си е правила на скулите....
Като цяло формата на лицето.

# 625
  • София
Самсара,реагирам с  #Cussing out,защото така съм преценила да реагирам.
Не разбирам защо начина ти на писане понякога е толкова заядлив и целящ да покаже,че само ти всичко знаеш,а ние останалите-трева пасем....
  ignore2 ignore2 ignore2 ignore2

Скрит текст:
Много смилени два поста. И най-любимите ми емотикони. За 9 години във форума никога не съм ги използвала, много ниско ниво на  виртуално общуване показва използването на тези червеничките емотикончета. От Синята луна и затъмнението ще да е тона ми такъв  Rolling Eyes Или просто не обичам да блея заедно в хора с всички, за да съм харесвана. Темата не е отчетна, все пак.

Даяна, аз нищичко не знам. Аз само питам, и съм много любознателна. Защо, ако някой не е бил при даден лекар и няма лични впечатления реагира толкова  "#Cussing out". Ако е за показване на лична съпричастност към съфорумката Х, разбирам, но не е защото лично си пострадала от д-р Денкова.

И тъй като и моя пост е безмислен. Може администраторите, ако сметнат за необходимо да го изтрият.

Самсара,ти не може да казваш на хората във форума какви емотикони да поставят в постовете си,както и да определяш колко високо е нивото на виртуалното им общуване.
Да,показвам лична съпричастност към El_83,понеже лично съм запозната с нейния случай.
Аз лично приключвам с коментарите,тъй като не ми се водят безсмислени спорове,а и темата не е  направена с тази цел.

# 626
аз тепърва ще разучавам въпроса за филърите, но да се похваля другата седмица ще съм на карбонов пилинг, запасих си час. Simple Smile

браво, браво, най-сетне събра смелост да наравиш нещо за себе си. после да разкажеш, какви са ти впечатленията.

# 627
  • София
Въпреки че галерията е основно за промяна след ринопластика, според мен има пипане на скули, доста дилъри, блефаропластика и още доста неща. Изключително красиви са! Впечатляваща цялостна промяна!
Според мен всичко възможно им е направено,но красиви ли са?Красиви са! Simple Smile

# 628
  • в 1001-та нощ
Аз в петък правих втората мезотерапия. Според док - доста от мазното се е разградило - при напипване го усеща. Визуално аз виждам промяна. Няма ги гънките, но не мофа да преценя дали мястото е изпълнено или кожата се е стегнала. Все пак тази зона не я гледам всеки ден и не е като да се вглеждаш в лицето си. Второто мезо е същото, като първото, а след седмица сменяме инжекционния разтвор. И ще е с по-ниска цена Simple Smile

Сега второто мезо - усещам много по-леко. Болката е доста по-лека, явно наистина мастната тъкан се е поразградила още с първото бодене. Почти нямам оток. Много осезаемо по-различно от първия път.

Говорихме си, че е правил PQH пилинг и ми го препоръчва, та ще го послушам и ще го направя по-нататък. Сега ще почета ккаво е точно, че в петък много, много бързах Simple Smile

# 629
  • София
Попаднах на един от всичките глупави тестове във фейсбук , но вижте снимката в дясно.
Горе долу това целя 😂
Освежаване , малко лифтинг и заглаждане на кожата .

Пп: надявам се тези дни и аз да се похваля с процедура Simple Smile време е вече.

И имате ли отзиви за :

https://m.facebook.com/profile.php?id=1637759559872323&ref=content_filter

Процедури, ефект , трайност ?

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 13:31 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт