Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 136 148
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
На мен Ванеска ми предложи същия филър за тази зона, но аз се въздържам на този етап. Когато сме го коментирали - преди години - цената беше 420 лв., а на теосиал Кис - 500 лв. - за сравнение. Едва ли сега ще има голяма разлика.

При мен качването дори на 1-2 кг - много променят лицето - става по-сочно и доволно. Свалянето също се отразява.

# 601
Аз звънях да запиша час за Валя нова, че но имаше свободен чак за края на месеца. Nkv_sz, че колко ти излезе като цена този филър при Валя нова.?

# 602
Здравейте! Много бих се радвала, ако може да ме посъветвате. Майка ми става този месец на 50г и много страда от увисналата й кожа по брадичката и в областта на устните. Бих искала да й подаря някакви процедури, които да й стегнат кожата в тази област, а ако има и нещо цялостно още по-добре. Към какво бихте ми препоръчали да се ориентирам ? За бюджет съм приготвила около 600-700лв.

Много ви благодаря Simple Smile

# 603
  • София
beb4o_fb  моля те, разкажи повече за микронийдлинга  /къде го прави, цени.../. Терапевтката ми го препоръчва за оправяне контура на лицето. След като си приключа сериите от Легаси, докЪ пак не е увиснало. Още не съм решила със сигурност,  отчасти и заради финансови съображения.
Правих микронийдлинг-а при Деси в BeautyPoint - направих само 1 процедура, около 300 лв. ми се върти в главата, но не съм сигурна. Показа ми снимки на нейни клиенти и ефектът беше видим. Лицето е зачервено след това, тя комбинира веществата, които инжектира. Приоритет ми беше коремът и лицето го правих между другото. Хареса ми подходът й - при мен направи процедура на корем, която не е предназначена за там, но ефект имаше. За дълготрайността   не мога да споделя, защото правих еднократно

# 604
Питам си
Това хлътване
Скрит текст:
Само с филър ли се оправя ?
Не ми се иска хиалурон на този етап . Както и ботокс . Какво друго?
Качване на килограми би ли помогнало , че съм свалила доста ?
Или апаратна процедура ?
Тези дни се загледах , станало е още по осезаемо .
Искам да запиша час при дерматолог , но не ми се иска да ми предлага филър, вие какво мислите ?

При мен качването на килограми не помага. Слагах филър Риденсити 2 с канюла при д-р Валянова преди една година и се получи много добре.

# 605

Момичета, ето това са ми устните, които си правя. Обаче пигмента ми е много блед. Уж с филър щяха да станат по-наститени, но пак са си много, много бледи. Някой знае ли дали въобще има начин да придобият цвят, хич не обичам да се гримирам.....

# 606
  • в 1001-та нощ
Правят перманентен грим на устни. Аз лично не бих се подложила. На мен, като цвят ми се сториха нормални  видях ги през телефона, вероятно си светличка и ти Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 12:23 от a.l.e.n.a

# 607
Питам си
Това хлътване
Скрит текст:
Или апаратна процедура ?
Искам да запиша час при дерматолог , но не ми се иска да ми предлага филър, вие какво мислите ?

При мен качването на килограми не помага. Слагах филър Риденсити 2 с канюла при д-р Валянова преди една година и се получи много добре.
И от тогава не се е разградил? Колко ти излезе като цена?

# 608

Момичета, ето това са ми устните, които си правя. Обаче пигмента ми е много блед. Уж с филър щяха да станат по-наститени, но пак са си много, много бледи. Някой знае ли дали въобще има начин да придобият цвят, хич не обичам да се гримирам.....

Устните са ти хубави и цветен гланц ще е достатъчен. Не ги тормози с перманентен грим.

Bea27, консултирай се, и по телефона може да обясниш належащите проблеми. За устни филър, брадичката е проблемна.

# 609
Даяна, д-р Денкова ми слага филър с канюла и болката беше ужасна. Предпочитам 1-2 сининки , вместо този ужас  Twisted Evil

Тъй като нямаше ефект, отидох при Джалдети, но правихме само избелваща мезотерапия ( много убождания имаше, никаква болка и синини) след което трябваше да ида за филър, но когато отидох, тя пък беше в Пловдив и се разминахме. За пролетта съм го планувала.

# 610
  • София
Денкова уж хвалена прехвалена.....,а ефект няма. #Cussing out
Ако се реша,ще отида при Валянова.Щом и при andreana12 и при nkv_sz  е имало видим ефект 1 година,значи си струва.  Peace

# 611
Ако се реша,ще отида при Валянова.Щом и при andreana12 и при nkv_sz  е имало видим ефект 1 година,значи си струва.  Peace
От филъра зависи, не от доктора  Laughing
И Ванеска работи с Раденсити  Peace

# 612

Ти била ли си при нея, че  реагираш с "  #Cussing out" ?

Скрит текст:
Питам си
Това хлътване
Скрит текст:
Или апаратна процедура ?
Голямо е хлътването и мисля че филър донякъде ще помогне .И килограми малко може да качиш .Направи консултация и виж какво ще ти предложат .Филъра ще ти освежи и уплътни зоната около очите . си използва за тази зона .

Не се използва САМО Redensity II за зона около очи. Абсолютна всяка марка има филър, който е за тази зона.
Няма да й помогне качване на килограми за зоната под очите. Може да попъне лицето, но ако е генетично заложено да има хлътване се оправя наистина само с филър. Или операция.

# 613
  • София
Самсара,реагирам с  #Cussing out,защото така съм преценила да реагирам.
Не разбирам защо начина ти на писане понякога е толкова заядлив и целящ да покаже,че само ти всичко знаеш,а ние останалите-трева пасем....

# 614
Самсара,реагирам с  #Cussing out,защото така съм преценила да реагирам.
Не разбирам защо начина ти на писане понякога е толкова заядлив и целящ да покаже,че само ти всичко знаеш,а ние останалите-трева пасем....
  ignore2 ignore2 ignore2 ignore2

Общи условия

Активация на акаунт